![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Opcenito je ovo kaznjavanje glupo, po meni treba kaznit stvari tipa kad se Hamilton zabil u Kimija u boxevima prije par godina, ovaj Vergnov izlet u prednje krilo Caterhama i takve stvari. Ovo je po meni vise pokusaj otrkivanja, stoga to netreba kaznjavat. Pogotovo sto su prakticki obojica odustala. |
Citiraj:
Dodšue uvik je bilo incidenata kroz F1 (prost hmm) pa su se kažnjavali. |
Citiraj:
|
F1 Marussia driver Maria de Villota in Duxford crash - video izvještaj
DUXFORD F1 Crash eywitness update - audio |
Citiraj:
|
Čim pročitam 1994. sjetim se Ayrtona, gdje i s kim sam gledao utrku...Samo da se čovjek izvuče.
|
Citiraj:
Da nebi bilo dobro da pogine, em je gubitak em nije dobro za motosport. |
Citiraj:
ili je ona nešto krivo stisnila il je bolid poludio.... stvarno mi nije jasno kako kočnicu nije mogla stisnit???? |
Citiraj:
:sweating::sweating::nuts::nuts: |
Ja nekako sumnjam da je vozacka pogleska, nije da prvi put vozi i da nezna kaj je gas, kaj kocnica.
Jedino ako je imala samoubilacki nagon, sto opet ne vjerujem Ja bi prije rekao neki cudni kvar, ali treba vidjeti |
Citiraj:
|
:D za 7. i 8. mjesto.
1. Fernando Alonso Ferrari 2. Mark Webber Red Bull-Renault 3. Michael Schumacher Mercedes 4. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 5. Felipe Massa Ferrari 6. Kimi Raikkonen Lotus-Renault 7. Pastor Maldonado Williams-Renault 8. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 9. Nico Hulkenberg Force India-Mercedes 10. Romain Grosjean Lotus-Renault |
Citiraj:
A red flag je doso jer se od tih 17 bolida 10 izvrtilo po bar 1, jer je bio velik pljusak |
Krivo mi je što sutra ne mogu pratiti. Ukoliko ne bude nepredviđenih situacija, očekujem pobjedu Vetela.
|
Citiraj:
Nadam se samo da nece startati pod safety carom ako bude padala kisa i na samom startu. |
|
Sretno s klađenjem, ako sutra budu ovakvi uvjeti mozda i Massa pobijedi :D
Inace, Alonso je usporio, a sad to sto su pravila nedorecena nije njegova krivica Inace, ocekujem da pobijedi netko od prve sestorice - ipak je to ekipa u najbrzim autima i sa najboljim vozacima Hamilton, Maldonado, Grosjean = veselje na startu i vjerojatno prvi SC |
Citiraj:
|
Maldonado!!!!!!!!!!!! opet slide u Pereza!
|
Citiraj:
Dobra završnica za RBR. Loš performans od McLarena :/ Grosjean i Kimi vrhunski... A sada finale Wimbledona... |
Citiraj:
|
Malo čitam Jergovića i jedan komentira "Kreator-Media je već 174 dana u blokadi. Od 6 Štetnerovih firmi, 4 su u bolkadi"
I još ga pitaju "Mladene postoji li šansa da se uhvatiš F1 projekta?" Odgovor "Da" Tko zna što će biti od F1 u Hrvata. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
1. fanovi znaju 2. casual f1 publiku niije briga... Sveti BBC! Kako samo komentiraju, minimalne greške, nema reklama, vrhunski prijenost i produkcija, javljanja s staze... :goood: |
Zanimljivo je kako je Schumi lani proklizao po kisi na slican nacin te popio stop & go kaznu, a Maldonado za identicnu stvar dobije 10000 E kazne. FIA je dno dna....
PS, Jergovic... :D Sent from my Nokia 3310 via Tapatalk |
Citiraj:
jel itko zna koje tocno firme su u blokadi ili je to samo Mladenova patka? Sad i ja moram samog sebe ispravit, nekoc davno sam rekao da je dvojac Balzicko - Novak najbolja kombinacija komentatora E pa, bio sam u krivu, treba sutnut Novaka i ostavit samo Blaza |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
PS http://www.pohrani.com/f/1s/25/2EwfA...9614123472.jpg :roller: |
Citiraj:
nasao sam na nekom forumu, ali to je staro bar godinu i pol tako da mi to sve skupa smrdi na Mladenovu patku |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:51. |