![]() |
Uzas,uzasni...ovi nasi...
|
Nevjerovatno, ali Stipe i Sammir su naši najbolji igrači na terenu. Ovaja sakat Badelj je katastrofa. Lošiji nego Kranjčar protiv Srbije.
|
Citiraj:
|
Ak ništ drugo, Makedonija zasad drži bod.
|
Badelj odron.
Lovren odron. Zamlatit batom po glavi. Eduardo odron. Strinić..hahahah :D MA ODRON VAZDA BIO! Damir kak tak... Modrić dobar. Mandžukić dobar. Mislim da bi od lovrena Šimunić bez jedne noge i bez jednog oka bio bolji. :D |
dođe mi da navijam za wales nakon ovakve predstave
|
sada bic isukat u svlacionici i obriiii...
P.S. Koji kurac ovaj na tv-u stalno prica o iscrpljujucoj tekmi protiv srba,niko nema takvih problema samo mi izgleda!!! |
kakav badelj, kakav lovren, kakvi bakraci...
jedini ko igra je jebeni samir po kojem svi pljuju. ova dva mamlaza odjebat jer su direktno krivi za 95% sansi odnosno gol koji wales pripremi... |
a čuj ovog vlaovića, wales nezasluženo vodi :D :D :D
|
Citiraj:
|
Ulazi šifo! :D neznaš koji je gori,lovren ili ćoravi šifo...
|
ma šifo je doktor za lovrena...i dokazao se barem u repki
|
Nece i nece u gol. :(
Edit: Ne Sammira van... |
GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
|
Hahahahaha sta je ovo bilo lovren ispalio raketu,hahahahah!
|
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA HAMDO!!!!
In your face :D:D |
isusatiboga :D hahaha
|
Citiraj:
Ajmooo...po 1:2! |
GUZICARI :D
1:2 |
Dobar gol. Svaka cast i bas mi je drago da ga je zabio bas on.
|
svaka čast, nisam očekivao comeback fino fino :D
|
Badelj i Samir banane. Kovacic je bio super.
|
Bez obzira na gol ovaj Lovren je panj samo takav...gledam ga u francuskoj i lik malo-malo skrivi gol, dobije kartončinu ili napravi penal...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Anyway, nezasluženo al ajde :) |
Vise srece nego pameti, ajde neka ide takve utakmice na nasu stranu konacno (hint: Gruzija)
|
Citiraj:
Mamic i danas trlja ruke sto ga je utrpao |
jedna od rijetkih utakmica kad smo igrali svih 90min :)
|
Citiraj:
"Mandžukić dobar"? Mislim, znam da je golgeter u Bajernu ali on je toliko spor i trom danas bio (i često je) da je to nevjerojatno, tolike oscilacije od takvog kalibra nebi smjele dolaziti.. Za mene, pored ovoga što si rekao također ODRON. Danas užasna igra naših, užasna.. Drago mi je za pobjedu, ali i bod bi bio ko kuća.. :chears: EDIT: Pa pogledaj samo Olića, čim je ušao igra je živnula, trči, trudi se, nabacuje (što mi je bilo jako čudno).. A di je Mandža? Tko je ono stariji, Olić jelda? :D |
Citiraj:
Mislim da smo danas cijelo vrijeme IGRALI,a to sto su neki igraci puno grijesili je dovelo do minusa. Da je uzasno bilo toliko,nije. I ja sam bio uzasnut,ali na kraju je srce pobijedilo... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:51. |