![]() |
Dobra tekma:)
|
Jos jedna odlicna tekma medvjeda, jedino me brinu blackouti tijekom igre iz kojih primimo golove. Danas smo 4 primili sto nikako nije dobro. Ovaj put smo utrpali 8 komada pa nas to ne brine, srecom.
PK savrsen, Jeffrey lud kao struja, Greentree kuler i konstanta, pravi killer. Drago mi je sto je Sertich okrunio golom svoju 200. utakmicu. Jedino mi je zao Kristana koji je precesto ostavljen na streljani. Ma cijela ekipa nam je odlicna, igramo dobro u svim linijama. Tomica ne zabija ali zato klize, vrsi presing i ostalo, jos da krene sa golovima nema nam kraja! U svakom slucaju odlican hokej igramo, samo treba nastaviti tako. ZIG ZAG! |
Ja sam odusevljen sa kojom mirnocom zabijaju sve linije. Velika promjena u odnosu na proslu godinu su fajtovi, ocito je Marty vidio da smo proslu sezonu izgubili glupim iskljucenjima nakon saketanja.
Zanoski se najvise skuliro, makar je izazvao veceras jednog ali ovaj odustao. :D Jos i ovo da se ostvari, selim u Zg. :D Citiraj:
|
Evo mene s tekme. Tak je lijepo vidjeti već drugu domaću tekmu za redom, kak sve 4 lajne rade nered u protivničkoj trećini.
I za razliku od predhodnih sezona, imamo konde i meljemo protivnike sve tri trećine. :goood: U petak Dornbirn u Ledenoj. :zdero: |
Citiraj:
Ovo samo svaki antihokejaš može izjaviti! I meni je drago da su tu Dustin i eventualno koji novi, ali radije bih da mi svaku večer u 2 ujutro društvo radi NHL ekipa :) Fali mi ko svakom ljubitelju dobrog hokeja! |
Naravno, slazemo se za NHL, ja jedva cekam da pocne, bez obzira na Jeffreya.
A da se tuci ne mora, nije istina. Treba pokazati tko je domacin i pokazati protivniku da je on ipak gost a ne dopustiti da provociraju konstantno. Dobro je napravio Greentree danas, igrac znojma je presao mjeru, iako bilo je jos kandidata za propustit kroz sake. |
Normalno da treba pokazat ko je gazda u kuci, uostalom, fajt je sastavni dio hokeja. Zanoski je proslu sezonu svaku tekmu imao okrsaj, a vidi ovu.
|
Eh da, mislim da nikad necu prezaliti #55, kud je dobro igrao tu je i branio suigrace, uz njega je cijela njegova linija dobro igrala...
|
Citiraj:
U sjevernoj americi,to je doktrina hokeja,da svaka momčad mora imati dva "enforcera" u momčadi koja će "izgladiti" stvari ako druga momčad počne s roughingom....tek tolko da si ne daju oduška :) Nego,pošto su tekme u ledenoj postale festival za dotepenske mase(a di su bili ljudi kad smo igrali protiv drugih momčadi Olimpije,Jesenica,Zvezde i Partizana na Velesajmu?) zanima me kamo je ošel ona naša gromada iz Kanade....Prpić? |
Yep, Pascal...
Ako mislis na Joela Prpicha, umirovio se, cini mi se da je sada vatrogasac, i tako... |
U vatrogasce u Kanadu. :)
|
nastavit ce se ovaj niz,bravo medvjedi! Kladit cu se na medvjede,steta propustit!
|
Prpić će navodno igrati za repku na kvalifikacijskom turniru za ZOI, 9-11. studenog u Budimpešti.
|
Veceras u 19,15 u Ledenoj igramo protiv Dornbirna. Ne mogu vjerovat da nema tv prijenosa? Barem ja nemogu nac, htv2 i sportklub, jel zna neko?
|
Citiraj:
|
Pise u vecernjaku da je u 19 i 15 na Sportklubu tekma Medveda
|
Stream. Nadam se da će raditi.
|
Radi stream...i odmah 1:0 za Medvede.
|
Ode stream. 1:1
|
Pocelo je i na SportKlubu..
|
Cestitka na 100. pobjedi.
Tekma odlicna, i golova i fajta. Bravo i samo naprijed. ZIG-ZAG |
Ajde napokon da si je i naš Tomica malo dao oduška. :)
|
Je. :D Prozvao sam ga.
|
Sad ne bu neko vrijeme :)
Za dva tjedna, eeeeeee :) |
Pa kaj opet nema nikakav stream ?
|
nazalost ne :(
|
A i web stranice su spore... Srećom vode. :D
|
9. pobjeda u nizu. 5:6