![]() |
nemas brige sto se tice ogrebanog okvira.. Ako reklamiras prasinu ispod ekrana, sam ekran mora biti netaknut i neostecen, sve drugo nije vazno!! :)
|
Ok, hvala na odgovoru. Makar mislim da ću svejedno kad tad kupit drugo kućište, tj. poklopac baterije, jer ne mogu gledat ovu ogrebotinu.:D
|
Citiraj:
|
Bez prethodne zamjene ekrana?
|
da, bez prethodne zamjene poklopca.
|
Citiraj:
Nemo je napisao da su mu kod prve reklamacije zamijenili ekran. |
Ima tko od vas EVO 3D? Jel moze rec koju o bateriji i jel moguce izgurat dan normalne upotrebe?
|
Isti je mob hardverski kao senzacija.. Kako je moguce na senzaciji tako i na htc evu. :)
|
HTC EVO 3D ima veću bateriju, pa koliko je veća, toliko posto više i traje mobitel. :)
|
Evo danas sam i na Senzaciji XE primjetio jednu sitnu tockicu prasine pri sredini ekrana. To je zaista samo jedno zrnce ali samo dokazuje kako problem ocito nemogu rijesit ili nezele. Naravno da ovu sitnicu necu reklamirati, ali mogu sigurno ocekivati da ce se problem kometa prasine ponoviti. Ovo je za HTC zaista veliki minus u pogledu kvalitete!
|
Ti si stvarno mazohista. Ti si u nekoliko mjeseci promijenio više mobitela nego neki u par godina.
|
Nemo, šta nisi mijenjao sensaciju za htc evo 3d? Evo ti nema problema sa prasinom!!
|
Citiraj:
Usput ovdje sam aludirao na slamperaj od HTC-a. Kad netko napravi seriju vozila koja ima gresku onda se ista povuce na preventivni pregleda i otklanjanje iste greske. A sto HTC radi? Jednostavno gubi na buducim kupcima HTC One X modela jer nemoze jedan osnovni problem rijesit. U mom slucaju ni 6x, no kod nekih i 11. Evo 3D mi se nesvidja i to mi ide na zivce taj 3D. Kazem ovo je samo doslovno jedna tockica nevidljiva, nece naravno za to ici na servis ali, sam htio reci da ce se problem ocito ponovit. A kad se problem ponovi u velikoj mjeri ide na servis....kontaktira se odredjena osoba i trazi se novi....a mozda i HTC One X....:lol2: |
Nemo, mozes samo sanjat da ces dobit htc one x :)
Vozio sam danas ICS 4.0.3 sa sense 4.0 portano sa one x na sensation.. Sense 4.0 je genijalan!! Dosta je tezi od sense 3.6 ali vizualno puno ljepsi! Savrseno!! Malo zanimljivosti o htc one x: 1. interna memorija je brza kao vrag! (read cca 40mb/s; write cca 25mb/s /// senzacija read cca 20mb/s; write cca 10mb/s) 2. Grafika ima jednak bench rezultat kao nabrijana senzacija (720p vs qHD) 3. Procesor ima oko 2.5 puta veci score od nabrijane senzacije s tim sto benchmarci vjerovatno jos ne podrzavaju 4core cpu. Testiran model one x je sa serijskim softwerom bez ikakvih tweakova, a znamo koliko je "los" htcov serijski softwer i koliko prostora ima za kernele. Zasigurno je monstrum od mobitela, jedino nisam uspio izvuc nikakve podatke za bateriju! Eto, tko se pali na brojeve da si malo predoci o kakvoj se masini radi. |
Evo vam popis uređaja koji će dobiti ICS upgrade
http://blog.htc.com/2012/03/ics/ |
Citiraj:
DOPUNA: Čekam službenu verziju ICS-a, šuška se da bi novi power managment produžio trajanje baterije... |
Da.. Na ICSu će ti baterija trajati 50% više. Nego jel možeš istestirati svog Eva u quadrantu? Koliki ti je score?
|
Citiraj:
|
Ček, znači vulgaris Desire neće ići sa ICS?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, to sam skontao da mi GB pojede skoro sav ram...
|
Citiraj:
|
Ma na to sam i mislio...ostane mu možda 17% slobodno.
|
Ako se ne varam čak je i Sense nešto "lakši" zbog nedostatka RAM-a.
|
Citiraj:
svi imaju ugl manje bugove mogu se koristiti u svakodnevnom radu |
Jebiga, ja sam totalno tele za te ROM-ove i flashove mobitela. Imam onaj vulgaris što dođe s njime. Gdje ima kakav tutorial kako flešati mobitel ilišto već treba raditi?
|
? jedno 300 puta spomenuti xda developers
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koristim Evo 3D za igranje na putu do posla u busu, cca 40 minuta dnevno svaki dan, par SMS-ova i 2-3 poziva dnevno, bez WiFi, nakon trećeg dana baterija bila na 28%, bez gašenja preko noći. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:26. |