![]() |
dinamo ce ih rasturit,stvarno mi nije jasno kako su rangerse izbacili
|
Nije ni Škotljanima još uvijek... :D
|
Osramotili se naši i protiv Gvatamale:nono:
|
Citiraj:
Izgubili su od daleko najlošije ekipe (poslije nas naravno), a trebala im je bilo kakva pobjeda za prolaz :roller: |
koji luzeri, za ovo trebaju smjene...place sigurno nitko nije zaradio.
|
Čestitke svima u HNS-u na još jednoj sramoti.
|
half time city vodi 2:0, dzeko ce trpat ove sezone imam filing :)
|
Citiraj:
GLORY GLORY MAN UNITED :) prvi trofej ove sezone ;) |
Zna se tko je gazda u gradu,UTD:)
|
odlicna tekma :)
|
Mancini se usrao... Zaslužena pobjeda :)
Najjači je bio onaj transparent :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
United je pokazao ko je gazda i da ih se nikad ne smije otpisati. Valjda će se City sad spustit na zemlju bar malo, zasluženo su izgubili.
|
Bayern kiksao, moram reči zasluženo jer igraju užasno..
|
Kakve su ovo gluposti tipa "Dinamo bi dobio i Celtic i Rangers".
Da imalo pratite nogomet ne bi takve stvari pisali,pa Dinamo igra užasno ova pretkola,baš sam s frendovima u kafiću 2. pol gledao protiv Helsinkija,kakva je to završnica to je strašno,onaj Rukavina ima na rubu 16m na lijevoj loptu i ne puca. Igrači se motaju po terenu ko muhe bez glave,nema baš timske igre,tu i tamo neko individualno zabljesne ali pošto nisu Aguero,nemaju sposobnost da taj prolaz i individualan potez matiraju još boljim passom ili udarcem (primjer je jedan prolazak Leke i slanje lopte skoro preko Južne tribine). Još veća katastrofa je to da su svi oni plaćeni po mjesecu koliko je prosječna godišnja plaća Hrvata. Dinamu će trebati sreće da prođe Malmo. I o čemu pričamo što se tiče 1. HNLa? Pa HNL je 70. i neka liga svijeta,mislim da je švedska čak ispred. Iskreno htio bih da Dinamo ako prođe izvuče Milan onda u tom slučaju plaćam i 100eura za kartu :D FORZA MILAN! |
Jea rajt, škotska i švedska liga su krasne. Što ti pričaš dečko ?
|
sa ovim djelom za celtic i rengers se slažem al sa ovim drugim djelom si debelo mašio.HNL je ispred švedske,malmo koji je najbolji klub i najskuplji vrijedi cca 17 m eura a dinamo sam 45m E.HNL je vrijednosti 171.125.000 Eura, a ŠVECKA prva liga 164.925.000.
Dinamo nek odigra najbolje sto moze,i sa sigurnošću kažem malmo nema šanse. E neznam samo odakle ti ovo da je HNL 70. i neka liga svijeta,po transfermarktu HNL je po vrijednosti 20.liga svijeta. |
Citiraj:
Nogomet nije samo atrakcija kao Barcelona, MU ...itd, nekad i "losija" igra daje dobre rezutate. Npr. Inter u LP, Grcka na EP...itd. |
Citiraj:
Slažem se s Dizelom i ninom u potpunosti, Dinamo izgleda puno bolje nego prošlih sezona. |
Kakva je ono akcija za 2:2 Uniteda bila :care:
|
Predviđanja za večeras? x2 bi trebao proći valjda. Ima i par jačih derbija Italija-Španjolska i Njemačka-Brazil.
|
Citiraj:
I Engleska-Nizozemska oh wai... :D Sto se nase tekme tice, mogu i izgubiti samo da pokazu kvalitetnu igru, nisam vec duze vrijeme vidio rastrcanu borbenu i smislenu hrvatsku, sve je postalo nekakvo hnl-ovsko silovanje lopte... |
Engleska - Nizozemska otkazano :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
K'o da je 1941. all over again. |
Sry što nisam znao gdje se trebalo igrati jer su u modi neutralni tereni zbog veće zarade :O
|
Kako ovaj Bilić stalno forsira Šimunića i Srnu...čudo da već Pranjića nije uveo da upotpuni Trio Fantastikus.
|
Ne forsira ih, oni su stožerni igrači
|
Krasni su. Najjače je bilo kad je R. Keane izveslao cijelu našu obranu i sam izletio pred Pletikosu.
Ne znam što je koji bog ovaj tupan Bilić tupio kako "mora isprobati neke igrače" kad uvijek isti igraju i u početnih 11 i u rezervama, i uvijek igraju jadno, tj. totalno neuigrano što se najbolje vidi kako seremo 90% utakmice oko centra i nemamo blage veze kako da se dokotrljamo u 16. Ove kvalifikacije za EP su ionako jadne s jadnim reprezentacijama, pa i ne očekujem ništa od igre, ali za SP bi nam moglo biti veselo ako ovako nastavimo jalovo srati cijelu utakmicu, a imamo igrače za vrh Europe sigurno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:11. |