![]() |
Da. :D
|
Idemo Furija, gazit Dance :)
|
+8 španjolci, kakvo čudno prvenstvo!
|
Citiraj:
|
pa ja ne kuzim ovo...
|
ali nismo mi bili losi koliko su danci bili dobri :). isto danci nisu losi trenutno koliko su spanjolci dobri :). sorry, ali isti shit kao prekjucer, samo u blazem obliku.
raspad sistema u danaca, ali totalni raspad. mi smo se puno manje raspali protiv danske koliko ce ovo biti guženje. ali ono, propisno guzenje u finalu svjetskog natjecanja, danci ko' da cu zalutati........... i da, bas cudno prvenstvo. EDIT. 15 golova zaostatka. ne da je knockot, nego danci ne znaju vise nista. da je boks u pitanju, odavno bi bio bacen rucnik. 15 golova.............. ovo ce biti jedan jako veliki ogroman poraz za pamcenje :). |
Ajd nek sviraju kraj,ovo je nezanimljivo :D
|
Mi smo se potrošili protiv Francuske i izgubili od Danske koja je bila full nabrijana a onda se očito potrošila i sad ih Španjolci gaze.
|
Citiraj:
Bolje pobijedit za 3. mjesto, nego ovako izgubit u finalu. :D |
Daj molim te u jednom su trenutku imali 29:12 :nono:
|
:moj post "ajmo gazit dance" je bio u 17:20, dakle u 5. minuti :D nisam ni sam se nadao ovakvom GAŽENJU :D hahahaha :D
neka neka... FURIJA :D |
sramota je ovoliko gubit u košarci, a kamoli u rukometu :D :D
|
Te jeba... 16 razlike. :D ajde da Kladabatić igra za Dance pa bi rekli da je moguće, ali ovako. :D
e sad, šta bi bilo kad bi bilo da smo izgubili od Španaca u grupi :D |
Ubili ih. :)
|
Taman slijedece evropsko u Danskoj kako sam skuzio. E pa idemo im doma uzet zlato. :D
|
Danska će lovit Španjolce,mi Dansku,Francuzi nas...biti će zanimljivo...Norvežani,Šveđani :D
|
Stvarno čudo od tekme :D
Šta su uspijeli promašiti Danci, da su protiv nas fulali samo 10% od onoga što su danas ubili bi ih :D Nemogu vjerovati da su tako pop*šili :D Naj momčad: Vratar: Niklas Landin (Dan) kružni napadač: Julen Aguinagalde (Špa) Lijevo krilo: Timur Dibirov (Rus) Desno krilo: Hans Lindberg (Dan) Lijevi vanjski: Alberto Entrerrios (Špa) Srednji vanjski: Domagoj Duvnjak (Hrv) Desni vanjski: Laszlo Nagy (Mađ) Nikako mi ne sjeda činjenica da je Hansen MVP a ne Duvnjak, fkt ne kužim. Jesam subjektivan ili šta ali Hansen ovo prvenstvo igra dobro ali nije najbolji definitivno. |
Citiraj:
EDIT: Hansen je bio poprilično neefikasan, iskreno i ja mislim da je Duvnjak trebao dobit titulu MVP |
Pa da, ima manje i golova i asista (za asiste je Ćole rekao) a golove sam siguran pa ne znam kako može biti bolji. Ali dobro bitno da je Duvnjak odigrao jako dobro prvenstvo.
|
Citiraj:
|
Po kojoj logici MVP nije u idealnoj postavi? :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Mislim da je sve to odlučeno prije finalne tekmne ali nisam siguran.
Hansen je trebao biti MVP na euru ali je bio Ilić,zato je valjda tu...ma niđe veze :D |
Citiraj:
Osim toga, who gives a f... za te titule, prvenstvo je gotovo. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledao večeras tekmu u Areni, nije loše bilo:)
|
Počelo Svjetsko prvenstvo u Kataru :)
Danas osim naših protiv Austrije, bit će dobra utakmica Njemačke i Poljske. |
Rtl ima prenos preko telefona. Kao HRT pred 15 godina... Strašno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:01. |