![]() |
http://www.pohrani.com/t/3N/yv/eVuiDXO/fiddle.jpg
Fiddlesticks na midu :D Zhonya's, moj najdraži item, spašava vrat i u najgorim situacijama :D |
Mora da su se osjećali glupo ako su izgubili s tim setupom :D
|
Citiraj:
Jer nama je Irelia još leavala (i to dost rano - lvl 8), a Darius i Wukong imali lijepi feed, ali eto :D |
Evo zadnja 2 meča sam rasturio praktički :)
Katarina 26:8:14, nafidali me u midu previše :) I sad igrao ezraela, 11:4:16 imao... :) EDIT1: I još jedna pobjeda, ali sam loše odigral :) 6:10:22 EDIT2: I još jedna 3v3 s master yi-om. Igrali smo garen/rengar/ja protiv Voli/Kata/Ashe.. I ubili volia jedno 5 puta, katarinu jedno 2 puta i ashe jednom, i sad ja već ljepo nafidan imam attack speed i ad (igram AD yi) i idem 1v1 s voli, ubijem ga jedno 2 puta on meni ne skine ni 70% hp (i u tom trenutku on je na 1:9 score) i počne srati na /all.. Yi hack, to big dmg, my team sux, a njegovi imaju 2:2, 2:3, on 1:9, i on će sve riportati, no team help, bla bla bla.. Kakvih izroda ima u tom gamingu..čudoooo! |
Jao, igrao katarinu sad maloprije... I krenuo mid i zamolio me lux da se trade, ja sam išao na top. Morde i ja protiv kog i vi. Vi me rasturio, 0:5 sam imao i gotovo bilo za 20-tak min... Jao jao :(
EDIT: Igram Ez-a sad malo :) On je super, ako ga naučiš igrati :D |
Da malo osvježim temu, podignem :D
Odlučio sam se na svog prvog junglera :D Najbolji u tom rangu? :D Koji se igra i na 30 ofc... Bilo bi dobro da je ap |
Cho'Gath ti je dobar jungler, Fiddlesticks, Amumu, Shaco, Maokai
|
Sa fiddleon je jako lagano junglat pogotowo ako razviješ w u startu u bazu se nečeš morat vračat ohoho. A cho je kralj obožavam snjim igarti :D
|
A nocturne?
|
Xin sa doran blade-om i full ad runama, nemoraš se uopće vraćat u bazu nikako što se hp-a tiče. Otvaraš sa W pa Q pa opet W pa E pa opet W pa R, uglavnom boostaš w pa q i to je to.
|
Citiraj:
|
Ak imaš samo ap, onda definitivno cho ili fiddle. Ali budem baš za probu kreirao praznu stranicu sa runama, pa ću otići jungle sa xinom, da vidim kak će to proći.
|
Citiraj:
|
Nije to samo odabrat Cho-a i otić u Džunglu s njim, trebam i znati junglat s njim, nije on xin ili ww.
Bolje uzmi Fiddla za početak, kasnije Cho-a. |
Citiraj:
|
|
Ahahahahahhaha...
Ovi prijelazi iz mjuze u mjuzu za popišati. Ali koliko vidim, nisu baš neki profesionalci :) Singed sam na 4 ide i oni ga gledaju, nocturne 2 puta mogao završiti igru... Ali uglavnom, svaka čast :D |
Olaf jungle :D prejak mi :D ko oće nek me doda pa možemo nekad koju nabacit, na euw sam ;)
ownage!(klik) |
Citiraj:
To ti se zove manjak mozga.. dobro, zapravo nedostatak teamskog igranja (previše solaže i manjak focusa), takvih morona na rankedu imaš ko u ludilu, dočekat ćeš se još toga, bez brige :D što se tiće Singeda, nemoj ga podcijeniti ;), kol'ko se vidi na videu lijepo je čovijek nastackao armor i health tak da, sumnjam da bi ga se tak lagano ubilo... |
Jasno :)
Ali ima grešaka velikih... Inače, zaljubio se u ezraela i mordea.. Sad uz Katarinu i Dianu, igram još njih 2 dosta i prejaki su... Kennen ni je nakako pao što se tiče igranja, tj. nisam ga igrao već 3 tjedna sigurno :) Morde ftw. :) |
|
Igrah sad prek praznika malo više opet i prisjetih se zašto sam i stao uopće, zbog kretena naravno, kojih pobogu ima i više nego dovoljno (just FYI)
igramo frend i ja ranked, na skypeu smo, uzmemo bot, on Eza a ja Sonu, razvalimo dolje Dravena i Soraku totalno (brijem da je imo negdi 10-3, i BT i IE dok je Draven im'o samo BFS :D) ali naravno kreten na midu (morde), roknuo kassadinu 7 killova, i onda se debil ide žaliti na junglera, da je jungler kriv (kojem je valjda dopizdilo da ga ovaj 'ebe, i leaveao) i tako popuhasmo gejm |
Citiraj:
200 ELO-a minus u 2 dana, nisam niti jednu igru skoro igrao da nas je bilo 5. Na rubu plača sam bio. |
Citiraj:
Samo što, četvrtak nije vikend (bar koliko ja znam :D) |
Citiraj:
A i ne pričam za danas. |
Je, praznici još traju, koliko znam u dosta zemalja europe :)
Ja uzeo Fiddle, i napravio si full ad rune, tako da sad imam 2 full page.. ap i ad.. sad lagano skupljam za pageve, da mogu ljepo na 30 ležerno odigrati još 200-300 normala :) Fiddle mi je tak tak.. Cho i Amumu su mi nekak bolje legli, niti sam neznam... Ali moram guidove gledati :) EDIT: Joj kako volim kada ulazim u igru i od 5 protivnika vidim 4 free champa.. Uvijek uzimam u obzir, ok, ovi nemaju pojma pošto prvi-drugi-max treći put igraju tog champa (naravno nije uvijek tako), pa žele malo isprobati :) A ja imam ljude, koji imaju onu značkicu za honorable, teamwork itd. Dosta podiže moral cijele ekipe i meni daje neki extra boost :) I tako me taj boost sad s dianom dogurao do pobjede :) 11:4:13 score... U midu protiv one Anivie (mislim da se tako piše), i skidaj joj do lvl 6 lagano hp, i imala je doslovce 20% hp, ja već 1 dorans ring u torbici, i ono, utly na nju, ubijem ju, okrenem se i gas (jer me turret gađa) i ono ona još živa.. Nisam znao da to ima :) U šta se to pretvori? Neki cvijet? :D Očito ju moram proučiti još :) EDIT2: Evo proučio ju :) Svake 4 min se pretvorti u to JAJE kada umre :) Najs :) |
Eto ljudi da s vama podijelim jednu čudnu situaciju :) Igrao sam protiv AP Master Yi-a u midu (s dianom)... I first blood sam mu dao, i imao score 0:3, i u tom trenutku skužio da ćemo izgubiti, jer je moj team imao uber kul flamere koji su vrijeđali sve po spisku (mundo i garen) a njihov score je na kraju bio 3:14 i 0:7.. Stiskali su nas cijelo vrijeme, imali su još i nami i singeda ljepo nafeedane, i branili se u bazi nekih 10-tak min....
I onda se zaletjeli, ubili yi-a, nije se stigao hilati, ubili singeda, i napravili im ace.. I gas u bazu i pobjeda nakon 50min :D Koji feeling.. Ja imao 13:12 score :) |
Desi se ,to je jedan od mečeva poslije kojeg si happy jer igraš LoL :P
|
Citiraj:
Ali u tom meču naravno imamo ljude, koji će te prijaviti, ti si idiot i sve, a score 0:xx.. I onda nemogu ostati ravnodušan i šutjeti :) Ali ima i mečeva, kao 1 dana, gdje jednostavno, nakon takvog meča, bi obrisao igru :) |
Citiraj:
Primjer, igram danas s Veigarom na midu protiv Lux. Ona ima cca 650 pobjeda, znači nije baš da je najveći njub. I tako igram se ja s njom na midu, pošto sam dosta dugo mainao Luxa pa znam njene nedostatke. Završio sam meč 11 / 2 / 15 ...s time da sam i nju par puta ubio u midu, a klasika je bila da ganka jungler ili njihov bot. I tako nekih 4x sam izašao iz fighta s 10-50 hp-a i napišem "Not even close."...naravno šalimo se mi svi, kada me ubila ja napišem "nice!"..i njihova Lulu kaže da joj to smeta kada napišem, i prestanem pisati "Not even close."...nakon gejma ona me reporta i drži predavanje svima kako bi me trebali reportati jer sam toxic igrač :care: cijeli i moj i njen tim se ismijao :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:50. |