![]() |
Citiraj:
Vratio se u Tottenham |
Haha što je ovo sad bilo?
Suarez mazne loptu, nije ni zamahnuo, a komentator viče "Evo gola" i još lopta ode pored.:lol2: |
Citiraj:
Ovak se mogu pripremit kad se počne derat g:roller:l |
Drugo kolo je inace ponudilo vise kvalitetnijih utakmica nego prvo kolo. Napokon da su poceli igrati, ne da svaka tekma bude dosada ;)
|
Druga ekipa Francuske gubi 1:0:D
Edit1: Cvaj nul i igrač više za JAR-ce Edit2: Opet se Henryu lijepi lopta za ručicu. Edit3: Čudo neviđeno, Francuzi dali gol. |
Francuzi izgubili 2:1 :D. Strahovito lose igraju, JAR ih stalno napada.
|
Jebalo majku ak je ono crveni što su Francuzi dobili - neki sudac ne bi ni faul svirao za to.
|
Javljanje nakon prijateljske utakmice Meksiko - Urugvaj, koja je završila 0:1. Onaj gol valjda su Urugvajci dali nehotice. Cijelo su vrijeme haklali, ko da su doma. Nije bilo krvi (samo malo). Ukratko za ljetnu razbibrigu. Čak je Forlan grlio protivničkog igrača koji ga je faulirao, a onda je dotrčao drugi Meksikanac i opalio Forlanu šljagu: Nećeš ti grlit mog dečka.
|
Ma koga briga jel crveni ili nije:D kako su igrali i vrijeme je da odu čiku, uglavnom ima kikseva sudaca u zadnjih par utakmica te pojedincima nebi dao ni dvije ovce da mi čuvaju, a ne da sude na takvim turnirima.Vidjet čemo tko će još čiku od eventualnih tzv. evropskih favorita:D
|
Koreja izjednačila.
|
2:1 iz slobodnog, za Koreju. Chuyoung ako koga zanima :)
|
Citiraj:
EDIT: Kasnim, grrrr u zadnje vrijeme često! :hitthewal: |
Izgleda da ode Koreja dalje:D
Francuza mi nije žao ni malo-nisu ni trebali biti na SP-u:) |
|
Citiraj:
|
J. Koreja je zasluzila proc dalje, bolje igraju od drka pardon grka :D i dobili ih 2:0
EDIT Jebate lebac 2:2 (penal,Yakubu) |
ode grcka - u grcku :D.
argentina napokon zabila......... |
Argentina uspjela konačno zabit...
|
Argentina povela Grke, Demikelis (neznam stvarno kako se piše niti me zanima sad) zabio!
EDIT: Opet kasnim :fuming: |
hehe ARG-GRE 2:0 (Palermo)
|
evo potvrde, 2-0 argentina-grcka.
|
Citiraj:
|
Maradona mi je prelud :D Ko neko malo dijete :D
Inace Argentici igraju lijep nogomet... |
Citiraj:
btw fali ti d u mom nicku ima jedan ivan123 pa da se ne mješamo |
Citiraj:
Pisa sam brzo da me ne prestignes :D Sutra "nazalost" navijam za Engleze, od 2 zla biram manje :D |
Citiraj:
|
Full mi je žao kaj je Nigerija ispala. :(
Isto očekuje i Obalu bjelokosti. :( Jedino ako Brazil napuni portugal, a Drogba i društvo napune Koreance. Teško za očekivati. Sutra bi bilo fino da Englezi napokon počnu igrati i pregaze sloveniju. :D |
Citiraj:
|
To je fakat dilema, ne volim ni jedne ni druge...možda bolje da Lepi i kompanija odu doma.
Janezi su (opet:D) popušili odlazak na SP u rukometu pa nek se vesele malo... |
Koje izjave ovdje sijevaju...jedan voli Lepog aka Rooneya, a drugi Engleze...pa to rođena majka ne može voljeti.
Ja oduvijek navijam za Argentinu, još od doba dok su Diego, pa onda Batigol rasturali. Sad su mi i Španjolci okej. Volim te poremećene likove hispano krvi :D Samo da Španjolci nisu Del Bosquea uzeli za izbornika, taj je uspio Real sjebati s najboljim igračima u povijesti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27. |