![]() |
Čevapi 25
Miješano 40 Grah 10 Grah + kobasa 15 Čobanac 20 Hamburger 14 Pivo 9 Sokovi - e nećete ih piti! |
Ovako, ako je navečer ja baš tada ne jedem takvu vrstu hrane, zapravo ju ni inače baš ne jedem često. Također ni ne pijem alkohol :) E sad ako ne moram jesti ni piti alkohol onda bih mogao i ja doći.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1. POP
2. Tihomir 3. Momir (?) 4. Mislav 5. Tuna (?) 6. Fera_OS 7. Darth vader Ajd onda recimo petak da se skontamo . |
Citiraj:
|
Hrana + cuga
1. POP 2. Tihomir 3. Momir (?) 4. Mislav 5. Tuna (?) 6. Fera_OS 7. Darth vader 8. sick_boy Cuga 1. Lacy Polako, kud već u petak... |
Ajd stavite i mene na ljistu.
|
1. POP
2. Tihomir 3. Momir (?) 4. Mislav 5. Tuna (?) 6. Fera_OS 7. Lacy 8. Darth Vader NA :D |
Citiraj:
|
Nemoj da te ja produžim... :)
Hey, Vaderu, falija si: 1. POP 2. Tihomir 3. Momir (?) 4. Mislav 5. Tuna (?) 6. Fera_OS 7. Lacy pica 8. Darth Vader 9. sick_boy |
Evo i ja se javljam:
1. POP 2. Tihomir 3. Momir (?) 4. Mislav 5. Tuna (?) 6. Fera_OS 7. Lacy 8. Darth Vader 9. sick_boy 10. sPLiFF Nadam se samo da datum necemo dogovoriti mjesec dana unaprijed, jer tko ziv tko mrtav... :) Vader, hebo te petak, sve bi u petak kurfo :D |
Zahvaljujem na editiranim postovima.
|
Kako se briše poruka?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stvarno ta diskriminacija nema smisla i to sortiranje po tome tko ce sta jest i pit :) Lacy ne kakaj, kad jednom dodjes na listu nema skidanja :P btw. ja isto necu pit alkohol, jer inace ne pijem osim ak se planiram napit |
Citiraj:
|
A datum okupljanja je? :zdero:
|
Samo ne Osječko. Jel' imaju nešt' drugo? Od Osječkog sutra puca glava.
|
Ja sam sinoć uz roštilj popio oko 12-13 komada i glava je bolila samo prvih pola sata kada sam se probudio. Imaju i drugih piva... Kontam da bi mogli idući tjedna!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
11. Ja (Technix a.k.a Jaga) (samo idući tjedan da bude, za wikend nisam u Os - imam sastanak oberstürmbandfuhrera nove nacionalsocijalističke partije regije istočne europe koji se održava u švedskom Örnsköldsviku, pa se vraćam u ponedjeljak) |
Pa nemoš kad mi dolaziš van sa 7dl vina. Donjeti ću ti ja 1.5L dalmatinskog zaborava i 1L piva...:banana: :banana:
I upali ICQ! |
1. POP
2. Tihomir 3. Momir (?) 4. Mislav 5. Tuna (?) 6. Fera_OS 7. Lacy 8. Darth Vader 9. sick_boy 10. sPLiFF 11. Veki |
Zaboravio si technix-a:
1. POP 2. Tihomir 3. Momir (?) 4. Mislav 5. Tuna (?) 6. Fera_OS 7. Lacy 8. Darth Vader 9. sick_boy 10. sPLiFF 11. Veki 12. technix Moraćemo rezervirat' neki svinjokoljski stol :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32. |