![]() |
Citiraj:
|
Prije 2 sata prolazio sam autom kraj Vemila u Rijeci, vrata zatvorena, unutra mrkli mrak, izgleda da su i oni stavili ključ u bravu...
|
Tako sam i čuo nekidan. Osim toga, zašto bi Rijeka bila drugačija od ostalih gradova? :fiju:
|
očito niste između ovih postova o garanciji uočili da je osnovana nova firma Informatika Vrbani i Vemil kao takav je više manje mrtav
|
Neki su uočili. Znači, efektivno, sve garancije od vemila se mogu objesiti mačku o rep. Da budem precizinji, sve garancije za komponente koje je uvozio direktno vemil, su mrtvo slovo na papiru. Blažena država u kojoj nabiješ dugove, proglasiš stečaj i osnuješ novu firmu koja ima sve isto (adresu, MB,...) kao i bivša, ali drugo ime i nikome ništa.
|
Nemojte o drzavi, korupciji i politici. Opet cemo se nabrijati i pokupit cemo kartone bezveze, a toroidni i jeltz samo cekaju :D
Uglavnom, onaj OCZ kit cu lagano zapucat u smece i u nabavku novog rama, bar da nisam rasprodao sve Kingmaxe, pas mater... |
A da ipak kontaktiraš OCZ centralu? Napisati mail nije neki problem. Ionako nećeš ništa izgubiti osim malo vremena čekajući odgovor.
|
Citiraj:
Ako je to stvarno tako, u vemil vise nikada necu ni krociti.:amen: |
Što ste očekivali od Vemila?
Najgnjidnije "IT" firme u ovim prostorima. Srećom, tamo nemam ništa pod garancijom, ali stvarno - koliko vas puta firma treba prevarit da bi je izbjegavali u širokom krugu? Kako Ameri kažu - fool me once, shame on you, fool me twice shame on me. |
Citiraj:
|
Joj vi i vaše garancije za te memorije od 200 kn ili kolko vec koje ce tesko crknut ako im svasta ne radite :D Pogledajte kolko imaju duga prema firmama koje se ne mogu naplatiti, to je puno veća šteta nego šta se možda neće neka garancija moći ostvariti. Ne znam tko će htjeti poslovati s "informatikom vrbani" nakon ovog, eventualno uz neko plaćanje unaprijed i tko zna što...
|
Citiraj:
|
Sugavi vemil, imam jedno 3 gare kod njih, sunce ima kalajsano. Trebao sam napravit rusvaj tamo kad sam mogao, ali ..zao mi je ljudi koje moraš napast, a nedužni su...
I sta onda, uletit negdje gdje sjede prdonje Vemilovci i repetirat ak47? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Oba ak rade dar mar, tako da nema uopće pitanja. Kaos, jos se ja stalno hrabrim da ak Vemil rpopadne budem ja vec garu sredio, a nisam razmišljao globalno :nono: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel zna neko ko je zastupnik za Fortron napajanja? Jel to bio direktno Vemil ili ima netko drugi?
|
I mene zanima, jer buraz rijesava 350PNF(sa godinu dana gare) jer je nasljedio mog cx400 :)
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/data:imag...SUVORK5CYII%3D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
doduse oni su se pobrinuli za svoje kupce pa jos uvijek odradjuju reklamacije... |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@ delta s4
i ja sam za to ali opet dolazimo na pitanje o nasoj pravnoj drzavi koja dozvoljava takve stvari..zalosno ali puno vlasnika firmi je proslo liso na tu foru stecaja .. |
Citiraj:
nece ti znati nista reci ako ti treba kakva informacija jer oni nisu elkotech, ali kazem, na taj nacin reklamacije jos funkcioniraju (bar kad sam ja zadnji put bio s njima u kontaktu prije par mjeseci) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:26. |