![]() |
Citiraj:
|
Nisu imali vremena očito do sad (za one koji ne znaju): http://www.youtube.com/watch?v=e2XQsEAjKLE
Dok god se bude u te aute točilo, cijene će bit veće. A naravno, netko mora i reklame i gume za aute platit ;D Ali svakako nazovi i pitaj. |
Aha to je taj famozni Nissan Skyline, eto skini mu gume i ostavi na 4 matuna(bloketa), i kad ti vrate maticnu daj im gume natrag. Alternativa je da saznas di ga servisiraju pa dogovoris sa automehanicarem da im oduzi malo odrzavanje te Micre, pardon Skylinea - sve po sistemu oko za oko, pasta za zube :D
Sorry na OT |
Imaju oni 2 skylinea, jedan r33, drugi r34, ovaj je r34, taj je za drift, ali r33 je veca zvijerka i vise trosi ...
Ma sto se toga tice, links je meni uvijek sve garancije uredno ispostovao samo sto se uvijek oduzi na tih 45 dana .... |
Nemam s njima losih iskustava, i ok su, buduci da su zapravo manje zlo u mom gradu od preostalih (Ve-mil, HG-Spot, Technomax i par lokalnih koji su m-San "klon kooperanti") pa smo navikli da nas deru/prcaju. U ZG-u je nesto zdravija konkurencija.
|
Citiraj:
i eto ti zub za zub i oko za oko :D sry OT :D |
Citiraj:
Ovo je sad on topic buduci da se tice njihovih maloprodajnih cijena, koje su vjerojatno rezultat ekspanzije u vise gradova i poprilicno siroke ponude, te sto vecinu robe ipak dobavljaju od drugih (m-San, Microline, Formel, Asbis, Esys i sl.). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
oni su geekovi i komuniciraju s ljudima jedino tekstovnim oblikom. :D
|
Svašta...
Ja to još nisam doživio, za sve što bih naručio nazvali bi me na mob kad bi stiglo. |
Citiraj:
Kakva je to razlika ako te netko obavijesti SMS-om ili mailom? |
Citiraj:
I što onda, da im kupac šalje odgovor i pitanja oko reklamacije putem sms-a pa je njihova dobra volje hoće li odgovoriti, a ako ih nazove ne moraju se ni javiti ako ne žele, po meni elegentan način da se čovjeka skine s one stvari. Gdje je nestala obična komunikacija kupac-prodavač gdje možeš običnim neposrednim razgovorom saznati sve što te zanima odmah? Ajde, mail još nekako jer imaš adresu pošiljatelja i može poslužiti i kao neki dokaz zlu ne trebalo ali sms mogu poslati s bilo kakvog broja... Meni je to malo čudan način obavješćivanja, pogotovo jer se nisam s takvim načinom komunikacije sa prodavačem još susreo. |
mislim da Links ima najbolju Web stranicu, i imam samo pozitivna iskustva u kupovini kod njih. vrlo su ažurni i prilično točni, ali nisu baš jeftini.
|
Dečki svaka čast ploča stigla :D:D:D
Čini mi se da je bila već tamo kad je stigo sms samo kako kažete vrlo vjerojatno gužva :D |
Citiraj:
Kaj bi ti da te servis zove na mob i objašnjava ti kako nemaju pojma kad bu im uvoznk poslao novu ploču?:) Ja sam od barem tri servisa tu u ZG dobio sličnu obavijest da je nekaj zaprimljeno na reklamaciju i da će me obavijestiti kad stigne... |
Citiraj:
Ma ako budu dali uzeo bih obincih 8gb nekakav sam vidio za 130 kn, pa nek mi vrnu 50 kn pa svratim na cevape tam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sma planirao mozda da uzmem jeftiniju varijantu i recimo da mi u protuvrijednosti razlike uvale pastu od CM-a nekakvu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
I mene. Prvo poziv, pa ako se nebi javio sms. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo, provjeriti na vise kompova da bude sigurno da ce to biti i na servisu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Evo ipak sam našao http://www.links.hr/index.php?option...key=54&key1=64 |
skupina f se ne može vraćati:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kupio sam XFX 4890 u Linksa,nije htjela baš raditi kako treba,vratim je nazad dečki je u Zadru je testiraju kažu da je o.k.,nazad s njom u komp 3dmark06 oko 12000 hmmm.Vratim je opet nazad u Links ,momci kažu da je do napajanja......... i tako priča ide dok kartica nije došla u Zagreb,isti dan me lik nazove i kaže odi u dučan i uzmi novu!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:43. |