![]() |
Citiraj:
Stvarno lijepo. Jedva čekam da izađe.Jel možda postoje kakve špekulacije o zahtjevima? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Predobro izgleda, ko će dočekat 11. mjesec...
|
Sve 5 sam mi je mapa blkjak do bola.....missle prek lapa zgleda cool doduše :D
|
Citiraj:
Premočno :care: Sljedeči mjesec će biti posao pa na COD pa posao pa na COD. Kakav gameplay. Mapa možda malo preurbanistička, nadam se da će biti više mapa tipa OVergrown i Creek a ne onih tupavih Backlota i sličnih, no kako god, i prije izlaska joj dajem čistu desetku Onaj Predator Missle je kewl :D Puno novih oružja, kako je i najavljeno, još držim fige za G3 |
Pa bude G3, ipak je stavljen, sami developeri su dali an str. da bude G3, nece valjda sad zajebat
|
Citiraj:
|
Ja imam osjecaj da ce biti previse noob perkova i oruzja (kao p90, lmg-ovi, marty,last stand.....) i da ce ubijat gameplay, kao sto Brodjo kaze i ja cu cekati promod bas zbog ukidanja noob dijela igre....
|
Samo vi čekajte promod, igrajte ko pravi profesionalci, ja jedva čekam da igram ko noob, da se zabavim. Imam skil od cod4, budem na bihnet tdm među top3, al ja se zabavljam, a ne da budem leet.
Predator volim te :D |
Heh kad bi onda u promodu samo to ukinuli barem, samo ta neka oruzja i prekove (njih se ionak ne treba), al ne da ona oduzmu "dusu" igri, sve mrtvo izgleda na promodu, grafika je neka smotana etc
|
Citiraj:
Ja to skroz zaboravio, damn AMeri i njihovo M/D/Y :fuming: Citiraj:
Kao i onaj recimo što češ moći uduplavati u kill streakovima, dakle sa 3 dobiješ UAV a sa 10 kill streak opet UAV :) A što se tiče ovog ubijanja čari igre njub perkovima i oružjima, normalni ljudi si nađu normalne servere di igra normalna ekipa sa normalnim oružjima i perkovima, ne kužim čemu whine-anje, fala Bogu pa će biti tisuće servera, nije da se neče moći nači pa će morati na polu("pro")mod :kafa: |
Zadnja dva CoD naslova su takodjer izasla u 11. mjesecu, tako da ce i ovaj, to im je tako zadano od strane Acitvison-a. Najvjerojatnije ce i slijedeci CoD doci u studenom 2010. godine.
|
Citiraj:
Speaking bout a noob perk :lol2: Ma ljudi previše zapomažu,žale se na GL(iako sad sve manje) a stvar postoji i stavljena je u igru da bi se koristila... isto kao i bombe i sve drugo. Marty je debilana i totalno nepotreban dok LS,nemam nish protiv,uvijek moš koji bod pobrat nakon što je drugi posao obavio hehe BTW,Neznam dal je bilo: http://arstechnica.com/gaming/news/2...m_campaign=rss |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na temelju tvojih komentara.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
smeh od moda, pam jos ajde, al ovo...totalno ubije car igre.. |
Ne dovoljno je sa 2, al na HC puknes u lika tocno sa scopeom dakle i nista mu, i onda puknem namjerno malo pored njega i ubije ga. to je prava stvar zar ne :)
|
A na promodu se ne spreya? Zato svi koriste male kalaše. Zakaj naprimjer ne uzmu m16?
Ajde meni dokaži tu svoju tvrdnju sa scopeom, i neću niti riječi više reći. Naravno na serveru bez lag-ova. |
Citiraj:
dovoljno je 2 ako lik stoji na mjestu i oba mu u prsa spicis recimo, inace nije:chears:, znam, naigro sam se i promoda i hc...promod unistava igru:goood: |
je je sigurno si se naigrao sa samo 655 sati, to sto ti nemas aima pa ti moraju stajat da ih ubijes to je druga stvar, 2 metka iz kalasha ubijaju i to je to.
|
Ne pričaj gluposti. Kakav mrtvi aim? Na promodu niko ne cilja nego samo sprejaju. Zato ti onaj križić izleti 5 puta i onda ti izbaci +3 za assist.
|
Kad budeš igrao protiv nekog pravog med+/high clana shvatit ćeš što govorim, ne možeš gledat na pubu, jer su tamo uglavnom svi low skill i sprayaju jer igraju prvi put, ili su prešli sa HC-a. NHF al to je moje misljenje. ovo je ošlo daleko u OT pa bi mogli malo pričat i o MW2 jel :)
|
Citiraj:
|
Nećemo ić u OT, ali samo da još kažem da sam se nakon 1000+ sati naviknuo na HC i malo mi je teško sad na eSubinom serveru igrat promod.Iskreno, baš i ne želim jer više volim HC.
Samo što je, istini za volju, HC u četvorci stvarno hardkor. Ljudi su malo "premekani", a na običnom su malo "pretvrdi", ako me razumijete. Trebalo bi malo to izbalansirati i izbacit HC. Ostavit HUD i normalno, ali da se malo damage pojača. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:39. |