![]() |
|
jeste probali odvozit Hairpin run sa RallyCross autom? imam filing kao da auto ima 600 konja, leti po stazi, moras oprezno sa gas-om... inace si u zidu :)
|
bok svima,imam jedan problem sto se tice same igrice.
danas sam ju kod frenda instalirao i dok se ne pojavi ona soba load traje citavu vjecnost i onda u sobi sve ide neako usporeno i sa trzanjem,sto se promjeni kad se izadje iz proíkolice,ali i onda vec nakon jedne utrke pocnu bolit oci. graficke postavke su slijedece 1280x1024 60 2 x MSAA Normal 1.0 ostale su standard postavke procesor je Q8300 ,OS j Win7 UE, 4 GB RAM i graficka je Sapphire HD4670 512 MB,nije bog zna kaj al trebalo bi radit,ili mozda ne? inace kod mene radi ok,sa istim postavkama |
Trebaš hot fix za drivere (9.11) imaš 2-3 strane prije o tome
A šta ti je sa očima ne znam... |
instaliraj si naočale!
|
Citiraj:
Jel zna tko kako preseliti offline gfwl account? Ili da ja polako krenem iz pocetka? :D |
Citiraj:
Da, a cuj, meni patch nije pomogao i dalje mi šteka u kućici, al budem preživio :beer: |
Citiraj:
mislim da se to sto trazis nalazi ovdje Code:
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive |
Citiraj:
|
1:45.29 nije neki napredak ali je ovaj put Subaru
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2650916c.bmphttp://www.imagesforme.com/show.php/853305_1.45.29.bmp http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2650916c.bmp |
Citiraj:
tako sam "selio" Batman-a i radilo je |
bah...
Vec sam dosao skoro do starog statusa. nvm... Hvala u svakom slucaju :) |
Samo da velim benchmark na svojoj "pili":
4xMSAA 1440x900 Sve na HIGH V-sync off Odvrtio sam benchmark iz igrice: Battersea, Route 1 Min. FPS - 22.66 Average FPS - 32.53 Total frames - 2829 Ovaj minimalni fps se desio na samom početku, ne znam zakaj. Ja sam zadovoljan, igrica je optimizirana i nezahtjevna. Bench sam odvrtio na Catalystima 9.11 , ako nađem vremena i živaca onda ću odvrtit bench s 9.12 Catalystima. |
Citiraj:
svaka cast ovome sto izmisli ovaj x box 360 patch jebena stvar |
Ekipa je li ovo stvarno moguce. Original igra dobijena s karticom, ne moze se igrati online jerbo windows live ne mozes nastimati na nasu zemlju.
Hebena katastrofa. :( |
Citiraj:
Ne osporavam da igra nije zabavna, iako malo vuce na epilepsiju. Ja sam stari futavi nostalgičar i hoću modernu kvalitetnu rally igru :D Što bi dao da netko naštanca 50 novih staza, složi lijepi engine i samo prekopira sve iz richard burns rally-a u taj paketić. Bilo bi para uf :fiju: |
ima save dirta koji se nalazi u mojim dokumentima (uz save se još nalazi podešenja rez), zanima me dali će save raditi pod drugim sustavom, sa XP, na 7, naravno instalirat ću istu verziju DiRT-a
Hvala |
Kod mene je ovakva situacija
1680x1050 4xMSAA sve na high 42 FPS-a je prosjek i čak me to začudilo s obzirom na postavke. Dobro je optimizirana igra. Nego, kako vozite ovaj Hairpin Run? (joypad/volan/tipkovnica, podešenja auta...) Ne mogu ispod 1:47 s Imprezom (bez podešavanja auta, na tipkovnici) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
najlakse je uzet pa probat zar ne? Mozda mogu radit mozda ne...cuj nebi trebalo bit razlike u sejvovima na 7-ici i xp
|
Citiraj:
Vidiš da je kolega probao i nije uspio, možda će tebi radit možda ne. Vjerujem da nisu ljudi to baš isprobavali pa ti nema ko odgovorit. Edit: papčić brži si |
Citiraj:
Ajde oce neko srusit vec vise 1:36.05 na hairpinu? :D |
Citiraj:
Al moram se uhodat ponovo nisam već tjedan dana vozio. |
sve prešo i na 95% sam??
ocjena vrlo dobra,minusi -one žute kutije -nema trka i relija na snjegu -nemogućnost da se vozi bilo koje vozilo na bilo kojo stazi,jest da bi bilo glupo vozit hamere u japanu ali dobro. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto kao da izazoves nekoga na utrku F1 sa hladnim gumama...ccc :D A dobro,bit ce sad preko praznika vremena za rasturanje :D |
Citiraj:
Hvala |
Citiraj:
Moraš cijelu mapu "xlive" iskopirat na novi os i zamijenit već postojeću. Na win7: c:\users\"profil"\AppData\Local\Microsoft\xlive |
Citiraj:
Al nije ni vazno. Krenuo iz pocetka i pa sam vec na 60%. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:01. |