![]() |
Citiraj:
|
Evo da javim da sam rješio sa Kimijem account za itunes i sad sve štima,skidaju se free aplikacije :D
Svakako je preporuka stavit OS 3.0 jer više nema prepreka,i evo do sada nisam imao nikakva usporavanja ni da se šta zblesiralo.. Od aplikacija svakako preporučam Remote app-odlična stvar za puštanje glazbe iz bilo kojeg dijela kuće preko mobitela. Facebook app-svakako :D,baš su pojednostavili sve i jako sam zadovoljan. Compass app-nije loša ista,za planinarenje i te spike. Flashlight-služi kad treba svijetlo(naziv sve govori) :D Od igara mi je baš fora 3d Coaster i F&F Ako ima još šta pametno za stavit a da nisam stavio nek javi.. Imam i Cyndiu gore,ali s njom ću se kasnije pozabavit :) |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Opčenito ti kompasi ne valjaju, pošto moraju ići preko GPS-a. Najbolje je instalirati GPS kit. |
@ Func
Znam da je fake - zato sam i stavio. Nema kompas aplikacije za 3G koja bi radila kao ona na 3GS-u. |
Must have po mom izboru:
Video Recorder 3 (snima video 15fps-a, odabir formata i reze, slanje na mail ili preko njegove aplikacije) Documents 2 (office, pdf, prebacivanje preko WiFi ili Google Doc) HiCalc (znanstveni calc) GPS kit (karte, detaljna pozicija, visina, prosječna brzina....., mil. gluposti) BeejiveIM 3.0 (AIM, Google talk, ICQ, Jabber, Myspace IM, Yahoo Msg, Facebook IM) MxTube (download filmica sa youtuba) yxFlash (flash za Safari) Five Icon Dock Five-Column SpringBoard Ostatak je dobro poznat. Bez toga po meni je ajfon=cigla :) |
Citiraj:
YXFlash player for iPhone is a usable xvid, divx player which can also view downloaded flv videos. :stoopid: |
Doom: Resurrection Hits the iPhone Today for $10
Shacknews has learned that after a minor delay, id Software and Escalation Studios' iPhone shooter Doom: Resurrection will hit the iTunes App Store today.
The technically-impressive game, controlled by way of accelerometer motion, has been priced at $10. While the game offers only a singleplayer campaign at launch, Bluetooth-enabled multiplayer and downloadable content are planned for future updates. A rail shooter that makes use of Doom 3 assets, Resurrection is the product of nine months of work at Escalation. The title is controlled by tilting the iPhone to manipulate an on-screen cursor. Shacknews had the chance to briefly play the game this weekend, and we found the innovative controls--including a button to take cover during firefights--to work as advertised. For more on Resurrection, stay tuned for an interview with id's John Carmack and Escalation's Tom Mustaine later today. Update: As expected, Doom: Resurrection is now available through iTunes http://itunes.apple.com/WebObjects/M...318567158&mt=8 http://www.shacknews.com/onearticle.x/59325 |
Jel' to znaci da ces kupiti IPhone? :p
|
|
Evo ja danas malo rokao po Doom-u, nije los ni malo. Samo bateriju crpi malo jace. Steta po meni kaj se lik sam krece, bolje bi bilo da imas kontrole, ovak samo nišani, pucas, reloadas... Al za zabavu odlicna, isto ko i golden axe
|
u quake 3 su meni kontrole uzasno napravljene. Je finta to sto mozes protiv kompa ali treba se priviknut na kontrole.
|
Pao server hackulo.us-a, sad si nemogu vise ni Installous instalirat....:goood:
http://www.everythingapple.org/2009/...-us-goes-down/ |
Citiraj:
sto radim krivo ? 10x ! Citiraj:
|
Citiraj:
|
@ studenac
Jesi li instalirao prvo neku free aplikaciju sa Appstorea? |
Citiraj:
a probao sam i normal i dirty mode, nista nije upalilo... |
Meni je ok radio Installous, samo me zanima do kad ce hackulo.us biti off, bez njega nema ni navigacije, ni igrica, niceg....:nono:
|
hmm, ajd molim help za ovo..
imam jedan mp3, kako ga najjednostavnije pretvorit u ringtone? imam samo defaultne sounds i fakat su jadni... hvala ! |
Citiraj:
|
@ studenac
Kako kreirati ringtone? Što se tiče Installousa i problema sa neprikazivanjem aplikacija - važno je instalirati jednu aplikaciju sa Appstorea NAKON instalacije Installousa (ako si dosad tako radio i nije funkcioniralo probaj reinstall Installousa kad repo bude online). |
Citiraj:
i hvala za ringtones tutorial! |
Moze li mi netko tocno reci koja je hardware-ska razlika izmedju iphone2g i iphone3g? Ima li razlike i u baterijama? zanima me jel se vidi razlika u radu izmedju 2g i 3g , osim u internetu preko edge/umts/gprs -a? Ima li razlike u wifi -ju itd itd...
|
Zanima me jel ima neki način da se sinkronizira par itunesa na par kompova,pa da se može pustit glazba preko iphonea i da svaki komp bude sinkroniziran,dakle da ide jedna pjesma..
|
Ima li netko uputstvo kako da instaliram programe na iphone BEZ cydie i WIFIJA posto mi WIFI ne radi. Hvala.
|
Citiraj:
|
napokon sam osposobio iphone u potpunosti,
morao ponovno napravit jailbreak i sad mi sve radi.. kako me zivcira ovaj mob, strava. A ujedno ga volim. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kada ga kupujes, nigdje ne pise da ti garantiraju da ce ti sve dobro i stabilno raditi nakon sto ga stavis na stol i lupis mu nekoliko operacija u vidu JailBreaka i unlocka. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:40. |