![]() |
JA BI SVE ODJEDNOM !!!!
... noćas/sutra bi trebali natući 5 godina procesorskog vremena. E sada bi ja nekoliko "jubileja" natrpo u jedan :D
1. da bude 5 godina 2. da imamo 1.000.000 bodova 3. da nam bude do sada najuspiješniji dan :D jesam pohlepan Evo ja sam danas do sada (18:30) natuko, pa fali koji bodić do 4.000 i još bi mogao koji ... aj nek svi rade do 02:00 pa da napravimo Mega Day :beer: |
hmmmm
zake mi pod procesor performance više piše kad nije klokani ( 157 bodova ) nego kad je klokani ( onda piše 127 bodova) :confused:
|
Re: hmmmm
Citiraj:
|
Re: Re: hmmmm
Citiraj:
|
:) :) :burn: :) :)
Probil sam se na 8. mjesto, a još kad odvrtim ovu rosettu koja je na 47% i vrti se već 32 sata na 3200+.:beer: |
jel netko možda zna zakaj mi se događa slijedeće...
pokupim rosetu i počem ju obrađivati, nakon 2 sata mi je jedva na 2% i nakon toga samo se spoji na net, pošalje podatake i počne mi skidati neku novu datotoeku??? WTF!!!:fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
grid.org odnosno UD koristi 100% procesora... kod OCanih masina ako se javi i namjanja greska dolazi do problema u obradi paketa i skida se novi paket... u prijevodu da ste vrtili prime dobili bi error = OC nije uspio
|
Citiraj:
može bit problem da je oc-ana mašina nestabilna, meni je komp bio max oc-an kada mi se srušilo... sad sam ga vratio na 3.0 i vrti mi neku rosetu već 8 i nešto sitno sati, a tek je na 28%...:D |
Eto ušli u klub 1.000.000
Dakle natukli smo 1,010,218 bodova, pet godina CPU vremena nam je uteklo za 8 sati :D ali nema veze dakle već smo u toku dana prošli 5 godina CPU vremena tako da je od sutra službeno da smo donirali 5 godina CPU vremena ... :beer: |
Što nitko nije primijetio kako smo nisko pali i grabimo prema cifri koja počinje sa 2?
A osobno sam se približio AMD-jcu i očekujem obečanu cugu. Mislim da ću instalirati još jedan device da se stvar malo poboljša. Tek toliko da ne bi ja njemu morao nakon toga plačati, u slučaju da nešto rikne kod mene. Onako kao jučer. Device nije nešto ali radi 8-10 sati na dan i ima DSL.Stalni izvor bodova. |
Dobro grabimo.
Ja sam upravo pustio 70h rosette i došao na 60000 bodova. |
jos malo pa smo usli u 2k club!
postoje legende o tome, kako je nakada davno postojao san o tome da PCE ime osvane na UD listi 5000 najboljih... :) |
... i tako izgleda da slijedeći radni tjedan počinjemo u 2k klubu :D
|
...zahvaljujući mojoj Rosetta-i :)
|
Jučer smo si postavili novi timski dnevni rekord. Natukli smo 16,360 bodova ... ide nam sve bolje i bolje :D ... izgleda da smo sutra definitivno u 2k klubu. Aj da vidimo jel možemo 20,000 natuć u jednom danu :D ... trenutno imam na kvartovskom serveru jedna paket koji je na dual PIII 1GHz na 70% nakon skoro 90 sati pa ako još netko ima toliki "paketić" pa se sve to spoji u jedan dan i još malo više "običnih" paketa pa i mogli bi 20,000 probit za jedan dan :D
|
imam ja jednu..
nakon 30 sati na 62%... moglo bi dost pointova uljetit,ha?
|
Citiraj:
No No bum ti platil pivu, ali kad me stigneš:beer: |
1 privitaka
Mene malo muči šta nemam stalnu konekciju. Nekad mi komp stoji po 3-4 sata. inače radi dan i noć. Ovako trenutačno zgleda, normalno grid se non-stop vrti. Mislim da dovoljno govori o stabilnosti OC-a...
|
pih ... već smo 2 k klub :D ... joj baš me zanima koliko ću dobiti za jedan paket koji je nakon 114 sati na 88% ... mislim da UD gleda koliko je koji komp uptime i onda mu baca sve veće i veće pakete ... mislim na serveru za WLAN su mi paketi po 80 sati i više postali normala ...
|
evo i ja sam se prikljucio!
par pitanja..... trenutno obradjuje neki lingandfit.... kad dobivam bodove? kad obradi paket ? i ako sto treba za postelat napisite.... da ne trazim.... :beer: |
@black.dragon: jedna gruba procjena, koliko nam vremena treba da udjemo medju prvih 2000 teamova?
|
Citiraj:
|
Malo pitanje ... koliko mi ustvari dajemo CPU snage ... odite ovdje http://www.ud.com/calculator/ i odaberite pocesor koji mate, koliko njih i koliko odokativno postotaka vremena smatrate da se bavi gridom u toku dana, dakle 24 sata jednako 100% ... ja sam ubacio brojčice i ispada da doniram 8 Gigaflopsa svaki dan.
Pa da pobrojimo koliko smo ustvari "jako" računalo zajedno :D |
BD ima 8Gflopsa + 9,76Gflopsa koji rade kod mene = 17,76 Gflopsa
nastavite ovako dalje... |
+ mojih 4.68 Gigaflopsa
= 22.44 Gigaflopsa |
2,16 + 22,44 = 24,6 Gflopsa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:14. |