![]() |
Nedavno sam kupio dvb-t prijemnik (neki Vivax jeftini), a koristim i OptiTV na kojem ponekad imam smetnje. Postoji li način za jednostavnijim spajanjem dvb-t prijemnika i optitv-a? Sad mi je scart kabel u dvb-t i televiziji, a scart od Optitv-a mi više nije u tv-u i ne radi.
EDIT: Spojeno. Može se oba scart kabela povezati tako da ako bude smetnji na optitvu da se može privremeno gledati ova 4 digitalna. |
Ako netko zna koje sad STB uređaje i routere dijeli optima, tj. koji su najmanje zlo od ponuđenih i da li dolazi djelatnik optime to spojit ili spajam sam ?
Mislim uzeti optiTV pa ako netko zna bio bih mu zahvalan :chears: edit: i ako mozete napisat koliko je programa titlovano... |
Ne daju vise smece od d-linka, tako da ces vjerojatno dobit tp-link router i telsey STB. Spajat mos i sam, nije apsolutno nikakav problem. Popis programa imas na stranici optitva.
|
Citiraj:
|
Ne znam jel netko primjetio, u videoteci uz dosta filmova se može pogledati i foršpan pritiskom na žutu tipku...
|
E jel neko probao dali mora biti upaljen optitv dok se snima program? Stavio sam da se u 20:00 snima ona hebena seherezada za staru pa me zanima dal moram upalit stb ili sam na miru (posto se ne snima na njemu...).
|
Nisam to probao al logika nalaže da ne mora bit upaljen jerbo se serija snima na njihove servere a ne na uređaj (neka me netko ispravi ako griješim)
|
Yap snima se i dok je ugasen stb :)
|
novi sam sa tom snimalicom pa ak moze netko rec jel to besplatno ili kak to ide? i dal funkcionira bez greski? tnx
ja bi trebo snimat jednu 45 minutnu seriju dnevno, te snimljene/pogledane bi briso svaki dan po jednu |
ona najeftinija kosta 10 kuna mjesecno, mos snimat 10h (naravno mos brisat snimke), ja snimam svaku vecer seherezadu za staru i zasad sve ok.
|
cool ok, a ako to sada ukljucim jel moram cekat sljedeci mjesec? ili mogu od ponedjeljka pocet?
i kak to ukljucim? edit. znaci ako sam dobro shvatio mogu imat 10h snimljenog materijala odjednom, i mogu recimo obrisat 5h i snimit 5 novih sati i to se gleda ko da nisam preso 10h? ili se zbraja 45min+45min za seriju sta znaci da mogu mjesecno oko 13-14 serija snimit? |
hi,
zanima me da li je netko probao spojiti dva telsey STB-a na jedan router radi se o OptiTV-u, s obzirom da oni jos uvijek nemaju to u ponudi |
molio bi MadManBD da mi se javi ako je iz Rijeke da to probamo
|
Citiraj:
Ti mos snimat koliko god hoces, snimat i brisat, samo maximum snimanog odjednom mos imat 10h, ako hoces jos moras nesto od snimnjenog obrisat :) ili uzet snimalicu od 30 sati (30kn mjesecno) @ teoma nazovi SZK i pitaj, da hoces jos jedan tv imat, vjerojatno ce ti rec da moras kupit od njih jos jedan STB. |
hvala na objasnjenjima, poz
ps. ja sam htio za jos jedan tv i rekli su da ne moze...ne jos anyways |
Citiraj:
|
da al ja sam to pito jos prije 1god i bio je odgovor isto ko i danas: trenutno nemamo mogucnosti
|
Jel tko probao ukopcat u telku putem HDMI-a?
Radi se o Telsey STB-u ukapcam ja no nista se nedogada (neprepoznaje samo nudi scart, s-video) iako u opcijama ima 720p (da pusta signal ), probao i dok se pali Telsey drzati dugo tipku meni da udem u njegove postavke no nista samo se zblesira i pise u nedogled connecting :)? Citiraj:
|
Ja od prvog dana imam Motorolu sa hdmi-om spojeno. Bez problema. :stoopid:
|
Ma ja tek uzeo nakon dugog razmisljanja, ono upalim slika naravno na starome LCD-u 4-5godina govno naravno prek scarta :D
Ma kakvi prckam sad i nista nudi on kao opciju da pustim 720p sliku ali ne i izlaz, ukapcao iskapcao samo nudi S-video, RGB i Video, nigdje HDMI-a? :stoopid: Da samo ti motorolu imas, koliko sam vidio kod kompica bolje radi nego ovo cudo, bar sto se tice brzine softwarea... EDIT: evo uspio, potrebno je ugasiti telsey skroz na prekidacu, pa upaliti (isto na prekidacu) i drzati MENU tipku na daljiskom i ukljuciti naknadno HDMI :) (meni tipka se nalazi ispod zute i plave tipke ukoliko tko ima telseya)... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vi kaj ste korisnici malo duze, koliko ste zadovoljni uslugom? Prekida/neprekida, kvaliteta slike i to....
Kolega ima neki sony 42" fullhd i maxtv i to dvoje u kombinaciji mi ne izgleda bas nesto. Ja imam Pana 42x10y HDready i posto smo na optimi razmisljamo o optitv-u, pa me zanima kak to funkcionira :) Lijen sam, neda mi se citati :p |
Od sutra u podne Klasik TV na 11-om kanalu. Za kraj godine najavljuju SyFy i novo sučelje nagodinu.
|
Zvao sam službu za korisnike i rekli su mi da nema za mene Optitv-a. Ono što nisam pitao je da li uopće nude Optitv u Čakovcu.
Koliko vidim nitko iz Čakovca se ne žali na Optimu :D pa nisam baš optimist, ali ako ima koji korisnik tu na forumu nek napiše koliko je zadovoljan i koliko se čeka na uključenje. |
Citiraj:
OptTv se vrti na fullHD Toshiba LCD-u, kupljenog prije cca 2 godine, spojil sam preko HDMI-a. |
recimo zadovoljan sam .mkv-om u 720p rezi :D
|
Citiraj:
|
a fak onda :D
je bar u rangu maxtv-a, jer ruku na srce on meni nije Bog zna kaj...? |
Citiraj:
Meni osobno fale samo neki kanali na koje sam navikao na maxtv-u, ali ajd... Sucelje na maxtv-u je daleko bolje nego na Optitv-u, lakse se krece po izbornicima i navigacijski panel je bolje rijesen.Na ovom od Optitv-a se jos navikavam. :D Ja osobno ne bi ni imao niti maxtv prije niti opttv sad, ali jbg, zatvoren sam sa svih strana sa zgradama i digitalni signal puca svako malo,prijem signala je relativno slab, pogotovo po losem vremenu.Zajednicka antena je zadnji put valjda servisirana prije 30 godina. Magic Tv mi i nije bila neka solucija na duze vrijeme. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:35. |