![]() |
Meni sa ovom zadnjom verzijom Build 1844 često puca layout foruma, prije se to jako rijetko događalo, sad svaki dan nekoliko puta.
|
....
|
Ja sam kod sebe otkrio da nakon sto TuneUp Utilities napravi svoja predlozena poboljsnja za Operu, onda mi neke stranice se lome. Kad vratim natrag onda je sve u redu.
|
Ekipa,nisam nasao u temi nacin na koji se moze namjestiti na operi da se ima a12 brzih biranja kao sta neke teme prikazuju,ali kad ih skinem niti jedna mi ne omogucava to,a u opcijama od opere nisam uspio srediti to....
imate li kakav savjet? tnx |
Imaš dolje desno "configure speed dial" i onda opciju "Wide" (4x3)
|
Tnx...covjek obicno najteze vidi ono sta mu je ispred nosa...
|
Meni se pojavio problem s desetkom. Kak pišem na forumima, tak se crvene točke pojavljuju ispod riječi. Ne svih. Vidi sliku. U čemu je problem?
|
Alati - Postavke - (tab) Napredno - Pregledavanje(druga opcija odozgo, s lijeve strane) - Skineš kvačicu s "provjeri pravopis" dolje. :)
|
tools>preferences>browsing>check spelling
|
Hvala najljepša obojici.:chears:
|
opera mail-nemogu slat mailove?'
Pozdrav znači imam problem već dan-dva nemogu slat mailove iz operinog programa tamo sam namjestio svojih 5-6 mailova i ni s jednog nemogu slat(gmail, hotmail, net.hr..) dok sam prije par dana sve normalno radio- mailove uredno primam al svaki na koji odgovorim ostaje u Outbox-u ne ode u Sent?? u čemu bi mogao bit problem?
|
Jel ko probao onaj UNITE nova opcija koju Opera imati za sharenje fajlova, trenutno jos uvijek u beti
|
...
|
....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajme, ova opera postaje sve bolja i bolja. Nakon sinkronizacije, sad i opera unite, ma predobro nešto moram priznat :D |
Citiraj:
|
jel vama otvara sve stranice ok?
recimo na adm.hr kad sve ucita, sastrane ne mogu odabrati kategoriju komponenti, na trixboxu (asterisku totalno sve posemeri, cijelu stranicu), i na jos par staranica sam primjetio krivi prikaz. ima li neki mod da normalno ucita stranice kao npr IS, Firefox ili Chrome? |
Citiraj:
Kad si na stranici desni klik, site preferences. tab network, mask as... bla bla, probaj. Za adm.hr radi sigurno. problem je jer pri izradi stranice ljudi gledaju da radi samo u jednom browseru i zaborave support za druge. |
Ugasio sam upozorenje kod gasenja Opere da mi je Unite aktivan.
Di se pobogu pali upozorenje :) |
Preferences > Advanced > Browsing
Ak mislimo na isto. |
Citiraj:
Jesam ja slijep? Nigdje nevidim mask as :stoopid: http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_adca32b5.jpg |
Ne gledaš dobro. Dolje imaš identify as opera i tamo možeš odabrat mask as firefox.
|
Citiraj:
|
dakle, koristim operu još od vremena kada je bila verzija 7.....
posljednja i finalna verzija 10.10 sa operom unite je genijalna ne mogu izreći koliko sam oduševljen idejom i potencijalnim mogućnostima... Ne više gnjavaže, dajem link kolgei i kolega direkt iz browsera pristupa mojem računalau i preuzima datoteku, nema više uploada, čekaj, prevelika datoteka, reži, čekaj, upload, šalji link, čekaj odborjavanje, download... sada dam link home.croserver.operaunite.com i kolega automatski pristupa na moje "server" i skida si što treba i što mu naravno dam...a ako meni nešto treba tu postoji upload mapa gdje on meni šalje ako nema operu ... jednostanvo 10+ vjerujem da će postati još bolja decentralizacija u punom pogonu |
Citiraj:
|
Ima li tko problema na v10.10 s rusenjem ?
Odnosno, ne znam jel tehnicki to rusenje, jer recimo zatvorim Operu normalno, a kad dodjem kasnije i pokrenem je, onda mi izbaci error prozor koji kaze da se dogodio neki crash i da li zelim poslati report (dakle, slicno ono kako sami windowsi imaju). Tog problema nije bilo do 10.10 |
I meni se rusi tu i tamo ... navikao sam :)
I sto sam primjetio kod nekih sajtova mi nestaje kursor ako miruje 2-3 sekunde |
Ništa se ne ruši, ni na XP SP3 ni na sedmici:)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:45. |