![]() |
Citiraj:
Nadam se da će u nastavku biti više eksterijera. Ubi me onaj mrak i promaja :D |
Citiraj:
Koliko sam vidio po trailerima za Metro Last Light neće ti se izgleda uslišati želja za eksterijerima. :) |
Bit će puno više eksterijera nego u 2033 jer napokon sunce je počelo izlaziti,blabla, uglavnom bit će više vanjskog dijela.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego, nije baš neki gejmerski stroj ali ono, lijepo to radi. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Možeš i tamo naštelati DX9. Vjerujem da će ti i zbog drivera raditi još bolje. |
Citiraj:
|
Uspio sam završiti igru (normal mode), ne tako brzo kako sam mislio prvenstveno zbog obveza na poslu. Uglavnom, moram priznati da je igra odlična te se sada spremam krenuti u ranger mode-u.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Igra je sad 3,00€ na g2play.net.
|
Citiraj:
|
Počeo igrat ovo, sa drugim updateom...i mislim da ću prestati..ovo je igra sa najviše bugova koju sam vidio u zadnje vrijeme..i šta je sa forom da mi neprrijatelj (znači vojnik, ne mutanti) preživi 4 metka iz sačmarice sa udaljenosti od 50cm, od kojih je jedan bio u glavu (čak mu je i kaciga pala..zgodan detalj :D )
|
Odlučio i ja isprobati Metro, stajalo je na stimu već dobrih godinu dana pa se jučer odlučih skinut i probat :D
Uglavnom, stigao sam do frontlinea, e sad, pitanje je, je li se mogao već negdje prije uzeti night vision, jer sad dok šuljam tud ne vidim apsolutno ništ, a to me ubija u pojam :D |
Rano si se sjetio počet igrat Metro. :D nastavak i dlcovi su vani već godinu dana :D
Što se Frontline koljačine tiče, odma na početku nivoa čim ispadneš iz onog vlaka u čijem se podnožju voziš, vrati se pješke natrag i kokni 2-3 komunjare koji se tam muvaju i negdje na kraju tunela će sa strane na zidu biti crveni ormarić. U njemu bi trebao biti night vision i par MGR metaka. Ako se dobro sjećam. Naravno, komunjare ćeš riješiti čim tiše ;) |
Citiraj:
Do sad nikak da počnem igrat :lol2: Citiraj:
|
Ili to ili ga pogodi onim nožem za bacanje, ak ih imaš :)
|
Onda ću se baciti na rezbarenje motiva u njihova tijela :D
|
Brkati, igra je riješena na normal i hardcore :)
sa Frontlineom sam se najviše zezao jer sam išao riješiti na guns blazing način, a kasnije i na stealth način. Stealthati je predobro - throwing knives, VSV i helsing u kombinaciji sa stealth suitom i moreš praktički sve ljude na mapi poklati bez da digneš ijedan alarm :D Malo je samo frka sa strijelama na helsingu, ali inače, hebena ludnica! :goood: |
Eto vidiš :D a sad Last Light, kreni sad :D
|
Citiraj:
Moram prvo do "marketa" da skinem :D budem valjda do idućeg tjedna :D |
Negdje sam vidio da ima za 9,99 i to ono, sa svim DLCovima. Isplati se.
|
Došao sam do Chapter 5,Alley i nemam više maski ili filtera,nečega imam 5 al ne znam čega.
http://imgur.com/9G6hldK Ne mogu staviti masku uopče,nazad unutra ne mogu,umrem od radijacije za par sekundi čim počne level. Kako da nabavim masku :D? |
Imaš ti masku, ali ti maska ima rupu od metka :D hahahah..moraš naći masku novu negdje na podu i zamjeniti sa svojom potrganom
|
A ako je ne mogu nači i ne mogu nazad unutra onda bi kao trebao vratiti se jedan level/chapter unatrag i ponovno prelaziti?
Ako je tako onda sam završio 2033 i prelazim na LL :D |
Nisi završio, čekaj malo :D
Lijepo loadaj nivo ispočetka Dead City, tj. prvi dio, kad si sa Burbonom izašao van prvi puta. Prije nego izađeš van na "friški" zrak, dobro pretraži unutrašnjost, siguran sam da ima gas maska u odličnom stanju. Pazi da ti je ne razbiju one živine i pazi se metaka. |
Najbolje da na youtube-u pogleda kako su drugi prešli pa će mu biti lakše.
Šteta odustati od odlične igre. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10. |