![]() |
Ovo s zombijima je sam jedan game mode, nema ih unutar SP kampanje. Nešto tipa barikadiraš se i oni ti dolaze u waveovima, a ti trebaš branit kolko god možeš i mislim da ima unlimited waveova.
Bit će super igrat potiv zombača s frendovima online. :) |
treba se oš malo strpiti pa sačekati da izađe puna igra, ovo je još uviejk samo BETA. ;)
|
Citiraj:
|
Ja ne osjetim nikakav lag.
Konfa ju goni savršeno, ni najmanjih trzaja nema. Optimizacija odlična. Evo sad neznam dal je tko danas nabacio koju HC-a al koda je sada povečan damage, ja igram sa Gewehr 43 i bome prije trebalo 4-5 metaka za kill, sada ga sa jednim skinem, eventualno 2 metka, i ide mi fajn dobro: http://pce.hostili.com/images/ggv8r8_thumb.jpg :) |
I meni se cini da je bolji HC. Jos sam pitao na serveru jesu li sto dirali. Kazu ne.
|
Po mom misljenju...samo novi skin za cod 4 :D
Ali svidja mi se :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da je po meni netreba se nis mjenjati :) |
Ma i meni je ok...mozda su soundovi oruzja malo premlivati, ali sto nije nesto preko cega ne mogu prijeci. Samo neka izadje full da mozemo malo proci i druge mape.
|
ja sad isto probao to prat i nekak prebrzo mi ide :D
savršeno leti sve ... malo su mi oružja trula al treba se naviknit... |
Samo velika šteta što nema kamuflažaaaaaa :( (mislim, razumljivo da nema ali opet :( )
Ja bi Red Tiger :zdero: |
Znaci igra nije nista zahtjevnija od COD4...?
|
oće se moć igrat beta online i kada izađe cijela igra?
|
Ne.
|
Jesu li malo sredili pucanje kroz zidove (mislim u donosu na COD4) ili se još uvijek može ubijati kroz betonske blokove?
|
Ovisi dal imaš deep impact. Ali ja nisam baš bio preuspješan u pucanju kroz zidove.
Citiraj:
|
Kud točno u systeam folder da extractiram d3dx9_37.dll file?
|
U system32....
Pih hebena beta, meni je pocela kenjkati bas kada sam se mislio normalno malo zaigrat:D Nemrem promjeniti rezu:stoopid: Tj bilo koju postavku da promjenim nakon potvrde me baca na desktop i to je to, u task manageru vidm da jos uvijek radi pa ga moram gasiti end procesom... Ima tko kakvu ideju? |
vidim po netu da ljudi ne mogu opće promijeniti rezoluciju bete...
ja pa je ni ne mogu pokrenuti... ima tko slični problem? |
Ma hebem ti misha, najprije se hebem sa instalacijom i sad kad sam sve sredio pokrenem igru i radi reze me odhebe svaki put van. Užas. Niš ja ću počekati igru i to u onom formatu kak bog zapovijeda...
|
Ma stvar je u tome sto sam ju mjenjao, na najnizu pa na najvisu i svakako i odjednom nece :stoopid:
A nemrem igrati da ga hebes na 60hz refresh rate :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koliko se vama dugo ucitavaju mape. Meni oko 25s. Jel to normalno?
I imam jos jedan problem. Nerijetko me zna izbaciti i napisati kao error spawn: no free entities |
Citiraj:
|
Naravno. Ma kad sam stavio ovaj dll file onda je proradilo, više nisam dobivao error. Međutim, problem je da krene u igru, vrati se u win na 800*600 smrzne se i to je to. Nakon toga pita dal želim poslati error report i to je to :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ma predobra igra |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |