![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
200kn ti je 5l ulja. Jednom godišnje, jednom u 2 godine 200kn dati nije problem... Ali 10 godina na zamjeniti ulje... Ovo je za dnevnu dozu pceksperta svakako :) |
Citiraj:
E da,mislim da ni gume nije nikad kupil nove,stalno se vozi na istima i po ljeti i po zimi,samo je moral prebacit prve na zadnje i obrnuto jer je to striček na tehničkom gnjavil:D |
trol da ga jebeš :)
|
Citiraj:
|
Tako da je meni pomalo smiješno šta ovdje neki striktno paze na promjenu ulja na svakih 10k km,ako je motor dobar neće njemu naštetit ništa niti 100k km bez promjene ulja.Inače je to benzinac a za dizelaše neznam.
Citiraj:
|
O odakle ti takva informacija? Inače ti to piše u knjižici auta, ali očito su i proizvođači auta u krivu, pošto vidim da ti znaš više i od njih, ne?
Ne mora biti svakih 10k km, ali 20k do max 30k KM je normalno i obavezno. Nikakvih 100k km. Pričamo o 200kn svakih 2 godine... Da li znaš za što ulje služi u autu? |
Citiraj:
|
I mačak kraj kompa mi se počeo križat :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
taj ziher i krumpire peče na ulju starom 10 godina :D
|
I onda ga ulije u auto :D
|
to je to :D
|
Citiraj:
|
Daj nek neko bana ovog trola.
|
Ljudi ti se smiju, zar ne vidiš to?
Meni bi to bilo dovoljna da shvatim da pričam gluposti i da možda, ali samo možda nisam u pravu. Ali ti dalje tupiš svoje. Da li znaš za što služi ulje u autu, pitam ponovo? Btw. reci tati da kada odluči prodavati auto, nega nađe najbližu rijeku i samo ga spusti u nju jer će vrijediti od prilike kao 6 voćnih jogurta (na akciji). |
Citiraj:
|
5l ulja nije 200kn, elf 10w40 za tu krampinu dizelasku je na akcijama i ispod 100kn, al stav je stav :D
|
Ubit će ga Gabre :D
|
Radi motor i bez ulja. Jedno vrijeme.
|
Dali je netko nedavno ostavio tablice na čuvanju u teh.stanici pa ih kasnije podizao, odnosno koji je postupak pošto više ne stoje u pol.postaji ?
Trebam na regu, uzeo bih stare table,koje sam ostavio na čuvanju, nabio na auto i skočio na regu, a sve mi se čini da ću uzimat probne za tih par tisuća metara. |
Citiraj:
Nemogu točno tvrdit koliko je puta mijenjal ulje u ovih 150k km+ ali nije puno pogotovo u zadnjih nekoliko godina. |
Ako je ovo istina što govoriš a ne trolanje onda ni nema potrebe za izmjenom kada ga je vjerojatno stalno nadoljevao a i zna se zbog čega :D
|
Citiraj:
|
Motor mu vjerojatno izgleda ovako. :D
|
Citiraj:
pa imam jednostavno pitanje: O kojem se tocno vozilu radi? A ovo pitam zato jer neki noviji auti imaju interval izmejne ulja svakih 30 000km, sto bi u tvom slucaju znacilo "samo" 4 ili maks 5 izmejna ulja, sto se poklapa sa ovim tvojim, "nije puno" mjenjal ulje. Ili ti jednostavno nemas pojma sto tvoj stari radi s autom i koliko puta je bio na servisu s njim a da ti nije ni rekao. Koliko je tebi uopce godina ako smijem pitati. |
Citiraj:
Nebitno o kojem se radi automobilu,benzinac je sa 1.4l motorom. |
To stari onda sigurno koristi usluge Bandićevih, ranije spomenutih, inovatora :D :roller:
|
Citiraj:
Mislim, zabole sve nas jel tvoj stari mjenja ulje i zašto ga ne mjenja, samo daj i ti shvati da to jednostavno nije normalno. Možeš ti i u istim čarapama hodat godinu dana bez da ih opereš, al eto, nije baš normalno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:11. |
|