![]() |
|
Citiraj:
prijavljena je jutros u 7.10 na posti u branimirovoj, a u 16.33 Send item to domestic location :rtfm: znaci ponedeljak direkt s posla idem na selo serafit :D:D:D slike vrlo gledljive, ima vise svetla u sumi :zdero2::chears: |
Ja i Saša rokamo sutra u 10, al vjerojatno prek lonjscine. Ja ovaj put mozda ranije odjurim dole jer imam jos nekih obaveza popodne
|
|
Pozz ljudi, ima li netko blizu Cernomerca (di je ciglana) a ima malo vrimena da mi pogleda jednu biku. Netreba imat veliko znanje o bikama samo da vidi jel hrpa ruzine ili je ok :)
|
adax... dafaq
hahhahaha :D to onyx na pohorju vodi ?! :beer: :beer: |
Da, da.. malo smo se provozali
|
@yed2i-zasto si zaobisao onaj zadnji drop pred sami kraj;)
|
Yed2i-Super voznja, super staza, nema planinara:))
Nas su Nik i Najt jucer "opet" malo provozao po istoku ali je ovaj put meni bilo fenomenalno. Treba ponovit. Yed2i, staza nije za tvoj bajk jer ima dosta gore-dole, mada ono sto je dole, Soda bi jaaako dobro gazila;) |
Samo na taj element nisam išao, idući put gazim i to ;)
evo za Sileta, snimka pedesetdvojke http://www.youtube.com/watch?v=I4Lqv...ature=youtu.be |
Sile, kako ti je 34T previše?
Ja danas sve odvozija za velikom šajbom i to sa 29erom, što je oko 38T efektivno za 26icu. I to nisam u najboljoj kondiciji jer sam prehlađen već par dana. |
Mar, si danas vozio Leustek... :D:stoopid:
|
@jed2i-nisam neki poznavTelj staza ali mislim da ovo nije 52jka???
|
Nije mi 34 previse neg 32 hehe. Lijenost vise, moze se al zasto da se patim.
|
@dario12-Je 52, ali u videu je izrezana u nekim dijelovima
|
Citiraj:
Mislim da se ne isplati to. Ušteda na težini je nebitna, a kad bi to bila bitna onda bi ti i falilo brzina. |
A je, istina. Mislio sam da je ona zadnja strmina pred branu staza Krvaric ali sam se malo shebo;).
|
Citiraj:
|
|
ma kaj će ti lanac
pogledaj video na 3:36 http://www.youtube.com/watch?v=sfd1mqs2_Ok pukne lanac, i samo pičiš dalje |
Citiraj:
Jucer se nabrzaka dogovorio sa Siletom i krenuli u 14:15 sa Mihaljevca. Gore dosli oko 20do4. Bio je predivan dan za otici na Sljeme. Bas mi se svidja Sljeme u jesen. Za dole se odlucili ici na singlicu do Hunjke, al skroz od tornja pa onda na 20tku. Do Hunjke je singlica OK, nakon nje 20tka do onog makada za livadu Danjka je katastrofa jer je sumarija onuda izvlacila drvece i sve je puno granja i kolotraga i bolje je ici cestom. Dalje je sve OK. Na kraju otisli na dotku i onda u maximir na pivu. Sve u svemu super dan za voznju. |
Koja ekipa je prošla trgom u subotu oko 9,35?
|
Citiraj:
|
Vidio sam :)
Kada se izlazi na branu kod Krvarica onda se moras popest na tu branu i brana je manja, a kada dolazis sa 52jke onda izlazis drito na branu. Kaj se tice te dve staze obje su mi medju TOP 3 staze na sljemenu. Ima svega na njima i fakat ih je gust za vozit. |
Dečki koji voze dh su složili ponovo staru 57, staza izgleda brutala :)
Prvom prilikom idem na tu stazu ponovo |
Citiraj:
Baš smo se naguštali ovaj vikend na Sljemenu. U subotu se vozila tura na istok predvođena Nikom. Tu su se malo Splićani pobunili kuda ih vodimo, kao puno je to pedalanja za jedan spust. Zato im u nedjelju osmjeh nije silazio s lica :D Prvi spust smo vozili 18-20, malo je pred kraj bilo sklisko, ali sve u svemu vrhunska vožnja nizbrdo. Pošto smo na cesti bili već oko 13:00 bilo je dovoljno vremena za još jedan spust. Predvođeni Sašom ja i kolega iz Splita otišli smo do Mihaljevca na bus. Šofer je bio dobre volje pa nas je pustio bez puno prigovaranja. Drugi spust smo odradili po 9. bilo je nešto više ljudi nego inače, ali ništa strašno. Sve u svemu odlično proveden vikend na brdu :goood: |
Brzinska obavijest, na tunelu sam u 13:15 cca. Bye bye!
|
Citiraj:
Uglavnom meni je 52ojka super osim onog "dosadnog" uskog djela gdje je provalija s desne strane....... |
Na krvaric se skrene sa devetke desno i onda se vozi malo po 10tki i onda se sa nje skrene na Krvaric.
Najbolji dio te 52jke je ta singlica uz provaliju :) |
fixd'
Citiraj:
|
Kako za koga;) Još uvijek preferiram širinu:)
Jednog dana.....možda...... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:48. |
|