![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Automatika je teško silovati općenito :D
|
Bacio oko na Yaris GR, uf kako to dobro zvuči na papiru, 1300kg, 260KS /350nM, 5sec 0-100,4x4.
Nagurali životinjsku mašinu u tu igračku....povrtak u doba 5ice GT turbo. :) Ko zna koliko će koštat... :( |
Ali 3 cilindra
|
Citiraj:
|
Citiraj:
IMT 539 No thx jos jedno :D 4 je teski minimum. V6 bi iblo lijepo. No i ovaj gt86 necu moc kupit, tako da .. idem na yt i gledat reviews :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I4 je samo u primarnom balansu...
|
Ma 8.0 L , W18 je vrh :D
Steta sto nikad dalje od crteza nisu dosli kod Daimlera https://www.autobild.de/artikel/merc...-16164113.html Btw, Aston Martin AMR 4.0 biturbo V8, 7 stupanjski rucni(!) mjenjac :3 |
7-brzinski manualni mjenjač sam prvi puta vidio prije 4-5 godina u Dubaiju kad sam tražio rent-a-car, bila je neka Corvetta u pitanju, iznad glave mi se stvorio upitnik 2 x 2 m. :D
|
Citiraj:
http://databikes.com/imgs/a/c/s/e/y/...1997_1_lgw.jpg I u to doba su Mito i Aprilia RS 125 bili bog i batina za sve druge 125-ice, uključujući poprilično anemiču Hondu NSR 125. Neću više OT. :D |
Na novom rotoru ograničenje kroz tunel 40 😂😂
Plus rade semafori i kad nema prometa. Baš me zanima na kaj bu to sve ličilo sutra. |
Baš gledam ... semafori, a bit ce smanjen promet kroz sam rotor u odnosu na prije. Bes zele zadrzat guzve i iritirat ljude.
|
Na Indexu ima video od navečer.
Stoje na crvenom jedno 25s, a nigdje nema nikoga :D |
Lipa priča, i M3 kockica :goood:
|
Predobro :D
Gledao review i komentare od GT86, nije toliko spektakularan kako izgleda. No vidjet cemo kakav ce nasljednik bit. |
Regulacija kroz novi (obnovljeni) rotor je vrh, napravio sam jutros (malo prije osam) tri kruga Av. Dubrovnik - rotor - Av. Dubrovnik i sva tri puta sam morao kočiti da me lola (dva puta su bili Taxisti) iz srednje trake ne kresne u mojoj krajnjoj desnoj kad izlazim iz rotora na Av. Dubrovnik (ja iz krajnje desne nakon što sam se u nju prestrojio nakon skretanja za Remetinec smijem samo desno u Av.D., oni iz srednje mogu u lijevu Av. Dubrovnik ili nastaviti kružiti no ne, svi iz srednje idu u krajnju desnu i jebiga, možeš samo paziti i kočiti... ovo sa semaforima je ludost :D
|
Ispast ce da je privremena regulacija bolja od "prave" :)
|
Pa ovo kako su sad iscrtali crte kroz rotor i tko kamo smije (mora) je definitivno gore jer se ljudi i do sada nisu znali prestrojavati kroz rotor :( .. no ima još, nakon što "sretno" uđete u Av. Dubrovnik krajnjom desnom trakom u narednih 200-ak metara morate izvršiti prestrojavanja u lijevu prometnu traku jer inače nemate kamo :D
|
Kad kumeki obavljaju posao...
Brijem da bi bilo još više sudara nego inače. |
Citiraj:
Bit ce jos 3 rotora kod Bundeka. Jedva cekam da vizionari i tamo stave semafore... |
Pa ukoliko ne postave one niske gumene graničnike (kao što su nekad recimo usmjeravali krajnju desnu traku Av. Dubrovnik na Jadranski most) definitivno će ovi iz srednje trake oduzimati prednost ovima iz krajnje desne (što se meni od tri prolaska tri puta dogodilo), a ovi iz krajnje desne koji su se prije naučili kružiti po rotoru će udarati u ove u srednjoj... no evo onaj video s indexa pa će biti jasnije.
EDIT: Prvih dana će vjerojatno biti još ok jer će ljudi paziti no čim iscrtane trake malo izblijede biti će veselo. |
360p, seriously index
|
Citiraj:
Znaci kada izades na Av. Dubrovnik, ljudi su iz srednje rotora izlazili u tvoju desnu (krajnju desnu u rotoru) umjesto u lijevu (uz prugu) ? |
Citiraj:
|
Peugeot 508 SW 2013. pokazuje da mali servis treba radit nakon 20000 km, što nije to malo previše, obično sam radio nakon 10000-15000?
|
Sve što sam vozio zadnjih 5 godina od nule (Clio, Megane, Astra), svima je prvi servis na 30 000
Evo, sad je Astra tražila servis na otprilike 29500, upalila se poruka da uskoro treba promijeniti ulje. |
Ekipa vozi napamet i opće ne gleda horizontalnu signalizaciju.
|
najs |
kolega s posla...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro prvi servis, ali ovo je auto iz 2013. i ovo nije prvi servis. Ovo mi javlja nakon zadnjeg malog servisa (prvi servis od kad je auto kod mene). Citiraj:
Ići će on na 15k. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Iskreno ne znam na što misliš. Taj auto je 10 puta do sad službeno tražio servis prijašnje vlasnike. Kako ti sad misliš prvi servis koji auto službeno traži.. servis ko servis, zašto prvi..
|
Ne pričam o servisu kad nešto krepa pa moraš na servis, nego o prvom servisu kojeg proizvođač propisuje i servisnim intervalima, a to je 30 000 km ili 2 godine.
Ono kad ti auto upali lampicu "scheduled maintenance" ili nešto u tom smislu. To je službeni servisni interval, možeš ti ići i prije ako hoćeš, ali kasnije ne ako ti je stalo do garancije (ako je još ima). |
https://www.vecernji.hr/vijesti/sef-...ozacke-1375024
Kako ih samo nije sram |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |
|