![]() |
|
Stručnjaci help :eek: evo imam bajk više od 2mj i u zadnjih 2 tjedna , pri kočenju prednjom kočnicom osjetim kao da je vilica već dobila luft. Također kad je hladnije vilica takoreći ne funkiconira...jeli to za servis il ?? :confused:
|
Koja je vilica u pitanju?
|
Citiraj:
|
Najbolja stvar koju sam napravio s tom vilicom na Analogu je zamjena :)
|
nema tu puno pomoči... sve će one dobiti lufta.
evo i moj sektor ga ima, ali trebalo je godinu i pol da se pojavi a i nije tako jako izražen čak ni sada nakon 2 i pol godine. Ali ove jeftinije vilice puno prije i puno jače dobiju luft. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma daleko mi je zmija :D ma vozit ću ovako pa na proljeće gore ide neki fox ....
|
Citiraj:
Lakše ulje može dosta pomoći. I zašto Fox pobogu? :D Uzmi Rebu koja je bolja i jeftinija. |
|
ja sam mislio da si to vec kupio :D
U kakvom je stanju sada Leustek? Dal su zatrpali kanale za wireless kabel? |
Citiraj:
|
Onyx i ja odradili nocno Sljeme. Fantazija. Tko nije probao, toplo preporucujem :)
Zahvaljujem na strpljenju na usponu :) Leustek sucks na pocetku, al samo na pocetku. Gore je jaaakkkko hladno po noci. Toliko hladno da su mi se prsti sledili i jedva sam kocila...hmm mozda to i nije tako lose :) Anyways...thnx again Onyx :chears: |
I drugi puta ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Najbliži Zadar ili Karlovac..... |
|
kaj, nova štanga ha? aferim na upgradeu...must have postalo :goood:
|
|
nebum se sada zajebaval sa tim bojama jer mi se neda :D
a još pikiram obruče neke šire ali ne znam točno što, a nemam ni love tako da ću čekati djeda mraza. standardno je 9h kod sata na vrapču (ilica/vrapčanska) što je cca 10h na tunelu. ne idemo zapadnom stranom gore jer sam ja bio jednom prije nekih mjesec dana i skoro sam umro.... iliti za ovu godinu sam odustao od uspona tom stranom. |
Vidimo se onda ;)
|
Može mišljenje o superstar obručima.
Dvoumim se između Pacenti TL28 kojih trenutno nema na lageru i koji su teški 1770g i Stans Flow koji su malo skuplji i teži (1900g). Pošto sam težak sa opremom malo preko 95 kilica, koji mi preporučate? Tražim nešto što je čvrsto, a opet ne preteško. I koliko se osjeti ta razlika od 200ak grama? |
200g u kotacima se fino osjeti, ali ZTR flow obruci su crem de la crem.
Brijem da su ovi Pacenti nova stvar u superstar ponudi, a nes slicno ovom stans flow su furali vuco i jed2i pa cekaj da ti oni odgovore. Ja bih na tvom mjestu iso na ovi jace i skuplje ak si 95+ kategorija, al opet ovisi sve kak vozis |
Mislim da on sa svojih 95 kg neće ni osjetit tih 200 grama a kotači bi mogli osjetit
Stans Flow - pokupio sam panj s njima i obručima nije bilo niš...eto, toliko o tome :) Široki su, fino izbace gumu, sve u svemu jako dobri obruči....furam ih već godinu dana negdje Imam ih u kombinaciji sa switch evo superstar nabama i sve uredno funkcionira |
Ako bi netko sljedeci tjedan na zelenu magistralu na nocnu nek se javi. Ne da mi se solo po noci u sumu, a mislim da za Sljeme nemam konde. Nasao sam novu stazu s Ponikvi na Gornje vrapče, izađe se ispod streljane. Staza je :goood:
|
E, noćni, mislim da si me zamijenio s nekim, sa mnom da se nikad ne zna, nemoj da ti gumu zbušim ;)
|
Racunajte i na mene za sutra. Lonjscina mi je uvijek bila draga :D
|
Citiraj:
Nego, ne kužim previše koje adaptere bi trebao. Trenutne specifikacije naba su: FRONT HUB Specialized Hi Lo disc, laser-etched logo, OS 28 end caps, sealed cartridge bearing, RWS, 28h REAR HUB Specialized Hi Lo 142+ disc, laser-etched logo, double-sealed cartridge bearing, 12mm thru-axle, 32h Na bajku je RS Reba RL dual air, to je pretpostavljam 9mm? Mogu li onda odabrati 9mm ili QR za prednji, a za zadnji pretpostavljam ide 142/12? |
Dobro pretpostavljaš, ali za svaki slučaj stavi fotkicu prednje osovine/nabe/dijela vilice :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:41. |
|