![]() |
ArchAngel? Kad god sam došo tamo opro sam te ko krpu :p
|
LJudi, pocelo mi se desavat da mi pnkbstr javlja "heartbeats stopped" error. Danas reinstalirah igru, updejtah pb ponadao se da radi i evo prije par trenutaka me opet izbacilo... guglao jesam ali se nemoze naci nista konkretno osim "updejtaj pankbastera"
|
Di treba uzet nagradu?
Zagrijao sam Dragunova na radnu temperaturu. :p http://www.imagesforme.com/out.php/t...OD4Trening.jpg |
Zanima me, kako napravit da mi se multiplayer brze otvara?? Double click na ikonicu i igra mi se pokrene tek za minutu, minutu i pol pokrene (onaj cod4 prozor mi se otvori prije naravno) , to se isto događe i sa cod2, dok na burazovom kompu otvara igru u sekundu dvije
|
Ovako:
Local Area Connection==>Internet Protocol==>Properties==>Use the following IP adress http://www.pohrani.com/t/1t/pM/1EQWh...vka-coda-4.jpg Adrese postavi kao na slici i COD ce ti se instantno pokretati ;) |
Pa nije to isto kod svakoga, nek ode jednostavno u postavke routera i pogleda prefered i alternate DNS i prepise, to je bit, jel. Kad su postavljeni auto onda dugo ucitava
|
Fala decki pomoglo mi je, napokon ulazi u igru za 2 sekunde. Jedino kaj sam uzeo onu adresu dns servera sa slike pa mi mozilla nije radila, ali naso sam jedan valjani
@baja: tog sam se tek kasnje sjetio pa sam uzeo burazov |
Citiraj:
|
Meni se danas javio mali problem sa codom,pb me stalno kika i dobijam poruku disallowed program/driver 60315.
Napravio sam update pb ali nepomaze. |
Citiraj:
|
meni je igra izbacivala taj error dok sam koristio ATT, probaj ga ugasiti, meni je tako proradilo normalno opet
|
Citiraj:
EDIT:opet ista stvar i bez ATT,sta je xray? |
jel ima možda ko problema sa lag-om.zadnjih dva tjedna igra mi stalno lega.dok se spojim na neki server onda je katastrofa.nakon par minuta igre onda se kolko tolko stabilizira?jel to možda do ISP-a ili?a do prije toga igra mi je savršeno radila.probal sam kasnije i sa novim profilom, ali ništa.
btw. mi može preporučit neko preporučit neki dobar tdm hc server (znači bez modova) |
pomoc molim, kak da na server stavim da se ne smije pucat sa scrollom, znaci kad netko ima na scrollu da ga kika van? vidio sam to na nekim serverima
|
dali kicka i kad ti je noz na skrolu?
|
Citiraj:
|
Meni je nozic(:D) na wheel down i na serverima koji ne dozvoljavaju mousewheel pucanje me ne kicka:)
|
ja sam to vidjao isto na nekolicini servera.pa samo nemoj koristit MW za pucanje i to ti je to
|
Citiraj:
Pa on ima svoj server i hoće drugima to zabraniti, a ne da on to koristi :wtf: |
meni je to pisao
|
Citiraj:
btw narsil :D, ti si često an DvG' 24/7 Overgrown only serveru, oni imaju tako složeno, imaš možda xf od adima kojeg od njih?? |
probaj sa :
pb_sv_cvar "mwheelup" OUT +attack pb_sv_cvar "mwheeldown" OUT +attack to stavi u pbsvuser.cfg Nisam ziher da ce radit,al ovako iz glave bih probao s tim. |
|
jao uopće ne čitam.sry
|
fora stvar,nemoras rucno pisat config
|
ajde neka netko amateru objasni zasto zabranjivat pucanje sa skrolom?
|
Zato što uzmeš G3 i roštiljaš ko automatik...
Još pogotovo ako imaš kakvog Logitecha sa free spinom, zamisli veselja :) Truth be told, imam i ja fire namješteno na LMB i scrool down, ali scrool down koristim - nikad, čak mi je vrlo glupo to, totalno ne-naruku Citiraj:
Ali DvG ne kicka zbog scroola, par puta sam Deaglom tako ubio i nikad ništa. Imam XF od večine, neznam koliko će ti pomoći, jer taj server nije namješten da kicka zbog toga, bar koliko ja znam Makar nisam sada tamo bio tjedan dana, ako se možda nešto promjenilo od tada |
Citiraj:
|
Zato je promod dobar,tamo je disejblano skrolanje,mos si bindat al nemres tak brzo ispucat,tak da sam oni s brzim klikanjem prolaze :)
|
Osim A4Techa X-718F poput mog koji ima gumbić sa tri klika.
Prikazuje se kao lijevi klik, ali sa tri brza klika. Stisnem jednom, a on opali tri put. :D |
ma nemozes na promodu ispucat s nicim, fora je u tome da je dodan delay u rate of fire od deagla tako da je nemoguce i preko skripte ispucat ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mis je legenda, bas zbog tog 3x ljevi klik nabrzaka :) stvarno najvise znaci kad pucas sa pistoljem, ko da imas poluautomatsku pusku, hehe i jos dobro dodje kad recimo igras sa mp5 i kad hoces nekog skinut na daljinu, samo stisnes tu tipku i u covjeka roknes 3 metka i nema ga :D EDIT: znam da nije tema ali canyon je to ubacio u svoje nove "gamerske" miseve, cak ima i nelosih |
Citiraj:
|
e bas to, cak mislim da su iskopirali skoro cijeli dizajn od a4
|
pa sta ovdje nema postenih igraca koji igraju bez wh, skripte ili sta ja znam sta sve postoji?
|
Citiraj:
|
nažalost postoji još podosta toga što kvari igru poštenim igračima
|
imam problem od kojeg cu dobit cir na zeludcu.... upalim multipleyer spoim se na server i odma cim se spoim mi napise SERVER IS DISCONECTED i tako na svakom serveru pa sta da radim pomozite jer sam lud vise.........
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |