![]() |
Citiraj:
|
Imate miš u https://www.ozone.hr/landing/reload_jesen/
Za 340kn plus ima isto dosta dobrih ponuda za periferiju. Provjerit cijenu na geizhals eu. Ja uzeo slušalice, cijena kao na amazonu de i besplatna poštarina iznad 300kn. Za min 350kn skuplje od ostalih ducana. |
Naručio sam miš koji je bio na akciji . Zvali su i mene da će kasniti sa dostavom 5-10 radnih dana . Mislim da će svi koji su naručili robu na akciji i dobiti istu . Samo se treba malo strpiti.
|
IdeaPad 3 što je strgani stavio na temu "samo linkovi"
Kako izgleda taj 250nits ekran? Nisam osjetljiv po pitanju boja, ali na svjetlinu jesam. Vidio sam nekolicu tih jeftinih laptopa i OK mi je, ali čim se išteka s napajanja i radi samo na bateriju ekran se automatski malo zatamni iako je na 100% brightness. Doduše, nisam siguran ako sam vidio ekrane s 250nitsa (ako ima manje). |
Citiraj:
Naručio, hvala. Prošli put (iz Linksa) nisam naručio jer nisam htio platiti poštarinu 30 kn :D (ovdje je besplatna) |
Hvala
|
Nazalost vise nije raspoloziv.
|
Baš sam se poveselio... :(
|
Super im je akcija... Povisili cijenu... Nadam se da mogu ovdje komentirati ovakve stvari.
https://ubuntu.haustor.eu/slike/2022...2092181348.png |
Citiraj:
I pretpostavljam da je ovo prekriženo najniža cijena u zadnjih 30 dana? Što znači da je proizvod poskupio u tih 30 dana, ali je danas na akciji za određeni postotak. Npr košta 259, a danas je na akciji za 212, ali prije 30 dana je koštao 206. I to je sve ok. I dalje je na akciji, ali već smo ustanovili da to što piše akcija se odnosi na trenutnu cijenu, a ne onu u zadnjih 30 dana i akcijske cijene nisu najniže cijene u povijesti. I kao što je rečeno sto puta prije. Ako je nešto na akciji, ne znači da je dobra cijena. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Gdje piše da se ne smiju komentirati ovakve “akcije”?
|
Zahvaljujem :chears:
Napokon uspio ugrabiti nakon one "prevare" iz Linksa :D Citiraj:
|
Meni isto predano na dostavu.
Zahvaljujem na tipu. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Kod drugih artikala ima cijena koja je viša prekrižena pa istaknuta niža. I kada se ode na proizvod piše stara cijena a par redaka ispod: Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 232,28 kn |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je baš specijalna akcija :-) Za 120gb im je ok, ali na ovom od 240 im se nešto pošemerilo. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
https://www.nabava.net/search.php?q=...+OC+&cod=&cdo= |
Stigao HyperX miš iz HG Spota :chears:
|
Hyperx miš opet na akciji u linksu, kaže dostupno
|
Ajd ovaj put sam dovoljno brz bio. Prethodna dvije akcije nisam uspio kupiti. Valjda bude miš i za mene. Već duže gledam da uzmem G305 ili nešto slično da zamjenim prastari, poluispravni žični CM Devastator koji je bio combo s tipkovnicom.
Hvala vladjan! |
Meni jos nije dosao onaj iz linksa :D
|
Ja sam ih zvao, došli su im na skladište, danas/sutra rješavaju narudžbe.
|
Citiraj:
|
Samo da javim, miš je topčina, barem meni.
Citiraj:
Tek sad vidio poruku, jest, veći je od trenutnog kojeg sam imao i baš mi dobro paše u ruci (nemam veliku ruku). Sve ostalo mi je isto odlično, nemam nikakve primjedbe. |
meni na linksu prošao nalog , dobio mail, sad čekam za plaćanje ponudu. uzeo prek firme, pa čekam za virman.
U međuvremenu je rasprodan. I dalje čekam, nisam optimist. |
stigao i meni ovaj iz hgspota
na prvu mi nije bolji od zicanog xtrfy m4 kojeg trenutno koristim ,jedino sta osjetim tezinu kada predem s laganog na ovaj tezi. sta mi je cudno jer sam bio naviknut na teske logi miseve i sada mi je tesko se vracat na teze ako sam dobro skuzio on se moze puniti na bilo koji wireless punjac kao i mobitel? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni nije sjeo. Precizan je i stvarno je dobro napravljen ali ruka me boli nakon pola sata igranja. Dao sam ga sinu i njemu je extra.
|
Citiraj:
|
To sam i ja razmisljao, tezak ko moj valjda 7 godina star g403 wireless, sta je pretesko za danasnje standarde. Ali s druge strane za 200 kuna je nobrainer deal.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
SLABIĆI! :D
|
Uzeo miša jučer. Obrisali su stranicu. Piše da je narudžba predana dostavnoj službi.
|
Ja sam isto jučer naručio sa preuzimanjem u poslovnici, pa sam dobio danas mail "da će roba biti na skladištu sredinom 10. mjeseca."
|
Meni jučer stigao hyperx dart ali sam biser zaboravio da nije Bluetooth, a kako ga mislim koristiti na laptopu ne znam može li se koristi bez donglea.
Miš se čini ok ovako na prvu, dobri switchevi, ne previše tipki, kvalitetna izrada iako mi ledice nisu interesantne. |
Ja sam ga danas preuzeo u Linksu i zadovoljan sam.
Do sad sam koristio G603, a ovaj je gotovo identičan veličinom, oblikom i težinom. Možda ih imaju u poslovnici više komada jer je djelatnik po moj išao tamo na policu s periferijom, kao da ih imaju izložene, ali nisam dovoljno dobro gledao, možda se varam. Ako se nekome da nek se zaleti do Trešnjevke. |
Ja jučer naručio s preuzimanjem u poslovnici (nakon što sam vidio objavu valdjana). Platio odmah karticom. Danas preuzet.
Nisam igrao. Ovak na prvu. Kotačić bi mogao biti bolji i tiši. Osobno bih mi pasalo da je zeru manji/niži (175cm, ruka, jbg, ak kome kaj znači, rukavice broj 8 :D). Bumo vidli za dalje... |
Citiraj:
Meni je ipak cijena 380EUR, što je nekakvih 2600kn. |
Citiraj:
|
Ako bi netko uzimao ove firestickove pridružio bi se narudžbi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:10. |