![]() |
Abu Nazir iz Homelanda skocil u Arrow :D
|
Citiraj:
Serija je super, al i hype je ajme. Da je bar bio drukčiji kraj i više epizoda u stilu hvatanja muhe. Čini mi se da su na takvim stvarima trebali više (prirodnije) inzistirati (npr. da su ubacili i povremene promašaje u kuhanju zbog stanja Waltera). Ovako sam dojma da je to nasilno stavljeno da upotpuni kompleksniju sliku. |
Tek danas pogleda zadnji Homeland i meni rastura radnja, počelo je malo sporije, a već zadnje 3 epizode završavaju ludilo.
S druge strane Boardwalk empire isto, jedva čekam nastavke jedne, ali i druge. Kad smo kod BBa opet, naletija i ja nedavno na jedan zanimljiv članak sa kemičarskog gledišta, pa bacite oko, vi koji ste POGLEDALI seriju:chears: http://jeromelecunff.com/index.php/k...ing-bad-kemija |
Ma, kemija je falšala cijelu seriju, ali su je svejedno dobro zapakirali da je postignut dovoljno dobar make-believe faktor. Mythbustersi su imali okej epizodu u osmom mjesecu sa par eksperimenata koji su failali, ali opet nije da je serija zbog toga patila hehe
|
Citiraj:
Također, da nisu neke stvari prešutjeli ili modificirali u svrhu radnje, vjerojanto bi se brzo našli pod tužbama ili u ćuzi :D Svejedno, mislim da je to bila dobra popularizacija kemije :) |
Citiraj:
Bila je negdje nedavno izjava da je Cranston dobio blitz obuku od DEA-a kako se pravi meth :lol2: |
Zbog čega? Pa nemreš na televiziji pokazat točan postupak dobivanja metha.
|
Citiraj:
gdje sam ja to spomenuo prikazivanje točnog postupka dobivanja metha? :lol2: |
Pa kaj se onda čudiš Robertovom postu?
|
Citiraj:
|
The Walking Dead... apsolutno savršenstvo!
Sezona iznad svih očekivanja! |
'Ebena epizoda Homelanda! :lol2:
|
Odličan Homeland!
Ovo mi je bolje od onoga kaj se desavalo sa Brodyem... |
pa jel vidite da moze bez male i mame? :D
|
Ali moraju još riješit Brodyja... On će se javit maloj.
|
Dakle, mala i mama su nebitne za priču :D
Opet, vrlo mi je nelogično... |
Citiraj:
Kaj se tiče Carrie |
Citiraj:
|
dam ruku u vatru da je zbog/za nekog Kineza. u seriji su se pojavljivali svi bivsi i trenutni neprijatelji SAD-a, fali jedan pravi kineski igrac i onda je to to :D
|
Citiraj:
|
Da... priča sa Carrie je nategnuta jako,...
|
Pa da, i meni je to nategnuto sve skupa, i malo je vjerojatno da bi u stvarnoj situaciji odabrali tu opciju, no za potrebe serije - funkcionira.
Nema veze, uhvatili su neki svoj ritam, zaoštrava se priča. I dalje mi je to najzanimljivija serija za pratiti od sveg što trenutno ide. |
Nova epizoda Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. i Yugo :D
http://www.pohrani.com/f/2D/fu/4Sl56o11/capture.jpg |
Pogledao Forbydelsen 3. Odlično! Neočekivan, ali pravedan završetak. Doduše, malo reciklira temu iz S01 (ubijena mlada cura, upetljanost visoke politike, ubojicu se uhapsilo pa pustilo,...), ali svejedno je odlično.
|
|
Love Hate ide i u 5. sezonu sa obzirom na kraj 4. koji je svojevrsni "antiklimaks".
Odlična serija, svejedno malo fali Darren. |
zadnji nastavak south parka je definitivno must see...
|
Homeland odličan kao i uvijek.
Killing se vraća za još jednu sezonu na netflix (najvj i arrested development). Weee. |
Homeland odličan!
A sudeći po promoju i iduća epizoda bude vrh! :) |
|
Ajmeee. Cijelo vrijeme me podsjeća na nekog al se nisam mogo odlučiti na koga.
Auuuuu koji završetak Homelanda. Vrhunski. |
jucerasnji nastavak mentalista isto vrhunski... |
Jedini dobar dio ovotjednog SHIELD-a je na kraju poslije pauze homage Dollhouseu "Did I fall asleep? Just for a little while." hehe
|
Meni je malo isforsiran. A za Coulsona sam još od prve epizode uvjeren da je klon.
|
Citiraj:
|
Agents of S.H.I.E.L.D.
|
SOA..konačno dobra epizoda. Totalno neočekivano.
|
Zene vode glavnu rijec :D
|
Google Doodle od danas. <3
Jedva čekam subotu navečer :) |
+1, pogledao i zadnju mini epizodu i sad iscekujem novu :)
EDIT: Doctor Who odličan ;), super epzioda! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:13. |