![]() |
Pozdrav
Imam problema s gta 4 i ucestalim vpu error recovery naime,cesto izbacuje errore tipa gtaIV.exe has stopped working i vpu recovery driveri friski 9.10 no,naime probao sam s 9.9,9.8,9.7 i uvijek mi teksture fale,ili neki jos errori stoga zbog cega do toga dolazi...koji driver bi uspjeli pomoci... Hvala :) |
Citiraj:
|
PC to get GTA4 episodes from XBox360; Fudzilla.com
Citiraj:
|
Citiraj:
Valjda će malo bolje radit, tj. valjda se neće zaletit s portanjem :kafa: |
Da, toga je i mene strah. :/
|
pozdrav svima, evo nabavio sam orig. GTA IV i sada bi htio igrati online, imam t-com router, speedtouch 780wl.. napravio sam port forwarding, ali igra i dalje ne radi... da li je itko imao slicnih ili isti problem sa doticnim routerom, pa ako mi moze korak po korak u detalj objasniti kako da to osposobim:care:, sto se tice OS-a vrtim windows vistu x64
|
Anyone???:kafa:
|
Citiraj:
Nisam primjetio nikakve bugove pogotovo tog tipa, ubrzanja i sl., osim da sa onim autom koji ima "mašinu" vani, nemrem normalno vozit, jer đubre pali gume sam tak:goood: |
izgleda da niko zaboravi presaltati iz 5 u ler hahaha
nezz sto je to,samo smijesno mi,motor na podu radi i grebe :D vidim da rijesim to... |
Ekipa ?
GTA4 nema podršku za volan, jel tak? ja vec jedno ćuku i pol derem li ga derem, i nikako da proradi, dok se onda tupan nisma sjetio da provjerim :D. Ima, nema? :) |
Sorry ako je pitanje bilo.
Mene zanima,ako mi tko može reći koje sve patcheve trebam instalirati da bi mi GTA IV radio. Igrao sam na Windows 7 gta 4 ali se ne sjećam koje sam patcheve morao instalirati. Ako mi netko može staviti popis patcheva koje trebam skinuti,a još bolje ako netko ima i link na te patcheve. |
malo bolje preformuliraj taj post,jer ne smije se otvoreno govoriti o piratliji
ako te sto zanima,ja sam rijesio to,dodaj me na msn ili pm |
evo ja odlučio opet malo zaigrat ovo,pa pošto nisam u toku zanima me koji patch da stavim na clean install za najbolje performance?vidim sad da ih je izaslo podosta ali koji je najbolji?jer vidim da se neki zale da je ovaj zadnji usro sve...
|
Ja sam stavljao 1 i 2 samo. Jucer sam stavio 1.0.4 i mislim da mi je malo pocelo trzuckat...
tako da ti preporucam, prvi i drugi patch, a za dalje neznam ;) |
joj jebem ti ovu igru samo problemi...sad instaliram igru i stavim 1.3 patch s kojim sam vec presao igru i sve solidno raidlo i sad udjem igram nekih 3 min i odjednom frame padne sa 40 na 10...ne kontam u čem je problem?imam najnovije drivere
|
Ovako namjeravam stavit na novi komp Windows 7 64x i sad me zanima dali ce mi radit GTA4?
Vidim da ima dosta ljudi koji koriste taj OS, pa se nadam da netko zna da li igra radi ili ne... |
Citiraj:
|
dali se može instalirat gta 4 na win7 32 bit
ako znate postupak ili neki link plz...... :respekt::respekt::fala: |
Citiraj:
ja sam ga najnormalnije, bez ikakvih problema, instalirao bio i na win 7 rc 32bit, i na win 7 rtm 32bit znaci moze se instalirati i radi ;) |
|
Citiraj:
|
Ej društvo planiram kupiti Gta IV. Zanima me kak bi to trebalo raditi na mom kompu? Mislim do koje negdje rezolucije bi mogo vrtiti ok! Gledo sam minimalnu konfiguraciju i čini mi se da sam negdje tu na rubu ili ne...? Imam Nvidi-u 9600 gt, 2 gb rama i amd x2 7750 be!
|
Citiraj:
|
mogao bi na medium igrati sa najnovijem patchem bez velikih zastoja
ja sa svojim kompom high sve ono na 70 ide na 30+fps-a zato velim naigrati ces obavezno patch najnoviji stavi jer je nemoguce igrati bez patcha zbog pada perfomansa te drivere od grafe da ne bi bilo iznenadjenja tijekom igre :) |
Di da downloudam patch? Kak se zove. Naravno kupit ću original! Svejedno patch moram skinuti?
|
Citiraj:
|
Hvala!
|
ako imas original, neces moc pokrenut multiplayer bez da skines update, ali to ti ponudi cim pokreces igru pa nemoras ic trazit i skidat....
|
Nemam još! Da imat ću original! Znaći instaliram i kad hoću pokrenut igru pitat če me da li želim skinuti update i ja stsnem da?
|
da.
*ja neuspjesno prodavao gtaIV pa ako si zainteresiran pm |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:20. |