![]() |
zte 286r kako podesiti QoS?
|
Oce netflix oce oce, a nije ni yt puno drugaciji
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
da a1
|
Jel postoji neki drugi/bolji firmware za taj 286r?
|
Citiraj:
@Cuky nemozes na a1 flashat nista izgleda, kad probas đubre se zbricka. Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
|
moraš prvo registrirati tel, broj pokučnog piše ti na ugovoru, i onda ti se pojavi potrošnja po mjesecima
|
Nisam nigdje nasao gdje pise to ogranicenje od 200gb mjesecno.
Moze neki link il nesto? |
https://www.tele2.hr/privatni-korisn...-uz-pretplatu/
EDIT: također došla obavijest uz račun za 9/2020 |
To je za nove.ja nisam dobio nikakvu obavjest da se spušta na 200gb.pod ugovorom sam jos godinu dana otprilike.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo dobio mail da mi raskidaju ugovor iako mi je izašlo 24 mjeseca na koliko sam i potpisao.
Inače bi uredno stizali računi . Ponesao ga na more i kad je bilo najviše potrebo brzina bila 1mbs :rtfm: .uploada nema. Po njima "velik broj korisnika je online":care: Reko čim izađe ugovor kupim prnje i idem... |
Nasao sam.
Hvala na info..kao socijalan korisnik(nezahtjevan) 250gb mjesecno trosimo. Izlazim van,jedino neznam kak je s plejkom,to sam na rate uzeo... |
To ces platit jednokratno.
|
Ima kome da su smanjili brzinu nakon 200GB?
Evo ja prije 20min prebacio 200GB ako je za vjerovati onome što piše u postavkama rutera. Sad je 215GB. Brzina i dalje OK. Od 50 do 150mbps (najcesce oko 100mbps). |
Kako uspijete u 11 dana slupati 200Gb?
|
Pa ode 10+gb dnevno sam na surfanje, malo yt, malo spotify, online predavanja. Mislim ovih 200gb je zalosno, cak i kad pazim nema sanse da izdrzi duze od 2tjedna. Nedaj boga nes slucajno i skinut, drugog u mjesecu bi vec ispucal.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Imao sam 130GB do danas, a budući da ne mislim ni jedan dan biti na 2mbps, skidao sam nekih 70GB danas pa da vidim šta bude. Kod mene Tele2 radi bolje i od A1 i od HT-a.
Još uvijek sve normalno |
Citiraj:
Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Slično i ja razmišljam. Ja sam počeo pratiti potrošnju prije tjedan dana, od tada sam na 170GB potrošenih. Kad ograniče na 2mbps odmah idem u Tele2 centar reć pa-pa. |
Cini mi se da svi jednako razmisljamo. Mogli su biti korektni pa (ako vec moraju) staviti limit na upola dosadasnjeg, a brzinu korigirati na visu. Ovako se to vise ne moze zvati neogranicenim pristupom.
|
1 privitaka
Nešto se ipak čeka sa ograničavanjem brzine, samo što? :)
Ovo 266gb mi je potrošnja za ovaj mjesec. |
Zaboravio netko stisnuti kvačicu :D Ili bude stvarno komedija ako se odnosilo samo na nove korisnike...
|
Citiraj:
7 dana studenog - 190 GB. Raskinu ugovor, al slab mi ej A1. Kontaktirao HT da vidim kad planiraju osposobit optiku |
Citiraj:
Ali ako si na ograničenom prometu onda staviš postavke na 720p ili 1080p koji troše 700MB na sat ili do 3GB maksimalno, a ne 7GB+ na 4K HDR i sve điđe-miđe. Da se sad vidi tako ogromna razlika da je 1080p u odnosu na 4K negledljiv, pa baš i nije. |
Citiraj:
Ma jok, citaju ove komentare pa su se uplasili. |
Citiraj:
i nemaju svi optiku ili 50 mbs vezu. i da, jako se malo vidi razlika 1080p i 4K na telki koja je 4K. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |