![]() |
To i nije brzo punjenje.
Ali je sasvim ok :) |
Zna netko gdje bih u Zgb mogao (brzo!) izmjeniti staklo na Redmi Note 3?
|
Smartphoneservice.hr u evnjumolu kraj pošte
|
Naručen ovaj note 5 pro 4/64 ,dok je LG v10 u servisu, bootloopa se okolo :D
Geekmaxi iz DE skladista Baš me zanima kakav će bit. |
Citiraj:
BTW, skini s google playa System manager (redmi) pa mos freezat dost sistemskih apk koje inace nemozes, a root mu ne treba, I neznam jel to samo meni ali whatsapp mi se cini "ispran" od boje dok u galeriji i surfanje nemam taj osjecaj, ne kuzim.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Jel kad se uzme preko geekmaxi ima neka garancija? Gdje se salje u slucaju nekog kvara?
|
Citiraj:
Al bogtemazo, 1.100 HRK. Ima to neko u kucnoj radinosti za izvest, posto je Ebay cijena cca 30ak$? |
Citiraj:
https://www.geekmaxi.com/en/content/...return-service |
Moze link na mobitel na geekmaxi stranici? Jel to onaj sto nema 'pro' u naslovu, za 220eur?
|
Citiraj:
vidio sam kasnije, bio sam na mobitelu pa nisam skuzio...i to gara 2 godine spram jedna godina kineske(goldway) i ja cu onda onda uzeti od tamo jer dode u roku od 3 dana, spram 2 tjedana od goldway ovi na goldway svaki dan mjenjaju cijenu...3/32 je sad trenutno 1350kn a na geekmaxi je 1400kn... Citiraj:
https://www.geekmaxi.com/en/smartpho...00mah-717.html |
Citiraj:
|
Našao čovjek za 500, ne vrijedi te zajebancije ;)
|
Citiraj:
Dobije se i neki kupon kad se regas, mene je izasao 15xxkn s ups dostavom. Pise ti trenutno da je dostupan tek od 08.06.2018. mob pa da znas. |
ja gledam 3/32 kojih ima 7 na stanju
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koji model da piknem sa sljedećim(okvirno) speckama:
5 " ekran (HD ili FHD, bitno da je ekran čitljiv na suncu), da ne bude cigla ko 25 dkg kave, tj. da mi stane u džep hlača max 3 GB RAM (mislim da je 2 GB dosta) čim veća baterija, odnosno da čim dulje traje SD slot single SIM infrared robustan (ak ima cijeli metalni) kamera nevažna broj jezgri nevažan WIFI verzija nevažna USB C nevažno LTE B20 poželjan ali nije uvjet Android 6 ili veći, odnosno dostupnost nadogradnje čim jeftiniji, plafon 1200 krznenih sam da ne bude rozi, žuti, plavi, nedajbože RGB... Uređaj potreban gotovo isključivo za telefoniranje,SMS i slušanje glazbe, znači bez gajminga, društvenih mreža, pokazivanja pred drugima i sličnih sra... Ima li xiaomi uopće tak nekaj u ponudi, gledam po netu pa sam se izgubio u moru modela i verzija (mi,redmi,note,pro,s,lite,itd,itd)? |
Nemoj biti lijen i sam si pronađi par modela...
Dok suziš izbor onda pitaj na forumu između kojih se dvoumiš :kafa: |
Citiraj:
|
Elven, hvala ali izgleda taj model nije više dostupan.
Kak me gin.tonic popljuval da sam lijen, kopal sam pa mi se kao opcija čine REDMI 5A i REDMI 4X s tim da je drugi 50% skuplji (800 vs. 1200 Kn). Dali je GB rama više i jača baterija vrijedna 50% nadoplate? |
Citiraj:
|
Znači REDMI 5A je sasvim dovoljan.
Hvala svima na pomoći. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Idealan bi bio 6" ekran u kućištu veličine današnjih 5" i da košta do 1200 Kn, no takvih nema a čisto dvojim da će ih ikada biti. |
Da li ima netko da je narucio Mi8? Na Goldwayu kosta 490€ s DHL dostavom, na Mi Glogal store 483€ s DHL, vidim da je i stari Grossoshop jos ziv i kod njih je cijena 508€. Gdje bi bilo bolje naruciti?
|
Isti q. Uzmi gdje ti je najjeftiniji. Ionako nećeš imati garanciju na njega.
|
Geekmaxi se reklamira sa dvije godine eu garancije...e sad kako je u praxi..
|
Nadam se da si u pravu. Baš bih volio čuti nečije iskustvo s tom RMA.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |