![]() |
Citiraj:
Sent from Mobara |
jebate bolje bilo uložit u grafe nego u kriptovalute :D
jbg druže, vidi meni pod moj komp :D |
Trpi kakve 60% cijene? Dati 2 soma (a vidim da se traži i više, po 2200-2300kn) za polovan 3gb model je ludost. Ajd kad su nove išle za 1700kn bože pomozi
|
pise se hvala Bogu
nisam ni ja morao i normalno da bih preferirao novo ali ipak odabirem logicniju opciju posjedovanja istoga sa +1000kn na racunu sto mogu trositi na druge zivotne blagodati iako niti u tome ne oskudjevam slazem se da je stanje sasavo |
fala bogu pa ću ja i dalje pist fala bogu :)
muka bi mi bila kupit polovno za tak ogromne pare |
Citiraj:
@Manojlo Čuj, ludost su i cijene od 300-400 kn za polovne izvožene SSDove od 120GB a novi su bili 270. Ili za 16GB kit DDR4 polovni za 1300 kn, a novi je bio 550. Ima još ludosti, nisu grafe jedine... Izbor ti je jednostavan, ili kupiš ili čekaš. Pa ako čekaš, ne čudiš se svemu ko pura dreku :) Sad da kupujem grafu jer se oću igrat, kupio bi Plejku, bez zejebancije. Jebo PC. Sent from Mobara |
imam ps4 pro i ok je to, al ne za pucačine koje najviše volim
plejka je za sport, aute, ima par dobrih exkluziva |
Citiraj:
|
probo sam, jebiga je to lijepo sve al nemogu na đojstik nikako, nema šanse..probao sam ali neide i gotovo
ajde još uncharted i tomb raider, takav tip neki TPS avantura može, čak i GTA V, ali pucaljke - nemrem i moš ga jebat totalno smo OT drug će nas kaznit :D |
Ja jedva čekam da izađu 20xx... odmah slažem par novih rigova...
|
Citiraj:
|
Ekipa, cekajte 2xxx seriju. Biti ce 1xxx kartica u jamstvu za po nista kad se digne difficulty.
|
Samo se nadajte :D
GTX 980Ti i dalje drži cijenu od preko 3000kn bez garancije... A ne majna ništa :D |
Majna kao i gtx1070. Samo je zednija.
|
https://twitter.com/AtluriAditya/sta...15351339110406
Nadam se da je samo pitanje vremena kada će ovako nešto napraviti. Lagano novi segment kartica za minere po popularnim cijenama tako da im ovi dalje u prodajnom lancu ne ubiru većinu zarade. Gamerske kartice lišiti mining sposobnosti i ćao đaci. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A onda se nadamo realnim cijenama. Nadalje, nekako ne vjerujem da će skok u performansama biti onakav kakav je bio sa Maxwella na Pascala, iako je moguće. Kako sada stvari stoje, moja 1080 ostaje u kompu još neko vrijeme. Za 1080P bude dovoljna sljedeće 2-3 godine... naravno ukoliko ne ulete bolesni dealovi kao za 1070 i 1080. Onda je to druga pjesma :) Sent from Mobara |
idući put kad ti ''uleti bolestan deal'' budi drug i javi nama neupućenima
a ne sad da se ja jebem tu s ovom situacijom :D |
Citiraj:
|
pa tak će i bit :D
|
Citiraj:
Pusti priče i obećanja, u pitanju je biznis kojem je u cilju maksimizirati profit. Majneri ili gejmeri - sasvim svejedno dok pare cure a skladišta prazna, grafičke se nikad bolje nisu prodavale. PR spike o nekakvoj "brizi za igrače" slobodno zanemari :D |
Citiraj:
https://hype.codes/nvidia-breaks-sal...rds-due-miners |
koliko sam skužio od "znalaca" sa youtuba, problem je sa nedostatkom memorije, gpu se masovno štanca i od amd-a i nvidie u posljednje vrijeme.
|
Nego, zna li netko zašto FE verzija nema u ponudi praktički nigdje? Na stranu što je sve rasprodano, nisu čak ni izlistane.
Jesu li se prestale proizvoditi, ili ima neki drugi razlog? Slažem si komp u mali Define Mini C, jedna takva bi mi dobro došla. |
jučer na evga eu shopu je bila baš jedna, ali danas je već rasprodana, probaj tam pratit
|
Imao sam ju u košarici, i dok sam popunio podatke - otišlo :)
|
Citiraj:
Kaže da je na lageru, isporuka odmah. |
Citiraj:
Eto, cro_ryder ti je dao link, kod UZI-ja imaš za odma 1080. I to po sasvim pristojnoj cijeni. |
ma daj da moram dežurat na stranicama da bih kupio grafičku po nenormalnoj cijeni...
|
Tko je rekao da moraš dežurat ili kupit grafu :) vidiš da mnogima nije problem dati 5000 kn za 1080, a nisu Sirotanovići.
Pred 3 godine je 4000 kn za GTX980 bilo "astigospeskupo", a sad se avansiraju grafe od 5+ kkn. Biće postali smo bogata nacija :D Sent from Mobara |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:06. |