![]() |
Čekaj, stiže i moja uskoro. Samo da prodam 820 što ispada teže nego sam očekivao.
Koliko je po vama ok tražiti za 820? Otvoren za sve mreže, garancija, 2 maske (obična i QI), Moshi removable mat folija, nekorištene slušalice. Stanje je savršeno, ali za 1500 mi se nitko ne javlja što je najniža cijena u oglasu. |
pa iskreno, to je to, ne bi osobno iša niže. Prijatelj mi ju je kupija za 1350 kn od lika kojem se stvarno žurilo, nije ima para za vjenčanje.
|
Prodao mob da bi se oženio? Totalno lud čovjek :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo sam počeo pisati i javio se čovjek da mu je rezerviram za četvrtak
Odlučio sam ostaviti DT-910 jer se više neću naviknuti na punjenje žicom :) Za 1020 obavezno uzimam QI masku i grip. |
Gdje si nabavio QI punjač? Za koju cijenu?
Ja stalno lovim na ebayu neku akciju, htio bih kupiti original Nokijin ali mi je malo blesavo dati previše para za punjač :D |
Originalni sam uzeo, DT-910. Amazon.de pogledaj.
Prezadovoljan sam, samo bih volio da su nožice koje drže uređaj malo veće i uzdignutije jer ovako treba paziti da ga se pravilno stavi. |
|
Najveca besmislenost "Ogranicenost WP-a u odnosu na iOS-u", da su barem stavili da se to obazire na store jer ovako i nema smisla :D.
|
To je napisao za sve WP telefone - tipu se ne sviđa EcoSystem od WP-a i to je OK,
ali to mora zadržati za sebe. Očito mu treba 100 aplikacija za "torch", ili "file managera" i sličnih gluposti kao u Android OS-u. Po meni - bolje jedna aplikacija koja radi savršeno i nema reklame, nego 100 polovičnih sa reklamama. |
Kako god, pravi file manager fali, koliko god se mi tješili da ne ;)
|
Citiraj:
Meni je općenito blesava ta utrka u broju aplikacija. Radije da WP Store ima ako treba 100x manje aplikacija ali da su barem kvalitetne, dobrog dizajna i optimizacije. I koristi. |
Citiraj:
Recimo za torrent klijent. |
Pa torrent klijent ti je već odavno gore i radi savršeno.
http://www.wpcentral.com/torrent-dir...ne-8-wptorrent Nego, je li tko imao prilike igrati se s gripom za 1020? |
Citiraj:
To mi je za sada najveći fail na WP8, a i ono njihovo "objašnjenje" da ak te datoteke nemogu otvorit s nečim na mobitelu da mi zapravo netrebaju isto nabijem na k :D Neznam zašto svi svršavaju po notification centru na 8.1., bolje da su dali funkcionalni file explorer/manger. |
Hmm USB tethering? Mislim da WP to podržava.
(barem preko neke aplikacije, moram se samo sjetiti koje) |
Citiraj:
Nego, sad sam se sjetija jednog događaja vezano za file managere i ovo naprednije korištenje. Naime, prijatelju sam donija neki oveći program za PC na mobitelu (note 2), ali on nije ima kabel niti net (router) u stanu, a tribalo je prebacit to na laptop. To smo riješili tako da sam njegov mob stavija u AP mod i onda se povezali na njega laptopom i noteom priko wifija i na noteu sam diga airdroid da mu se može pristupit bežićno priko laptopa. Malo neobično rješenje, ali radi :D |
Žalosno je da WP-u nedostaju takve aplikacije.
|
Opet se počelo kukati o aplikacijama :D Kokos, kad ćeš više shvatiti da developeri ne skaču čim se 0.01% korisnika sjeti da bi mu baš neka takva aplikacija trebala jer eto, baš nijedan usb stick nema pri ruci...
Možda fali i aplikacija za multimetar, jer sigurno svatko ima smartphone, a zašto bi kupovao Fluke kad može kupit aplikaciju i nakačit probe preko 3.5mm. :D |
Citiraj:
Tether-X Tether-X Pro je neograničena puna verzija. Postoji i jeftiniji Tether Me, ali ne znam kako radi, loše je ocjenjen. Na Androidu je to Free i integrirano u OS, ali vjerujem da će i WP sa novijom nadogradnjom (8.1) dobiti i svoju Tether za Wifi i USB. |
Tethering i nije najnužnija aplikacija, ali ponekad dobro dođe. Meni je file manager bitnija stavka i mislim da bi trebao biti default kod svakog OS-a.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ček samo malo, kakva aplikacija? Za što? Tethering? Pa hoću to out of the box. Možda mi više nikad u životu neće trebati ta mogućnost, al kad mi je trebala nije je bilo i to je meni minus |
@Don Kihoty i Pupo
cek jel vi pricate o USB ili WLAN ili BT tethering-u?! WLAN tethering ima u "Settings" pa "internet sharing".. ukljucis ga i od moba napravi WLAN hot spot za 8 konekcija (mozes birat samo ime i pass)... koristim malo malo kad na poslu ostanem bez neta (a treba mi net za fiskalizaciju, jelda :) )... USB/BT tethering na WP8 trenutno nije moguc (bar kolko je men poznato)... malo OT: stare Symbian Nokie su imale USB/BT tethering preko Nokia Suite aplikacije, a za WLAN si koro instalirat 3rd pary app (JoikuSpot)... |
Naravno da pričam o usb tetheringu, napisah dolje da mi trenutno na ploči nije radio lan i da su mi trebali driveri za wlan :)
|
|
Citiraj:
http://www.theverge.com/2014/2/11/54...eatures-leaked |
Jedno pitanjce. Imaju li WP mobiteli OTG?
|
Citiraj:
Da pogodim, još jedan veliki manjak WP platforme :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:14. |