![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad malo bolje razmislim imate pravo. Gtx 950 je bolji izbor. E sad, sto mislite o MSI twin frozr modelu? Citam na tomshardwer da je uz asus strix verziju jedna od najtisih kartica uopce. Tisina mi je bitna jer kad zaposlim CUDA jezgre ne zelim usisivac od kartice dok radim nesto drugo.
|
Pozdrav, koju graficku od nvidie uzet do 1500Kn?
|
|
dali se isplati dodat 500 kn, pa uzet gtx 960?
|
2 soma? Fuck no - imaš ih od 1600/1700+ kn (isplati se), a za 2 soma i kusur imaš 380X (amd)
|
Citiraj:
http://gpu.userbenchmark.com/Compare...950/3165vs3510 |
Ok, hvala na odgovoru, uzet cu 960, ima ih na njuskalu za 1500kn
|
Kerefek!
Msi gaming kartica ti ima twin frozr pete generacije.Isto kao i strix ventovi se pale samo pri jacem opterecenju,tako da si po tom pitanju miran.Ja sam imao armor II model koji se stalno vrte,ali je i ona bila necujna.Uzmi tu gaming jer je strix skuplja,a nista bolja. |
Kroz 15-tak dana kupujem novu graficku do cca 3000kn konfiguracija iz my comp ... gledam GTX970 ... za te novce nesto drugo? (ATI nije iskljucen) nisam doma pa nisam u toku sa novostima internet slabo dostupan trenutno ... TNX
|
Citiraj:
Nećeš pogriješiti ni sa jednom, samo ako je AMD pazi da kupiš kvalitetnu sa dobrim hlađenjem (kao što je Nitro). |
Imaš (za)sad MSI GTX 970 GAMING za 2800, šta je stvarno dobar deal.
|
Ako gledaš r9 390 uzmi rađe msi pošto ima 3 god garancije za razliku od Sapphire. Tu su negdje cjenom, msi je trenutno nešto jeftinija.
Od gtx 970 bih ti preporučio gigabyte g1, ali može i msi gaming za 100+kn manje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne razumijem takav promašaj... Toliki da ga ni na reviewe nisu slali. R9 390 traži jaki hladnjak, a tu prednjači Saphirka i MSI. Nije to Gtx 970. |
Te 290/390 bestije traze i dobar propuh kroz kuciste, a ne samo dobar hladnjak na grafi.
|
Citiraj:
|
Misliš Phantom (iako je taj kuler koncept promašen)
Ima sam Gainward gtx 760 s Phantom kulerom, i nisam bija posebno zadovoljan (provjetreni CM 690 kejs) |
Gigabyte je epic fejlao sa tim izvedenicama, gdje su im pobogu proper 3x windforce cooleri, a pogotovo na takvim gpu
|
Citiraj:
|
Ah pardon my french :D, napokon da i oni izbace nešto "normalno" za hladit grafe (još da povećaju garu na 3 god. i maknu one jamstvene naljepnice otraga s grafi...)
Citiraj:
Citiraj:
BTW Da je sve te 2x ventovi izvedenice stavit u isti neprovjetreni kejs i liti bez klime u sobi - ne bi bilo neke razlike ;) Ima sam AC xtreme VGA aftermarket mrgu s 3 venta, poderalo GPU ka krme "krmivo" :D |
Citiraj:
http://www.nabava.net/search.php?tp=...inward+phoenix |
Drvoje pa što si se zamjerio MSI, to su uz nitro najbolje 390-tke
|
Počinjem misliti da neki bannani user ima multi-acc budući se opet više piše o R9 390 nego o nVidia karticama u nVidia temi... :)
|
Citiraj:
Ne bi da je taj njihov twin "prozor" sveta krava jebate, koliko sam dosad pogleda roundup GPU serija AMD/nEvidije, pa nije po ničemu bolji, dapače ASUS je prednjačio tišina/niske temperature (ali i cijenom)... Ah da ASIC mu je bija bolji :p (zaboravija sam točnu seriju, ali mislim da je bila gtx 780 u pitanju) EDIT Evo Brko bilo je riječ o gtx 780 (kad sam uspoređiva ovu svoju Gigabyteovu ;)) Ako već moraš dili svima sa AMD grafuljom - i syssu :p |
Drvoje, znači ti si taj... ban :D
|
Ja i Hawker dva bila tića muahahahaahah :D
AMA UKRALOOOOOO |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:42. |