![]() |
Citiraj:
A Taur izgleda relativno zanimljivo. "Middle thumb" :D Bolje nego middle finger. |
Geneshift Battle Royale Turbo je besplatan
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Ma šalim se. I obavijest je korisna. Ne pratim gaming (više). Al kad vidim post ovdje i pod Epic, pokupim tu igru. Možda jednog dana budem zaigrao.
Ne pokupim serial, to već netko prije mene uvijek :D Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
|
|
Four kings one war free
|
Four kings one war VR dlc free
|
IGN daje ključeve za KartRider: Drift. Ja uspio uhvatiti.
|
Citiraj:
a dva puta mi steam kaže da je duplikat. |
Meni isto kaže dupilkat
|
Meni je to reklo prvi put, nakon toga sam se ulogirao (već sam otprije bio registriran na IGN) i tad sam dobio pravi ključ.
|
Citiraj:
Ovo. Registrirao sam se na IGN i dobio validan key. |
Onda su mogli staviti poruku da je potrebna registracija kad se klikne na Get key a ne da namjerno generiraju krive ključeve:D koje trolanje:D
|
A što reći nego sasvim očekivano od klaunova IGN.
|
|
Interkosmos free
|
|
Uh, ovo bude dobro!
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Stavio skidati. Vidjet cemo kako je prema lite verziji osim grafike.
|
Iskreno meni se lite verzija više sviđa od "normalne" ( natuko preko 1500 sati u normalnoj ). Štata da grafika i zvuk nisu malo bolji ( al stvarno malo bolji, za nijansu ). Volio sam igrati 4x4 u lite - neznam zasto toga nema u normalnoj verziji, općenito sam osjecaj lootanja je bolji, moving... Pubg je postao sra** nažalost, botovi mi iskreno ne smetaju tolko koliko mi smetaju cheateri a njih je nažalost brdo. Skoro svaki dan dobim poruku da je banan neko koga sam prijavio a nije da prijavljujem bilo koga... To je po meni iskreno razlog zašto ljudi odustaju.. Ranked mod ( i to samo squad i 1man squad wtf )stavili tek sad je isto totalni promašaj. Lagano ide to sve kraju...
|
Ne znam ako ste vidili ali uz to što neke EA igre dolaze polako na steam izgleda da će i Origin Access uskoro na steam
https://www.ign.com/articles/ea-game...team-ea-access |
Ukraden Acc
Bok svima.
Uglavnom u banani sve. 1. Da, pao sam na neku glupu foru za CS skin i upisao user i pass od steam. 2. Dam hackali su mi ga i promijenili pass i mail. 3. Da, nemam ono sa 2 way aut. 4. Da, pisao sam steamu i rekao da je ukraden. Pitanja su : 1. Koliko se dugo čeka odgovor njihov? 2. Dali mogu biti optimist i očekivati acc ili? 3. Dali mogu još nešto napraviti? Hvala unaprijed. |
I eto u roku pola sata mi ga vratili :) Isprike na panici.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:58. |