![]() |
Pa u HG Spotu je Apple day u četvrtak. Konkretno mene zanima SE koji je snižen sa 3000 na 2200..
A taman danas trebao kupit sa njuškala od nekog lika za 1800kn ali naravno bez garancije i to od 16GB. A ovaj iz HG spota ima 32GB Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Moze neki link za tu akciju ? Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk |
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
pliz, bitno mi je to doznat |
Citiraj:
|
Hvala :)
Tako je, mobitel mi krcat, ali doslovno tako da napokon moram prebacit slike/video na komp pa će onda bit mjesta za backup svega ostalog.. Javim se kad to riješim.. |
Citiraj:
|
a zašt uopće radit bekap, najblje je setupirat as new, bar po meni
povučem notes, contacts i te pizdarije samo |
Citiraj:
|
a nek ih povuče, ja samo kažem da se to baš ne perporučuje, jer povlačenje backupa povuče i svašta kaj nebi trebalo, jel to placebo ili za stvarno - neznam
ja slike prebacim na komp i setup as new, to mogu preporučit svima |
Preporuka za set as new
A ostalo na sync Slike na komp ili neki sync Muzika ako je ima se vrati |
Citiraj:
Bravo, tako će i bit. Fala Sent from my iPhone using Tapatalk |
da pitam ovdje...
mami je pao iphone (obicni 4, 16gb) ekran nije pukao, ali je crni s nekim crtama... naravno gore je hrpa slika koje bi trebalo prebacit, gledao malo neke programcice i tutoriale po jubitu, ali svi traze da imas itunse i trusted pc... pokusavao jucer 3 sata, ali nist jer naravno nemrem odobrit na telefonu da pc bude trusted, bio i kod suseda koji ima apple komp isto trazi da se klikne na mobitelu... lupal random po ekranu, ali nista... neki savjet ili pisi kuci propalo... |
možda nać ekran i zamjenit, probaj nazvat icentar il kak se već zovu, nebi trebalo bit skupo za četvorku
|
Izasla iOS 11.2 beta 1
Hm, mozda onda danas bude 11.1 full |
znaci cekat tjedan dana na feedback nakon sto izadje :D
|
Citiraj:
|
Ja jos na 10.x zadnji
Ne vupam na 11 zbog baterije Prvi put da sam na starijoj verziji Obicno sam updejtao iste sekunde Al sad ispada, ako tako updejtas da si pravi beta tester |
Citiraj:
|
|
meni sve ok prošlo
|
Imam pitanje vezano za Apple ID..
Cura se već godinama šlepa na moj Apple ID, tek nedavno je napravila svoj ali naravno neće da joj se spoji sa njenim podacima, vjerojatno zato jer joj je iPhone vezan za moj Apple ID. Što trebamo napraviti, dali resetirati mob na tvorničke postavke, nakon čega bi ona upisala svoj Apple ID i normalno koristila svoj račun? Hvala |
yeste :) napravi tako
|
app store mjenjas
i icloud |
I curu
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Prvo preko chrome na pc idi na icloud i kontakte njene rjesi, pa svoje, i na novom njenom apple id istu stvar samo import te kontakte.
Ako imas placenih app, mozes na njenom mobu samo poskidati app i ona kad je update samo tvoju sifru koristi. |
Je li netko na iphone SE stavio 11.1, dojmovi?
Nisam siguran je li da još čekam, ili stavim zadnji update. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a nemaš tu kaj objašnjavat, ionak je svakom drukčije
stavi ko ga jebe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:56. |