![]() |
|
Citiraj:
https://imgur.com/a/BBinJ Znaci, frapantna slicnost, bezvremenski dizajn, BENZINCI OBA. Sto tebi tu nije jasno!? |
|
Citiraj:
Nego, nemrem naći post, bila neka rasprava o nosačima motora, koja marka je kao najkvalitetnije tj. čak je prva ugradnja u neke marke, Lemforder? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Doći će...dok ih prebrikaju
|
Ekipa da vas pitam falken sincera ili Bridgestone Turanza T005 u dimenazijama 195/65/15. Ne triba mi za utrke , al zelim sigurnu gumu. Isplati li se dat za bridgestone 200 kn više , ocu osjetit razliku na svom 1.8 TD.
Btw zelim se zahvalit za preporuku conti premiumcontact ts860 -vrhunska zimska guma |
Citiraj:
Citiraj:
|
Hidro nosač da je i "lošije" marke mora prigušivati, ipak je punjen s uljem. Samo će možda prije iscuriti
|
USA modeli imaju drukciju opremu od EU modela :)
|
Kad su dijelovi u pitanju, posljednjih par godina kupujem samo original. Sa zamjenskim stalno neki problemi ili prebrzo opet odu. Također sam mijenjao hidro nosače motora i zamjenski su procurili nakon manje od 50000 km. MAF senzor zamjenski mi isto nije valjao, senzori bregaste i radilice, prednji farovi i da više ne nabrajam. Potrošio sam hrpu love na zamjenska sranja umjesto da sam odmah kupio original.
|
Najbolje je original ali opet ako znaš koja je prva ugradnja nabaviš istu stvar po daleko nižoj cijeni. Ja naručujem original isključivo ako nemam druge alternative.
|
Citiraj:
Ja sam pokušao sa Febi i Sasic navodno-hidro nosačima, rezultat je katastrofa. Završio na originalima iz ovlaštenog servisa. |
Febi je osrednja marka, za neke stvari ok a za neke promašaj. Recimo topran bi trebalo zaobilaziti u širem luku, pogotovo gumene dijelove.
|
Citiraj:
|
Yay, evo, poslat će sve te aute k nama! A mi ćemo ih rado kupovati.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.index.hr/auto/clanak/vide...ji/970086.aspx Požderite se, jalnuši! 150 laganih rumunja prede a vi si mislite! |
Citiraj:
|
tko točno bi se trebao požderati i iz kojeg razloga?
pretpostavljam vlasnici dacia, ali bojim se da onda nema poante to pisati jer njima je svejedno koji auto voze. |
Citiraj:
|
Smijete se, a više je RS nego Renaultovi RS-i.
Dvolitreni N/A, manualac, Renaultov volan umjesto Dacijinog. Kolko vidim, sjedala su skoro ista kao i u Laguni Coupe. Pa ovo mi je sljedeći auto! Treba vidjet kaj mu fali do Cliovih 200 N/A konja. Dam se kladit da ga je ful zabavno tjerat po zavojima, nikad ne znaš hoćeš il nećeš u jarak (jer je i dalje ko divokoza) i to je pravi gušt. :D Spustio bih ga, sredio bi ovjes, ubacio neki kraći mjenjač, sredio motor na 200 konja ako ide i bio bi zabavniji od svih modernih ultra hatcheva zajedno. https://78.media.tumblr.com/e20eeb07...cb35o1_400.gif EDIT: Brazilci ubace turbinu i dižu snagu na 320 konja i 400Nm. :D |
Citiraj:
|
Neeeema takvog Clia još od 2012. :D
|
Usput i upozorenje na Jadransko osiguranje... Stari je osiguran kod njih. Izlazeći s parkinga na poslu se naslonio na neki od nepropisno parkiranih auta na unutarnjem parkingu kompleksa. Otišao i našao čovjeka, priznao kaj je napravio, aktivirao osiguranje da si čovjek popravi štetu ako želi... Osiguranje odlučilo skinuti 15% bez objašnjenja zašto. Pa eto, budi pošten... |
Citiraj:
Ova Dacia (sa trurbom) je sleeper car samo takav :D |
Citiraj:
https://kompare.hr/savjetnik/malusi-...to-osiguranja/ |
Citiraj:
Nema to veze s faktom koje je osiguranje, samo sa neznanjem i drskošću zastupnika kod kojeg je stari bio da ne objasni klijentu o čemu se radi. 15% ilitiga 3 premijska koraka bonusa (po 5%) unatrag se skida za izazivanje prometne nezgode, nebitno da li je šteta 100kn ili 15000kn, osim u slučaju povelikih iznosa, onda se skida više, 15% je minimum za neke ajmo reć normalne štete. Tako je otkad postoji uređen sustav osiguranja, ne u RH, nego još od juge, ono, 50ak godina ;) Inače, postoji otkad smo ušli u EU, dakle 5 godina već, nešto što se zove zaštita stečenog bonusa, koja služi upravo za to, kad skriviš nešto da ti se ne dira bonus. Košta 100-150kn godišnje, u nekim osiguranjima iznos štete koju pokriva je neograničen, u nekima ima limit, negdje je ok taj limit štete koji pokriva zaštita bonusa, u nekima je smiješan, al neću imenovat jer se radi o 'lijevim' osiguranjima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
U jadranskom konkretno, kad se već o njima radi, zaštita bonusa funkcionira na principu jedna šteta bez limita godišnje, za razliku eto od CO-ovog jedna u tri godine. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:46. |
|