![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
38,1 A jesu ti coli promjer ili? Jer moja felga na autu sad celicna ima promjer malo manje od 41 i felga koju sam narucija ima isto toliko, a obe su 15-ke. A 16-ke po ovoj racunici imaju 40.64 Ja sam isto racuna da je 38cm. Jedino ako ti coli nisu promjer. |
Citiraj:
|
Sta sam nasa pise 2.54 kako si i napisa.
Jel netko ko ima felgu od 15 ili 16 da uzme metar pa da mi izmiri? Ako nije problem Citiraj:
|
1 inch je 2.54 cm
I da, to je promjer felge :D Citiraj:
Ti se salis zar ne:roller: Pa imas hrpu online tire calculatora. |
Zasto bi se salija? Ja sam coviku isa u autu snimat video kako mi rade wind deflectori. Uzet metar i izmirit. Da nekom treba nesto tako ja bi bez greske. Nismo svi isti.
Buni me to sta po ovom treba imat oko 38 a obje imaju oko 41. A i po kilazi na str ima ka 15-ka. Ocito da je 15-ka, al me zanima kako nije racunica ista. Jedino ako se ne mjeri gdje guma sjedne na felgu. Mora onaj vanjski dio felge bit malo veci. |
A da pogledaš koje su dimenzije gume? Ono, nije da na 16" felgu možeš staviti 15" gumu. :D
|
185/65/15
Ocito se ne racuna vanjski dio felge i tu sam zajeba Kad nesto ne znas, tako je to |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja svog nema hebene sanse spustit ispod 15L, uglavnom 16-17. Za usporedbu, Lexus ISF sa 416ks, 5.0 V8, sam vrtio prosjek oko 12-13, a taj auto nisam mogao voziti lagano. Kad se vozi lagano prosjek mu bude oko 11. Ja 11 na svome vidim jedino kad vozim nizbrdo. :hitthewal: |
Citiraj:
Vrh! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
gorivo me ne dira previse, 2 radna sata i tank je pun ;) da me brine gorivo, vozio bi neku kantu od civica ili corole. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ubit! Citiraj:
Ne copraj :p |
Eto, zgodna akcija. :D
Dostavite lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina Citiraj:
|
Citiraj:
3 ili 5 vrata? |
Citiraj:
|
Citiraj:
kad sam ga uzeo pun je bio oko $75 sad gledam nekog lubenicara uzet 2.0T samo su svi vecinom krame neodrzavane. Fascinantno mi je kolko ovdje ljudi ne drze do auta, ali doslovno kao da su tenisice. deru dok ne krepaju bez trunke odrzavanja, limarija unistena, unutra svinjci 95% uzas. |
Citiraj:
4cyl, 20Vent., 125ks+jaaako teška noga. Samo zbog toga mi je žao što ne mogu nać ovak dobar primjerak a da je bilo koja izvedba V6-ice tog vremena pod haubom. Kad je već bal... No opet, kad vidim raspon potrošnje burazovog 3.0V6 tdi-a, zimi pogotovo, lakše mi je:D |
ma iskreno nije sad neki problem ta potrosnja, nego za tu potrosnju ne daje performanse.
A drugi proizvodjaci sa tom potrosnjom rade cuda od motora i performansi. |
Citiraj:
Ti bi i konje i da ne troši, e ne 'mere':D No moram te pobit. Performanse odgovaraju konjici ispod haube. Potrošnja baš i ne uglavnom, ali opet, nije uvijek tako, da ne nabrajam, al recimo burazov audi je prazan 1900kg, ima 3000ccm, 230ks, i kao takav na 160-170 na tempomatu 90% vremena odavde do Zg, na 100km potroši ravno 7.5L, mjereno metodom pun tank-pun tank nakon malo preko 100km, nekoliko puta. Ak je to puno, za takav i toliki auto i komfor koji takav auto pruža, onda u k krasni. |
Koji to uto motor?
Audi nema 3.0 benzinaca s 230ks. A i da ima, Nema šanse da troši 7,5l na 170 prosjeku brzine. Više od toga bi dizel popio. |
Citiraj:
Fascinantan mi je raspon ovoga. Ljeti troši 7-8 otvorene, 10ak grad. Zimi gradska raste na 13-15l bez pardona, istinabog kratke su relacije skroz, al opet, razlika je ogromna. Auto je održavan besprijekorno i u takvom je stanju, sve je 100% ispravno, da se razumijemo. Jasno mi je da je to 2 tone grdosija, ali vidio sam x puta koliko je zapravo realno gledano i 'štedljiv' obzirom na masu i performanse, al ta zimska potrošnja je stravična. Editirao si post pa ću i ja da ne lupam 2 za redom. Itekako ima šanse, mjerili smo potrošnju minimalno 10x, na istoj relaciji autoputa, novska-zg, do prve pumpe nakon autoputa ima 102-103km. |
Joj pa mi pišemo o dva sasvim različita auta. Generacije, i motora
|
Citiraj:
Ili sam ja sad krivo shvatio o kojem audiju ti pišeš:roller: |
Citiraj:
Pa evo ti primjera: Jeep liberty 2003-a, 3.7 V6 sa 210ks troši isto ili manje nego moj 2004 A6 3.0 V6 220ks Ford F150 hebei pickup it 1997, 4.3 V6 sa ne znam 200+ks troši isto ili malo više od mog Audija. Ti 2.8 3.0, 3.2 motori audijevi su smeće po pitanju potrošnje Komparativni motori po snazi i godištu od konkurencije su bili/jesu stedljiviji |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |
|