![]() |
Ne radi još slow motion
|
Citiraj:
Jesi nabavio kakvu zaštitu za ekran? |
Citiraj:
Nisam ni sam pametan da li bi uopće stavljao išta ili ništa, koliko mi je za promjenu od dosadašnjih glass sp-ova superugodan rad s mobitelom bez tih s.anja preko ekrana. Gledao sam na ebayu, ima ovih kvazi mask friendly stakala, što mi je još i prihvatljivo, ali s tim je gotovo nemoguće koristit edge funkcije, a uzet full cover je opet nemoguće jer ne stane pod masku kak treba (uzeo sam original hyperknit koja ima dobrano natpušten rub iznad ruba moba, radi zaštite). Vidit ću još što ću i kak ću po tom pitanju, nekak imam fobije od 'golog' mobitela (frend je jutros svoj s7 drugi put već razbio, pao mu je niz stepenice), a opet, rekoh već, sad tek vidim koliko je bolje koristit mob bez ičeg gore. |
Citiraj:
Ja sam uzeo u dućanu neki gumenu zaštitu za 40kn, tek toliko da ne kliže iz ruke (khm, ja ovako spretan). Čak nije ni toliko loš za tih par kuna. A za screen protector ću vidjeti malo po iskustvima korisnika. Ne ebayu se svi kunu da je edge to edge cover :D |
Citiraj:
Ma kakav full cover, o ovom ti pričam. Full cover i maska teško mogu ić skupa. |
I am just going to leave this here: https://www.ebay.com/itm/New-Galaxy-...Khl6G1SnS_hphg
|
Citiraj:
To ne koristim godinama. Samo staklo dolazi u obzir, i spasilo mi je mob xx puta, što od ispadanja što od koječega šta klincu ispadne na mob. Napukne staklo, skinem, stavim drugo i vozi dalje. |
Nabrojo sam vas 4-5 sa S9 i S9+ i nitko da bi poslo kakvu fotku unboxinga, fotku uređaja, fotku kakvu radi uređaj... vaistinu sam razočaran u vaše drugarstvo te obzir prema ovom svetom forumu... cccccccc...
Sent from Mobara |
Ja ću probati s ovim
http://www.schutzfolien24.de/artikel...s9-990030.html |
Citiraj:
Citiraj:
|
Za ovo staklo se govori da je jedno od najkvalitetnijih za s9/s9+, no zato i kosta...
Whitestone Dome screen glass protector Ovo je takodjer kvalitetno ali dosta jeftinije te je case-friendly... Olixar glass protector |
Od navedenih, najradije bi uzeo MoKo (predzadnji). Zašto? Jer ostali ostavljaju nezaštićene prostor front kamere i senzora.
https://www.youtube.com/watch?v=6LmFmwBrvc8 |
Citiraj:
|
Mobitel, kutiju, pripadajuće artikle iz kutije i par fotki koje si slikao sa mobitelom :D
I to molim lijepo ne neke Imgur linkove nego Postimg thumbove u post ;) fala :) |
Brko se pali na pakiranje :D
|
Mi koji kupujemo i čuvamo mobitele za nove vlasnike 2 godine kasnije, volimo da bude sve uredno, znaš ;)
|
Jel prodaje ko nekorištene sluške od S8/S8+/N8 ove AKG in ear. Mene zanima kakve su. Bio sam zadovoljan sa sluškama od S3 koje gube kontakt na spoju pa jedna malo radi malo ne. Onda sam uzo Samsungove za 100kn sluške, lošije su od S3 slušalica, al podnošljivo je. Ove od S7 sluške mi nikako ne pašu, nisu in ear moraš ih stisnut u uho da se pošteno čuju. Najrađe bi te AKG, vidim da ih netko prodaje za 200-250kn, al valjda nisu fejk.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad, ne znam kakav je Gcam na S9 i da li radi dobro, ali opet triba viditi neku dobru usporedbu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Još ovo drugo ajde de, lako se prebacuje, ali ovo IMG_ me iritira... eDIT: Nevermind, našao sam. DSC Auto rename app sa google stora. Fino se postavi i automacki renejma fajlove u oređenom folderu. |
Citiraj:
|
Postoji li koja stranica gdje se moze vidjeti changelog zadnjeg updatea?
Imam galaxy s6 i zadnji update je bio 450mb. Vidim neke sitne izmjene (npr. oznaka obavijesti uz ikonu aplilacije je promjenila bolju) Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
Afaik, Samsung ne izbacuje službene changelogove. Jedino da guglaš određenu verziju softa i tražiš user changelogove (ono što su korisnici primjetili ili iskopali).
|
Usporedba troška proizvodnje nekih highend mobitela (S9+ je 379$)
http://www.techinsights.com/about-te...pple-iphone-x/ |
Ekipa dobio sam mail od GLS-a da je paket pripremljen za mene, dali mogu GLS očekivati sutra kod mene ili prekosutra? Jel u četvrtak idem u inozemstvo dali moram ja baš preuzeti paket ili može netko umjesto mene potpisati?
|
|
Citiraj:
|
|
to je bilo vec kod njih kaj ne? ta "posudba"
3000 kn keša im ostavis za polog i onda se igraš sa njim tjedan dana :) i onda ga mozes kupit pod ovim cijenama :D S9 6499 kn S9+ 7299 kn |
Ma da je i 100 kn pologa, ko za napast bi ga skenjao... nema teorecke šanse da bi to uzeo :)
Sent from Mobara |
Ja sam tako bio uzeo S8 kod njih za probu. Dobio i kejs od 400kn ali ga nisam ni koristio koliko je gadan :D Jako zgodna stvar po meni. Nema sanse da u trgovini skuzis odgovara li ti mob ili ne. S8 vjerojatno nikada ne bih kupio da nisam imao tu priliku isprobati na par dana.
|
Ima li kakve razlike između S9 običnog i Duos modela osim 2 sima. Ako ne treba dual sim da li je bolje uzeti obični? Možda zbog romova, baterije i sl?
|
Pitao sam njihovu podršku i dobio odgovor da i u obični S9 idu 2 SIM-a jer ima hybrid slot. Znači ili 2xSIM ili 1xSIM + 1xSD.
c/p Poštovani Gospodine Zahvaljujemo Vam što ste kontaktirali Samsung! Po pitanju Vašeg zahtjeva, obavještavamo Vas sljedeće: Dvije su opcije, u S9 dual SIM uređaj ide ili jedna Nano SIM + jedna Nano SIM kartica ili jedna Nano SIM kartica plus SD kartica (do 400GB). Može dakle i kombinacija. Za više informacija možete nas kontaktirati telefonom, od ponedjeljka do petka, između 09:00 - 18:00 sati, na sljedeće brojeve telefona: Hrvatska - 072 SAMSUNG (072 726 786) (Po cijeni lokalnog poziva za pozive iz fiksne i mobilne mreže) Da bismo Vam omogućili što bolju uslugu, molimo da ubuduće koristite Vaš korisnički broj : ****** i da imate točan model, serijski broj i datum kupnje uređaja kada nas budete kontaktirali. Želimo Vam ugodan dan! Tamara P., Samsung Electronics – Centar za korisničku podršku. |
Citiraj:
Eksplicitno ti je navedeno s9 DUAL SIM. U uputstvima za upotrebu običnog s9 nema niti spomena drugom sim-u, niti stane u utor za microsd jer je skroz drukčiji i nema 'skrojenu' rupu za prilagoditi se da se može stavit. |
da, imaš dva modela:
Single SIM (Nano-SIM) or Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Uvijek ti je tako jer ti Dual sim ima dvije antene. Citiraj:
ne troši ništa više baterije, ide praktički isto soft unutra. što se custom romova tiče, Single SIM obično imaju bolju podršku, ali opet, nije da je custom ROM potreban baš, jer em je proprietary camera driver (ne radi u custom ROMovima), em mobitel leti. |
Koliko sam vidio iz ponuda, tekom nudi DS verziju S9, a za VIP i tele2 nisam uspio naći tu informaciju, ali pretpostavljam da i oni imaju istu verziju. SD također prodaje DS verziju.
|
G960F i G965F - single sim exynos na nasem trzistu
G960FD duos i G965FD duos - dual sim exynos na nasem trzistu Iz procitanog i ja mogu zakljuciti da je support mislio na FD model (dual sim) i to pojasnio. Moras samo utvrditi koji tocno model prodaju odredjeni trgovci, ali bez ovih marketinskih naslova - tocan model telefona i mir |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:29. |