PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

SniperWolf 01.12.2006. 13:50

Kako ovi sa galactice nisu primjetili? Sto oni misle da je on poginuo ili slicno al se ova izvukla..

MAHER 02.12.2006. 11:12

pogledajte mini seriju,uglavnom halo(onaj tip s planeta)je ostao na planetu da oslobodi mjeseto za baltara,a boomer se vratila s baltarom,a jednom da razjasnim,modeli cylona su rađeni po ljudima i ti ljudi su mrtvi,tako da od tih 12 modela postoje samo cyloncy,ali kvaka je kaj je to model,a ne svijest pa imate više istih modlea koji se jako razlikuju u ponašanju i razmišljanju

primjetili ste da ima više ženskih modela,ali postoje i muški

inače ona ženska koju baltar vidi je čudna,nju još nisu objasnili,čekam da se u kanadi sada oko božića počnu opet emitirati nove epizode,pa će valjda onda i torrenta biti(i objašnjenja nadam se),uglavnom prilično sam siguran da je ona slika cylonke koja je baltaru ostala u svijesti,a da je ona žena koja je baltaru smjestila drugi primjerak istog modela,na neki način izgleda mogu komunicirati,uglavnom confusing

speedy-3 02.12.2006. 12:37

mozda da se otvori nova tema o BSG a ovdje da se nastavi s raspravljanjem ST-a je da sada ima samo na FTV i to Voyager koji je bio vec 100 puta al......

eh da LOL evo svima kojima je sturbauck bolja od boomerice slika "starbuckice" iz originalnog BSG-a :)

http://media.battlestarwiki.org/imag...OSstarbuck.jpg

IceFisherman 02.12.2006. 12:44

netreba nova tema .. dobar je i ovaj .. ipak i to kolko tolko spada u SF .. kad dojde ST natrag na HRT onda bumo dalje samo nastavili o njemu opet ..
.. i ak nič drugo barem nam nebu tema prešla u nekakve crne kuteve serverskog harda :p

Ramses_III 02.12.2006. 13:39

Ma ne treba otvarat novu temu za BSG, hocemo tako otvarati za svaku seriju ili film o kojem se raspravlja? Nego, bilo bi puno bolje onda preimenovat ovu temu sa Star Trek u SF ili nesto slicno...

McG 02.12.2006. 13:42

IMHO lakše preimenovat ovu temu u Star Trek i ostale SF serije/ostali SF materijal (ili nekaj tome slično), nego sad za svaku sitnicu/novu seriju/film otvarat i novu temu. Osim toga Star Trek (bilo Voyager, Next Generation Enterprise ili kaj već neko hoće gledat), se da najti na satelitskim programima...tak da se ne treba baš čekati "svemoćni" HRT da pusti koju sezonu.

EDIT:
Bome, gospon (super)moderator je fletni na tipkovnici.:) Da bi čovek reč rekel.

Jelc 02.12.2006. 14:08

Evo vam ga onda:p
Ak se dosjetite boljeg naziva-lako se renejma...

LAcy 02.12.2006. 14:55

Citiraj:

Autor MAHER (Post 581975)
pogledajte mini seriju,uglavnom halo(onaj tip s planeta)je ostao na planetu da oslobodi mjeseto za baltara,a boomer se vratila s baltarom,

Da al' od kuda opet Boomerica na planetu?! To je valjda dogodilo u ono vrijeme kad nije bilo repriza.

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 582044)

eh da LOL evo svima kojima je sturbauck bolja od boomerice slika "starbuckice" iz originalnog BSG-a :)

http://media.battlestarwiki.org/imag...OSstarbuck.jpg

Battlestar Wiki does not have an article with this exact name. Al' sam potražio, LOL. Neka sami otkriju.

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 582050)
.. i ak nič drugo barem nam nebu tema prešla u nekakve crne kuteve serverskog harda :p

Što ti je noćna mora :D

speedy-3 02.12.2006. 18:36

Citiraj:

Autor LAcy (Post 582174)
Da al' od kuda opet Boomerica na planetu?! To je valjda dogodilo u ono vrijeme kad nije bilo repriza.

Battlestar Wiki does not have an article with this exact name. Al' sam potražio, LOL. Neka sami otkriju.

Što ti je noćna mora :D

obje boomerice su Cylonke jedna na planetu jedna na brodu :D

celduce 02.12.2006. 19:01

Da li je tko gledao serijal Outer Limits?
Davno sam to pratio na satelitskoj ali sinkronizirano na njemacki pa mi nije bio gust gledati a na hrt-u je bilo prije par godina u neko ludo vrijeme (6.15 ujutro mislim). Tek kada sam zapazio prestali su je emitirati.
Emitira li se serija negdje?

LAcy 02.12.2006. 19:06

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 582368)
obje boomerice su Cylonke jedna na planetu jedna na brodu :D

To znam, ali od kuda ova na planetu? Jedna je otišla na BSG i ostavila onog tipa, i sad je on opet sa njom?! Kako mu je objasnila da se vratila?

IceFisherman 02.12.2006. 19:08

Citiraj:

Autor LAcy (Post 582391)
To znam, ali od kuda ova na planetu? Jedna je otišla na BSG i ostavila onog tipa, i sad je on opet sa njom?! Kako mu je objasnila da se vratila?

pa to je cajklonka .. ne zmislim se tocno ali znam da je jednostavno dosla i rekla da ga nije mogla ostaviti .. tj da se vratila po njega ..

MAHER 02.12.2006. 21:39

da ko fol morala se vratiti po njega,a njezini frendovi su počeli brod čuvati u kojem je kakti došla,pa on misli da je to stvarno ona

btw vidio sam originalni battlestar galaktika prije jedno 10 godina,čak pogledao nešto epizoda,znam da je posada neka užasna bila,inače serija čak nije bila loša

fanATIk 02.12.2006. 22:10

Citiraj:

Autor MAHER (Post 581975)
...čekam da se u kanadi sada oko božića počnu opet emitirati nove epizode,pa će valjda onda i torrenta biti

khm, kakav božić kakvi bakrači??? treća sezona je počela u desetom mjesecu. sinoć je na sci-fi emitirana Battlestar Galactica, Season 3, Episode 9: Unfinished Business. sutra oko podne je gotov titl.

LAcy 03.12.2006. 10:03

Citiraj:

Autor MAHER (Post 582501)
btw vidio sam originalni battlestar galaktika prije jedno 10 godina,čak pogledao nešto epizoda,znam da je posada neka užasna bila,inače serija čak nije bila loša

Da vidio... bio klinac kad se emitirala, sjećam se kako smo to svi gledali. Cylonci su bili presmiješni za današnje pojmove, kao konzerve. Baš bih volio pogledati par epizoda da vidim kako bi mi to sad izgledalo.

MAHER 03.12.2006. 22:30

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 582523)
khm, kakav božić kakvi bakrači??? treća sezona je počela u desetom mjesecu. sinoć je na sci-fi emitirana Battlestar Galactica, Season 3, Episode 9: Unfinished Business. sutra oko podne je gotov titl.

mislio sam na 3*9,zadnje sam gledao 3*8,malo je ranije nego što sam mislio,ali 3*10 će biti točno kako sam rekao,btw na kojem satelitu pratiš taj scfi,vidio sam da puno ripova raznih serija potječe od tamo

LAcy 04.12.2006. 21:43

Gledam Taken i nije loše, samo su sad u 7. epizodi malo zasrali.

fanATIk 04.12.2006. 23:03

Citiraj:

Autor MAHER (Post 583428)
mislio sam na 3*9,zadnje sam gledao 3*8,malo je ranije nego što sam mislio,ali 3*10 će biti točno kako sam rekao,btw na kojem satelitu pratiš taj scfi,vidio sam da puno ripova raznih serija potječe od tamo

opet krivo. 3*10, The Passage, bit će emitirana sad u petak, 08.12.
za drugi dio pitanja imaš poruku na PM.

speedy-3 05.12.2006. 21:25

Citiraj:

Autor LAcy (Post 584340)
Gledam Taken i nije loše, samo su sad u 7. epizodi malo zasrali.

to je ono sa je bilo na HRT je tako, sa je Steven Spielberg sredio?

DVD ili satelit??

LAcy 05.12.2006. 22:49

Da od Spielberga je, Divx :) oko 7 giga, 10 epizoda. Nadam se da nema više jer ja imam samo tih 10.

IceFisherman 06.12.2006. 16:34

boink

23:25 Galactica 1., serija hrt 2

02:55 Galactica 1., serija (kod. na sat.) hrt1

nadam se da bu nekaj akcije/zanimljivog danas a ne opet nekakvi njihovi međuodnosi ...

SniperWolf 06.12.2006. 16:55

Yebo termin.
Sienfield je isto najgori horror pa pocesto zavrsi u istom terminu: baad :
Al dobro i tak spavam sutra po rasporedu prva 2 sata :D : evil :

LAcy 06.12.2006. 20:14

Ja to lijepo snimim, izrežem reklame i onda na miru pogledam. Bitno je samo da su opet počeli davati reprize.

vga killer 06.12.2006. 21:57

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 585961)
nadam se da bu nekaj akcije/zanimljivog danas a ne opet nekakvi njihovi međuodnosi ...

Vec me polagano počinje podsjecati na DS9 i one mutave Bažorance : suicide Bljuv

Aj vana ekšn

LAcy 06.12.2006. 22:20

Samo vi gunđajte, nek vas čuje HTV odmah će ukinut' BSG.

speedy-3 07.12.2006. 00:48

ae danas je bilo nesto akcije na HRT2 nesto humora i naravno jos uvjek u vecini njihovih mutavih meduodnosa,,,,,,, i uff onaj doktor mi ide na zifce vec je dva sajlonca ostavio na brodu,,,,,, ne kontam kak ce se to razvit,,,,,,,

u isto vrijeme na FTVu Voyager + Borg + Vrsta 8472 = AKCIJA i sam pocetak zanimljivijeg djela Voyagera (Jeri Ryan dolazi na brod :D)

anyway i jedno i drugo je bilo dobro samo sa je BSG stvarno uzasno dosadan i dosta sje***

LAcy 07.12.2006. 09:04

BSG se više fura na realnost (koliko toliko) i psihološki pristup, atmosferu i sl. U ST je opet sve "kompenzacija" bez puno filozofiranja sa standardnim happy end-om. Sad sam se sjetio jedne smiješne stvari kod ST-a, uvijek glavni likovi, uključujući kapetana/cu idu u misije! Totalno nelogično:)
Ali za razbibrigu je ST bolji, ima više akcije.

speedy-3: Snimio sam ti ono pa se javi kad stignes na PM. ipak radi nova pržilica :)

speedy-3 07.12.2006. 12:52

hehe da a i kad povedu nekog sporednog lika na neku misiju taj se vise ne vraca ziv na brod :D:D

MAHER 08.12.2006. 10:36

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 586460)
ae danas je bilo nesto akcije na HRT2 nesto humora i naravno jos uvjek u vecini njihovih mutavih meduodnosa,,,,,,, i uff onaj doktor mi ide na zifce vec je dva sajlonca ostavio na brodu,,,,,, ne kontam kak ce se to razvit,,,,,,,

u isto vrijeme na FTVu Voyager + Borg + Vrsta 8472 = AKCIJA i sam pocetak zanimljivijeg djela Voyagera (Jeri Ryan dolazi na brod :D)

anyway i jedno i drugo je bilo dobro samo sa je BSG stvarno uzasno dosadan i dosta sje***

nemoj biti pretjerano siguran u to,stvar je u tome da je baltar svima koji su testirani rekao da su ljudi,i takav je izvještaj predao,a prave rezultate je uvijek zadržao za sebe,tako da te tu čeka par iznenađenja

LAcy 08.12.2006. 11:15

Taj Baltar sve živcira i baš je ljigav, što znači da je glumac dobro odradio svoj posao.
Slažem se sa Maherom, čine se da idu na dublju radnju povezanu kroz epizode, što je rijetkost kod ST-a. Kod njega se provlačila osnovna ideja i povremeno se povezivala radnja ali su epizode često bile svaka za sebe.

edit: Vidim izašla nekakva akcijska strategija na temu ST-a:

http://startrek.bethsoft.com/games/legacy-overview.html

jel' netko možda probao?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:13.