![]() |
Kako ovi sa galactice nisu primjetili? Sto oni misle da je on poginuo ili slicno al se ova izvukla..
|
pogledajte mini seriju,uglavnom halo(onaj tip s planeta)je ostao na planetu da oslobodi mjeseto za baltara,a boomer se vratila s baltarom,a jednom da razjasnim,modeli cylona su rađeni po ljudima i ti ljudi su mrtvi,tako da od tih 12 modela postoje samo cyloncy,ali kvaka je kaj je to model,a ne svijest pa imate više istih modlea koji se jako razlikuju u ponašanju i razmišljanju
primjetili ste da ima više ženskih modela,ali postoje i muški inače ona ženska koju baltar vidi je čudna,nju još nisu objasnili,čekam da se u kanadi sada oko božića počnu opet emitirati nove epizode,pa će valjda onda i torrenta biti(i objašnjenja nadam se),uglavnom prilično sam siguran da je ona slika cylonke koja je baltaru ostala u svijesti,a da je ona žena koja je baltaru smjestila drugi primjerak istog modela,na neki način izgleda mogu komunicirati,uglavnom confusing |
mozda da se otvori nova tema o BSG a ovdje da se nastavi s raspravljanjem ST-a je da sada ima samo na FTV i to Voyager koji je bio vec 100 puta al......
eh da LOL evo svima kojima je sturbauck bolja od boomerice slika "starbuckice" iz originalnog BSG-a :) http://media.battlestarwiki.org/imag...OSstarbuck.jpg |
netreba nova tema .. dobar je i ovaj .. ipak i to kolko tolko spada u SF .. kad dojde ST natrag na HRT onda bumo dalje samo nastavili o njemu opet ..
.. i ak nič drugo barem nam nebu tema prešla u nekakve crne kuteve serverskog harda :p |
Ma ne treba otvarat novu temu za BSG, hocemo tako otvarati za svaku seriju ili film o kojem se raspravlja? Nego, bilo bi puno bolje onda preimenovat ovu temu sa Star Trek u SF ili nesto slicno...
|
IMHO lakše preimenovat ovu temu u Star Trek i ostale SF serije/ostali SF materijal (ili nekaj tome slično), nego sad za svaku sitnicu/novu seriju/film otvarat i novu temu. Osim toga Star Trek (bilo Voyager, Next Generation Enterprise ili kaj već neko hoće gledat), se da najti na satelitskim programima...tak da se ne treba baš čekati "svemoćni" HRT da pusti koju sezonu.
EDIT: Bome, gospon (super)moderator je fletni na tipkovnici.:) Da bi čovek reč rekel. |
Evo vam ga onda:p
Ak se dosjetite boljeg naziva-lako se renejma... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da li je tko gledao serijal Outer Limits?
Davno sam to pratio na satelitskoj ali sinkronizirano na njemacki pa mi nije bio gust gledati a na hrt-u je bilo prije par godina u neko ludo vrijeme (6.15 ujutro mislim). Tek kada sam zapazio prestali su je emitirati. Emitira li se serija negdje? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da ko fol morala se vratiti po njega,a njezini frendovi su počeli brod čuvati u kojem je kakti došla,pa on misli da je to stvarno ona
btw vidio sam originalni battlestar galaktika prije jedno 10 godina,čak pogledao nešto epizoda,znam da je posada neka užasna bila,inače serija čak nije bila loša |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledam Taken i nije loše, samo su sad u 7. epizodi malo zasrali.
|
Citiraj:
za drugi dio pitanja imaš poruku na PM. |
Citiraj:
DVD ili satelit?? |
Da od Spielberga je, Divx :) oko 7 giga, 10 epizoda. Nadam se da nema više jer ja imam samo tih 10.
|
boink
23:25 Galactica 1., serija hrt 2 02:55 Galactica 1., serija (kod. na sat.) hrt1 nadam se da bu nekaj akcije/zanimljivog danas a ne opet nekakvi njihovi međuodnosi ... |
Yebo termin.
Sienfield je isto najgori horror pa pocesto zavrsi u istom terminu: baad : Al dobro i tak spavam sutra po rasporedu prva 2 sata :D : evil : |
Ja to lijepo snimim, izrežem reklame i onda na miru pogledam. Bitno je samo da su opet počeli davati reprize.
|
Citiraj:
Aj vana ekšn |
Samo vi gunđajte, nek vas čuje HTV odmah će ukinut' BSG.
|
ae danas je bilo nesto akcije na HRT2 nesto humora i naravno jos uvjek u vecini njihovih mutavih meduodnosa,,,,,,, i uff onaj doktor mi ide na zifce vec je dva sajlonca ostavio na brodu,,,,,, ne kontam kak ce se to razvit,,,,,,,
u isto vrijeme na FTVu Voyager + Borg + Vrsta 8472 = AKCIJA i sam pocetak zanimljivijeg djela Voyagera (Jeri Ryan dolazi na brod :D) anyway i jedno i drugo je bilo dobro samo sa je BSG stvarno uzasno dosadan i dosta sje*** |
BSG se više fura na realnost (koliko toliko) i psihološki pristup, atmosferu i sl. U ST je opet sve "kompenzacija" bez puno filozofiranja sa standardnim happy end-om. Sad sam se sjetio jedne smiješne stvari kod ST-a, uvijek glavni likovi, uključujući kapetana/cu idu u misije! Totalno nelogično:)
Ali za razbibrigu je ST bolji, ima više akcije. speedy-3: Snimio sam ti ono pa se javi kad stignes na PM. ipak radi nova pržilica :) |
hehe da a i kad povedu nekog sporednog lika na neku misiju taj se vise ne vraca ziv na brod :D:D
|
Citiraj:
|
Taj Baltar sve živcira i baš je ljigav, što znači da je glumac dobro odradio svoj posao.
Slažem se sa Maherom, čine se da idu na dublju radnju povezanu kroz epizode, što je rijetkost kod ST-a. Kod njega se provlačila osnovna ideja i povremeno se povezivala radnja ali su epizode često bile svaka za sebe. edit: Vidim izašla nekakva akcijska strategija na temu ST-a: http://startrek.bethsoft.com/games/legacy-overview.html jel' netko možda probao? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:13. |