![]() |
Citiraj:
|
Ma može i na većim detaljima, em je savršeno optimizirana, em po meni na Visti još bolje ide, pogotovo sa 2 GB rama
|
Dosta priče.
Ajmo se nač na nekom serveru pa bacit par partija. |
ma ne muci me nista,samo zelim znat prije negoli uzmem igricu ocu je je normalno moc igrat ili ne!!ja isto vjerujem da bi mogao jer mi je comp poprilicno nov i nije nejak!!
|
Citiraj:
P4 1.8GHz (@2.4GHz) Sapphire Radeon 9600XT 256MB 512 RAM memorije sve detalji na LOW, na 800x600. I bilo je sasvim igrivo. I uz lagani OC grafe, al ništa značajno, nije se safirka baš klokala puno. Tako da, mislim da bi trebalo to ić na tvojoj konfi na nekim pristojnim detaljima, medium definitivno, po mom mišljenju (naravno, ovisi koja je reza). Doduše, ja sam imo na XP-u, al imaš 2gb rama, tako da Vista sama po sebi ne bi trebala stvarat probleme. Za igre na Visti u pravilu treba 512MB rama više nego na xp-u, tj. tolko je obično preporučeno, nije nužno naravno. Uglavnom, probaj, niš te ne košta. :respekt: |
jel ima tko problema s awaiting key code connection, nece mi uc na nijedan server vise, stvarno cudno...
|
Meni je jučer i prekjučer pri svakom spajanju (direkt iz igre, ne x-fire) počeo ono brojati Awaiting COnnection 1,2,3 i onda se spoji, potraje nekad, to mi prije nije izbacivao
|
Citiraj:
pao je master server :) |
njemu je lemur tim keptn :D
|
još kada bi znao koji je njegov team... :p
|
Citiraj:
ah taj djemo!!!1 |
Ajoj :/
Kaj se ne bliži od 6 banki? :D |
oi dosta spama :D
|
62 godine i još surfa po forumima ^^ :D
|
Citiraj:
|
djemo je onaj lik u infinity wardu sto im je govorio kako ratiste i teren izgledaju ( u codu2) :D
|
Citiraj:
|
od jucer mi se ne pojavljuje niti jedan server kad refresham trazilicu u codu. vidio sam na netu da je pao master server? kolko im to moze trebat da poprave:Machineg:
|
nisu pali svi serveri,vec samo par ocito,neko se moze spojit,neko ne,cudno,ima na netu navodno fix kako se moze rijesiti,samo rucno treba updateat hostove
|
Hebes ti te sve fixove..meni strah onih keysteelera :D
|
Manually add the ip address and host name to your computers hosts file:
open: c:/windows/system32/drivers/etc/hosts Add this line to the file, save and exit. 63.146.124.21 cod4master.activision.com P.S if the ip address for cod4master.activision.com changes then you will need to update the file. AND remember to backup your hosts file before you modify it, just incase Nikakvih stealera nema ovdje,ko je voljan prčkat neka proba.Meni sve radi da pokucam |
Sad je sve u redu, izgleda su back online
Nego, još 108 HSova do zlatnog uzia, da ga više skinem sa one stvar, ufff, kak me živcira to malo govno, sa silencerom trza ko kalaš, HS ili mogu slučajno pogodit ili moram bit na 10 metara od mete :nono: http://pce.hostili.com/images/miniuzikgd_thumb.jpg |
kad smo kod servera,to se odnosi i na ASE,jerbo nece se spojit prigodom instalacije?
imo ko slicnih problema? :stoopid: |
Citiraj:
ASE je proslost, meni jos funkcionira jel nisam mjenjao Win godinu dana... Trojici kompica koji su nedavno tavili nove Win NEradi... http://forum.pcekspert.com/showpost....10&postcount=2 |
ASE se ne treba instalirat, dovoljno je napravit backup u obliku C/P i bok.
|
a f*ck! dobro,sebi cu jos nekak i slozit,al imam ekipe koja bi derala COD,koji nisu uopce u ZG-u....
:hitthewal: |
hlsw?
|
Call of duty 4
Posjetite naš COD4 server:85.190.14.196:28970
Server je public smjesten u Frankfurtu, 20 slotova ranked, Pa tko je zainteresiran neka se igra. :roller: |
Huknuo sam se na Zombie mod i to Before The Dawn Mod:
http://img.w3dizajn.net/images/shot0000yb9_thumb.jpg Nije neka reza ali 224 assista :goood: Inače nije klasičan mod gdje postaješ zombie kad te ubiju nego zombači dolaze u sve večem broju a svi igraju TDM protiv njih. Kad rikneš ili čekaš da ostatak poubija sve (malo dosadno) ili ide druga mapa (izgubljena partija). Biti će mi zanimljivo ako ništa drugo dok napucam rankove. EDIT: http://img.w3dizajn.net/images/shot0006208t_thumb.jpg |
1 privitaka
zna li netko zasto mi dolazi ovaj error
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |