![]() |
ja sam to isto uzeo i kad sam prekinio pretplatu naplatilo mi i te "besplatne" mjesece.free je samo dok koristis
|
Naplatiti će ti karticu, mislim da je bilo 20eur. A pretplatu moraš otkazati inače će ti krenuti naplaćivati.
|
Citiraj:
Ako uzmeš free trial 2 mjeseca i otkažeš prije isteka bez narudžbe kartice ne naplaćuju ništa. Ako si u probnom periodu naručio karticu naplaćuju ti ekspresnu dostavu za karticu koju si naručio i izradu kartice (samo ako je metalna, za Pro ili običnu karticu ne naplaćuju izradu). |
Ekipa je li sad moguće bez nekih fee-eva prebaciti novce s Revoluta na tekući u hrvatskoj? Zna da je prije bio taj neki neisplativi fee pa ne znam je li sad drukčije?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidi stvarno. Hvala :) |
Kćerka ima problem s plaćanjem preko Revoluta. Standard karticu koristi pretežno u HR, ali ovaj vikend je bila u Italiji i tamo koristila karticu bez problema. Od danas ujutro joj ne prolazi contactless payment, niti online payments. Probala je meni poslat pare, to radi, ja njoj vratio, isto radi. Contactless limit joj je 14€/150€, znači nije to. U postavkama conatctless payment uključeno, limit 14/150€, location based security iskljuceno. Help
|
kontaktiraj njihovu podrsku
mozda je kartica koristena na nekom haknutom posu pa su ju zablokirali |
Da nije kartica freezana? Kartica ne utjece na slanje s racuna na racun
|
nek proba virtualnu dodat u gpay ili apple pay pa platit mobitelom
|
|
Vidim njihove reklame na našim TV programima.
|
Citiraj:
Dela, brzo i efikasno :) Čini se ko da ima extra fićera za friško registrirane korisnike i odma može fizički card ispljunut. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Yes, ovaj je u Barceloni, mislim da Madrid još ima 2 komada i to je to za sad.
|
Da li je ikako moguće zaustavit ovo maltretiranje s pro accountom jer zadnjih par dana ne znam koliko sam mailova i obavijesti u aplikaciji dobio od strane revoluta?
|
Mejlove određenog pošiljatelja valjda znaš blokirat, iako mi je čudno da ih dobivaš puno jer revolut stvarno rijetko šalje, samo kad se mijenjaju uvijeti korištenja.
Unutar appa normalno da će kačit svakakve obavijesti, ne znam sto je problem samo ignorirat ako te nešto ne zanima... Dobro je dok nema reklama trećih strana kao što ima kod drugih free appova. |
Kak veliš, obično šalju mailove dok mijenjaju uvjete korištenja, i evo sad sam pogledao i ovaj tjedan sam dobio 4 maila vezano za Pro account, a znači tolko puta mi je skočila i obavijest od aplikacije.
A jbt i sad tek vidim da ima u postavkama da se maknu mailovi za njihove ponude, pa ajmo probat. |
Dobivam samo promjene uvjeta, a i push notifikacije sam valjda skresao jer dobivam samo info za uplate i planirane isplate. To se mora moci negdje fino podesiti u postsvkama, nisam nista blokirao ili sl.
Edit: imam free account |
Citiraj:
Ja ozbiljno mislim odjebat Aircash koliko siluju s marketingom u obliku notifikacija. Revolut je još ok naspram niih. |
Ne sjećam se kad sam zadnji put dobio nekakvu reklamu od njih na mail. U appu mi s vremena na vrijeme ponude mjesec-dva triala za Metal ili Premium i to je sve.
|
Zato mene spqmaju konstantno normal account
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Ne spamaju me ni aircash ni revolut. Pa valjda ste dovoljno informatički pismeni da otkažete newsletter/promotivne ponude :D
|
ma kaj bi bili, vidiš da ovdje cvile
nit aircash me siluje nit revolut, osim ponekad nudi platinum .. fala neču |
Pa nisu tolko ni problem ponude, ali ako mi u 3 dana 4x šalješ ponudu za pro account, lagano fakof
|
Wow, besplatne usluge koje malo pilaju za otic pro, how inconvenient.
Nemam problema ni s aircash push notifikacijom svako 5-6 dana, niti sa revolut porukama koje idu direkt u inbox na revolut appu. |
Citiraj:
Imate Postavke obavijesti u kojima možete sve isključiti. Ne sjećam se kada sam dobio obavijest od Revolut.
|
Jesam odma, sad vidim upaljeno kod updejta aplikacije biče ostalo na on
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:14. |