![]() |
Pokušavam osposobit safety features na satu i ne mogu stisnuti next jer mi state ne prepoznaje šta god ja upisao. Bio bi zahvalan ako bi netko od garmin korisnika mogao reći što radim krivo...
|
Citiraj:
|
Hvala na preporukama. Narucio sam zeni novi Huawei GT, a ja cu uzeti njen stari. Valjda ce raditi bolje sa iPhoneom nego ovaj Galaxy Watch. Ona se nije zalila, a isto koristi iPhone. A i Huawei Health aplikacija mi izgleda puno profesionalnije napravlje od ove za Galaxy Watch.
|
ja trenutno koristim GT2 na geyphonu 15pro, huwaei health radi dobro jedino kaj se iz nekog nepoznatog razloga sat disconecta. rijetko ali je pain in the ass
|
Može li se iz Huawei Health aplikacije izvući izvući statistika na PC?
|
ak netko zna, Garmin pay radi sa visa premium karticom od PBZ-a?
|
Citiraj:
Ne radi Samo ove kartice rade sa Garmin Pay u Hrvatskoj
https://www.garmin.com/hr-HR/garminpay/banks/ |
Citiraj:
|
imam apple watch se valjda...i samsungov active 2,koristim ih paralelno,jednog za posao jednog van posla
ali mi je dosadilo to punjenje svaki dan,ili svaka dva dana...ima nesto oko 5o eura,a da obavlja posao i da traje baterija jako jako dugo,barem tjedan dana? obavlja posao znaci da primam notifikacije poziva i poruka,i odredenih aplikacija...ne mora imat opciju pricanja na sat i tih gluposti |
ja sam od nedavno korisnik serije 9, baterija mi drži do dan i pol..mislio sam da će i mene nervirati stavljanje na punjač svaki dan ( prije toga imao GT2, cca 12 dana baterije), međutim uzeo na amazonu jedan od onih bežićnih punjača, navečer ili kad mislim da ga neću više koristit, bacim ga gore i zaboravim na njega do ujutro
|
jel imao tko prilike vidjet / koristit GARMIN MARQ Aviator gen2 .. kakva je čuka ?
Trenutno imam huawei pro3 titanium, ok čuka, al nema NFC pay kod nas i baterija 4-5 dana, ajd rastegne se do 21 dan u safe mode |
U principu je to Epix 2 sa skupljim materijalima, remenom i par drugačijih watchfacea. Ako ti je bitna funkcionalnost sata, sve to dobiješ za 3x manje novaca ako uzmeš Epix 2. Imao sam ga pa ako te nešto zanima, pucaj.
U principu, nema ništa što Fenix nema, plaćaš dizajn, materijale i u najvećoj mjeri nekakvu ekskluzivnost |
trajanje baterije ??
Mada gledam taj epix 2 .. nema takav remen kao što ima aviator .. a meni se samo to sviđa hmm, trebalo bi probat, cijena je primamljiva A veliš izgled i ispod haube sve isto .. |
Epix mi je trajao neznatno manje od Fenix 6X Pro. 10 dana minimalno sa svim notifikacijama i oko 2-3 sata praćenja plivanja tjedno.
Možeš uzeti metalni remen za Epix ili Fenix ali košta previše. https://amzn.eu/d/i9R6gaI |
Da bi HRM radio kako treba, sat tj. optical sensor mora imati sto bolji dodir sa kozom. Sa metalnim remenom, vjerojanto to nece biti bas najbolje.
|
Mogu potvrditi to na primjeru samsung sata, nije mi dobro radio sa ocitanjem HRM-a. S druge strane milanese loop je rijesio sve probleme, mozes ga stisnuti u malim inkrementima i izgleda bolje nego gumeni remen. Samo nekako sumnjam da ce dobro izgledati na jednom Epixu ili Fenixu :)
|
Uspio si namontirati taj loop na non apple watch?! Nisi li nesvjestan kojem se riziku nisi upustio? :D
Anyway, ja koristim nesto slicno na Fenixu i dobro izgleda. Meni bolje od silicone originala. Malo je cak i rastezljiviji. Koristim military zeleni vec godinu i pol i sve ok. Crni mi je misni :D Evo nasao sam u historiju: https://www.amazon.com/gp/product/B0...0?ie=UTF8&th=1 |
Pametni satovi
Citiraj:
Kaj si ocekivao od tih sminkerskih da ne kazem pederskih satova ? 😂 Samsung i apple su za sminku i nis drugo. |
Citiraj:
|
Pa da, za prave muže :D
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7a737ed88f.jpg
Ispao mi iz ruke, pao na kameni pod, odlijepio se ekran na rubu. RIP Kupljen 2018. prošao sito i rešeto. Sad moram tražiti nasljednika, što nije lako među onim svim modelima (a ni besparica ne pomaže) EDIT: Vidim da novi Vivoactive ima Amoled ekran što mi se u teoriji ne sviđa, transflektivni mi je privlačniji Sent from my iPhone using Tapatalk |
pa iskreno, ako ti je ispa iz ruke, sljedeći sat malo jače stegni :D
|
U lijevoj ruci masni burek, sa desnom ga pokušavam uštekat na punjač i pljas na pod. Puno puta je padao, danas nije bilo sreće.
Znači točno 2 sata proučavam Garmine i ne znam šta bi. Privlači me Instinct 2, a opet možda će mi faliti bojice sa ove Night & Day teme koju koristim od kad ga imam.. |
Nakon 8 ili 9 godina F3 ide u zasluženu mirovinu, tj. kćerki za kajak treninge, a meni stigao F7X pro solar safir 16v gtx anjšpric turbak 😍
|
Citiraj:
Čestitke, nek te služi barem pola koliko i F3 :D |
Citiraj:
Ma dobar je F3 jos uvijek ... baterija je opala na 2-3 dana uz notifikacije, a za gps ga treba napuniti i drži nekih 15% po satu. Kupljen 2016 👌 |
Oj.
Imam Galaxy classic 4, i kako sam presao na Honor mobitel, ne zeli se spojiti. Tako da gledam novi sat, pa bi volio cuti preporuku nekakvog do 300 eura cca. |
Kod mene se uredno spojilo. Honor magic 5 pro.
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Pa običan Instinct Crossover (Instinct 2 s kazaljkama) mi drži 20-25 dana. Sad jel tih par dana više vrijedi razliku u cijeni...meni osobno ne
(a i ružan je obrub s tim solarnim panelima) :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:41. |