![]() |
Zato sto navijaci Reala zvizde na takvo dosadno i negledljivo zadrzavanje lopte :D
|
Alonso :care:
|
Citiraj:
Chelski s druge strane igra bunker. Kod 0:0, kod 1:0... Ukratko, igraju bunker. Osnovni cilj njihove igre je ubit svu mogucu igru. I onda iz neke pogreske ili prekida pokusat uvaljati koji gol. Ne usporedjuj to sa barcinom igrom, jer mozes mrzit ili voljeti barcu, ali dam ruku u vatru da bi 99% ljudi radije gledalo da svi igraju nogomet kao barca vise nego da igraju kao chelski. Ukratko, usporedba ti je smijesna i vodjena cistim navijackim tonom. Umjesto barce slobodno ubaci porto, real, bayern pa cak i shaktar. Svi igraju ljepsi i glediviji nogomet od one antipropagande od nogometa. |
Drugi put kazem, govorim opcenito, ne govorim o Chelsea.
Atrakcija 500 dodavanja i od toga 350 po zadnjoj liniji, atrakcija.. |
Citiraj:
|
Kakva je zvijer Verratti, njega i Modrinja spojit u sredini.. ufff
|
Tko ne zna - izvlačenje za polufinale je u petak u 12
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde onda cemo i Pogbu spojit s njima :P |
Eto, Bayernu vratiš Schweinsteigera s bolovanja i igra ima glavu i rep.
Kad se Ribery i Robben vrate, teško da će im išta stat na put do kraja. Naravno, sad će krenuti...ipak je to Porto... samo dajte :) |
Lopetegui je zeznuo stvar u prvom poluvremenu. Umislio je da je Mourinho :D
|
E pa da je Neuer dobio onaj zasluženi crveni u prvoj utakmici, ko zna jel bi i 6:1 bilo dosta :)
Navijam za polufinale Barca - Real/ATM Juventus - Bavarian Bauers I onda finale Barca - Juventus ;) |
Realu sutra nedostaju Bale, Benzema, Modrić i Carvajal.
Bit će to interesantno :) |
Citiraj:
|
Krivo sam onda vidio na livescore. Pisalo je kao da je igrao do 86.
|
Citiraj:
Hvala bogu pa bi do polufinala Robben, Ribery i Basti trebali biti spremni :) |
Bit će strašno ako se vrate Robben i Ribery.. Uuuufff
|
Svaka cast Bavarcima na preokretu, ali ja ipak tipujem da ce prvak biti iz spanjolske.
Obzirom na stanje s ozljedama u Realu mislim da im akcije padaju. Ne bih Atletico otpisao za prolazak, a bome ni za finale. Primeru su otpisali, jedino im ovo igra. Po prikazanom do sad, Bayern Barca bi bilo zasluzeno finale. |
Citiraj:
Marcelo, Carvajal igra. I razocaro si me s ovim, slabo mi pratis Real.. Edit: Znaci na tekmu idu: Casillas, Navas, Varan, Pepe, Ramos, Coentrao, Arbeloa, Carvajal, Nacho, Khedira, Kroos, James, Silva, Illara, Isco, Ronaldo, Chicharito i Jese 442 Casillas Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao James, Kroos, Khedira, Isco Chicharito i Ronaldo 433 Casillas Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao Kroos, Khedira, Isco James, Chicha, Ronaldo Khediru Carlitos ne voli kao ni Coentraa ali ih mora povest ovaj put. Umjesto Khedire jedino Illara ili Silva ali ova zadnja dva se jos nisu uklopili i nisu tak smireni ko Khedira pa bi on bio moj izbor a i bolji je defanzivno. |
Citiraj:
Prošle subote je rekao da će Chelsea i Juve potvrditi naslov prvaka s pečatom i tak je i bilo. Nadam se da će i ovo uspješno predvidjeti. :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam se nekako pomirio da Real danas gubi. Doduše postoji nada, planirao sam uzeti godišnji da se mentalno pripremim za tekmu, no biti će dosta boca jegera. :D
|
Ma neće Real izgubit, možda neki krumperski X Atletica ali po ovome čista pobjeda: http://www1.thesportbible.com/images...66f8dd211a.jpg
:D |
danas lopatom..ma kakvom lopatom, bagerom na Real. Poklon kvota od 2.00 u HL.
Nema šasne da ne pobjede. |
Citiraj:
|
Bravo majstore, Atletico FTW :D
|
Sad sam u dilemi. :nono:
|
Prorok je progovorio.
Trpaj kuću, jetru i bubrege na pobjedu Atletica :D |
Citiraj:
|
Joj kak ću s guštom pogledat tekmu :D