![]() |
Citiraj:
Neće ni One dogurat daleko s updejtima čim izađe novi "flagship". @Bruno- da isprobaš kitkat vidio bi razliku i bilo bi :zdero: |
Meni su se zamjerili sa nikad dobivenim oficijelnim updateom za Desire.
|
Citiraj:
Sto se HTC-a tice,gledam 4.2 na ONE-u i 4.3 . Ne vidim nikakvu razliku. Par điđa ,ali mobitel radi identično kao na 4.2. Onda sam stavio google edition 4.4 koji je uzas za ONE(fali previse stvari,zvuk padne za bar 30% itd),pa vratio na 4.1.2 pa opet update na 4.3. Jednostavno se ne vidi velika razlika. Vidjet cemo kad dodje brand kitkat. |
Da? Meni je 4.4.2 Google Edition rom (odexed) najnormalnije glasan na Oneu? (igram se sa ARTom).
|
Meni je fascinantno kako ljudi misle da je razlika izmedu pojedinih verzija androida samo u vizualnom sucelju. Daj ljudi informirajte se o razlikama, pa onda pisite gluposti tipa "4.1.2 je isti kao 4.3".
|
Većini normalnih korisnika razlika je zanemariva
|
Sam nek dode vec jednom taj 4.4 za one ,moram napravit fresh install a ne da mi se dva puta bzvze raditi ak ce ubrzo :/
|
Još jedan dokaz da su u HTC-u totalno prolupali. Uz cijelu zbunjolu glede nomenklature mobitela, oni dolijevaju ulje na vatru - M8 će se vjerojatno zvati One+. Jedina utjeha je što će ipak biti jači, imati bolju kameru i microSD slot.
http://android-revolution-hd.blogspot.com/2014/01/more-details-about-htc-m8.html |
HTC mobiteli
Citiraj:
Stavio sam original kitkat google edition,da radi update tj da bude identican kao GE ONE ,mijenjao Cid ,hboot itd. Zvucnik je postao bar 30% tisi,status bar je prazan nema nista,poznanik se razocarao pa sam mu vratio original. Citiraj:
Za 90% korisnika je isti. Isto radi i iste funkcije ima. Kad kazem isti mislim na to da su razlike zanemarive za prosjecnog korisnika. |
Citiraj:
Heehehehe. Pa dobro je. Mizerne su razlike pa je nekako i logično da bude One+ Iako da su mu dali ime One-Two bilo bi zvučnije.. hahahaa |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni ovo dobro zvuči ako ne zeznu kameru. Dobio je bolju bateriju sa SD karticom što su mnogi kritizirali, iako meni nije baš bitno (SD kartica, baterija je bitna). |
Na papiru zvuči sjajno, ali ima hendikep - doći će na tržište nakon S5, a onda će biti kasno.
|
Citiraj:
Kakva trollčina -.- |
Citiraj:
Kao sto si i ti sad napisao glupost :kafa: (no to se ne odnosi na kitkat) on topic, nekako mi se cini da je HTC ostao bez ideja i ide na krkanje specsa naustrb kvalitete izrade, a pogotovo kamere. Kakvi ultrapixeli qrci palci, veci senzor i da vidis slike, ko avion. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I uostalom, svatko se danas može prozvati stručnjakom za mobitele (kao i onaj naš što ima mob.hr :D ). Ne kažem da je One loš mob, ali daleko je on od savršenog. Kao i bilo koji drugi mobitel. Flagship mora biti dobar, ali previše kompromisa je tu u zadnje vrijeme. Svaki ima neke minuseve koje recimo jeftiniji mobiteli nemaju. To je problem. |
Jeftinjaci moraju imati puno više minusa da bi bili jeftini - loše kamere, nekvalitetna izrada, jeftini materijali, limitirani mogućnosti softvera, nepostojeća/loša podrška i update softvera,...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Daleko je One od savrsenog mobitela. Cak je i ta famozna kvaliteta izrade uzasno precjenjena. Gledam od frenda novi, znaci nije nekakva starija serija. Na bocnim stranicama i gore i dolje ima gap koji "zijeva". Ekran je gore ravan sa zvucnikom ali samo na lijevoj strani. Donji zvucnik podosta viri u odnosu na display, opet vise na jednoj strani, i doslovno se moze osjetiti ostro pod prstima na nekim mjestima. Guglajuci dolazim do spoznaje da je to sasvim normalno i da se zero gap oko kojeg rade big deal odnosi na straznju stranu lol? Je li unutra snapdragon 805 ili 800 bi bila jedna od zadnjih stvari koje bih gledao na nasljedniku.
|
Citiraj:
Npr. osim TRIM-a meni bitne stavke: -Multiple user accounts -SELinux -Added Bluetooth gamepads and joysticks as supported -OpenGL ES 3.0 support -Addition of "App Ops" ... |
tako je, ako je nesto bolje, ocito je ono iza "losije" , no da se ne natezemo:
http://socialcompare.com/en/comparis...ons-comparison |
Od svega toga što si nabrojao, ne treba mi ništa. Prosječan sam korisnik, tako da bi se moglo reći da su verzije slične za nas. O tome je i riječ da bitnih razlika nema.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kažu dečki da puno zujiš a malo meda daješ :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:12. |