![]() |
|
Citiraj:
jaooooo, spandex i u more, tooooo, trololooooooooooo Citiraj:
pumpu dobru imaju Cuks i Mic, i to su je uzeli u Markaprojektu i košta cca 60 kn. Drugar mi ima giant neku, košta 90 kn i radi isto ko velika. |
Konto sam ja da je to to, al reko da provjerim. Zadnje što sam vidio da je netko stavljao "plusić" je bila moja prabaka :D
|
Ide neko danas gore? Sutra je navodno kiša i u nedelju.......
|
ja sam za sutra, osim ako neće sjekire padat .. navodno neka mala kišica
|
Citiraj:
A i sutra ujutro se vozi. ;) |
Kojim putem idete i kad? Bar sam malo kondicije nabio pa da vidim prave t(d)rkače :D
|
Na ovoj zadnjoj slici je strelica okrenuta u krivom smjeru :kafa:
|
Pusti budalu...zaboravih da sam dezuran i da moram delat sutra :D
|
Citiraj:
Racunica ti ne stima za samo 1000m, otprilike. Za 2400m se trebas 3 i pol puta popeti po Leusteku. |
od ovak zgodnih francuskinja se među ostalim poduplava i nadmorska visina.
|
Citiraj:
|
danas nista od slemena :-)
nocni bez uvrede ili podbadanja, ali fakat mi nije jasno stavljanje ovakovih mutnih fotki? cemu to? |
a sunce ti zarko, koja sad slika-slike ne odgovaraju tvom ukusu..
s malim foticem bez ikakvih postavki, nije lako napravit idealne slike u pokretu (pogotovo kad nema svijetla u sumi). lako paradirat namjestenim bajkom na moru po plazi. Sljeme samo odgođeno, dok ne stane ovaj potop. |
Citiraj:
Tako je, nema predaje! Javi.............. |
Gledajuci prognozu, stat ce u utorak :D
|
Citiraj:
ali nije mi jasno cemu prikazivanje takvih mutnih fotki, mene bi bilo sram tak nekaj javno pokazat, svi znamo da se vozis non stop, ali cemu blamiranje takvim fotkama :stoopid: |
koja je za blamazu od ove zadnje 4?
naravno da je lako slikat i najgorim mobom po suncu na plaži i slike ispadnu super. dođi jednom u zivotu na sljeme s tim tvojim mobom, pa pokusaj u gustoj sumi fotkati bajk koji projuri.. uostalom, ko kaze da fotke moraju biti idealne... akcijske slike stavljam da se dobije dojam kako je bilo u voznji! i jednostavno ih stavljam zato sto to volim! no neda mi se vise s tobom raspavljat! nek svako radi sto zeli! netko se non stop vozi i nikad ne slika.. respect |
Upravo to: dojam i pozicija, gdje je vozač u naletu, su imho bitniji od toga dali je fotka mutna ili nije.. Čemu kvariti nekome raspoloženje kenjajući o fotkama, ali na svakoj temi isto, na svakoj, nevjerojatno..
Meni je baš fora gledajući te vaše fotke, bile u akciji ili ne.. Od riceburnera su isto super, odlično krajolici, ali kao što kažeš, fotkane su u posve drugoj situaciji.. Nebi se trebalo uspoređivati to dvoje.. |
najt, super su fotke i ja ih uvijek rado pogledam, tak da samo nastavi tak
:chears: |
ma ima dobrih fotki, ali meni te mutne kvare dojam reportova daju dozu neozbiljnosti, tolko truda ulozis u tekst i sve i onda ubacis fotke koje ga pokvare...
od zadnje 4 dobra je samo ona di su francuzi, sve ostale su mutne... neznam kaj ne slikas ajfonom kad ga vec imas? |
Jebale vas obadvojicu slike i slikanje i fotkanje. Evo kisa je stala. Mrs na bicikle!
Jel ko za sljeme oko 4 popodne? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda i dodogdi se čudo. Javim ti se na Skype! |
kod tunela je padalo cjelu noc i jos uvjek pada...sretno na sljemenu:D..
|
kako cemo se svi usvinjit danas... :D
|
Citiraj:
Napokon da operem bajk :D |
|
@Šoši
da, od proljeća nije bilo mulja.. treba se malo podsjetit, a i kao sto kazes, bice vrijeme za pranje bajka... :D @Omerta.. e bas to, samo nam sise fale :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |
|