![]() |
inače ako ne znate, HRT 3 opet je počeo prikazivati svaki dan u 17.10 Star Trek TNG od početka :respekt:
|
|
Krenilo opet :D, dobra epizoda.
|
Slažem se, baš je bila napeta all the way :)
|
Meni epizoda dobra, ali ništa posebno.
|
Ne razumijem kako vam STD može biti dobar ako ste ikad voljeli i gledali Star Trek. Pa STD je čista glupost koja sa Star Trekom ima jednu dodirnu točku i to samo u imenu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A baš, ljubitelj sam ST općenito, ali mi je dobar i Discovery. Sretan sam šta je uopće nešto izašlo SF-a (serije). |
Meni je Discovery čist ok, gledam ga totalno neopterećen bilo kakvim prijašnjim ST-ovima.
|
Čitam da The Orville tek na jesen(pa čak početak 2019) dolazi sezona 2.Pa jesu oni ludi i to kao požurili se i biti će više epizoda nego prva.
|
poz.
je tko pogledao dark matter do kraja da mi potvrdi da ima kakav takav zavrsetak da ne gubim vrijeme jer koliko vidim prekinuli su snimanje? isto pitanje i za Wayward Pines? BTW zasto je tema serije locked :stoopid:? :chears: |
Dark matter nema bas kraj. Taman je postalo zanimljivije i prekinuli.
Za pines nisam znao da su prekinuli, prva sezona ima kakav takav kraj. |
jel se isplati gledat taj dark matter il nema smisla to?
koliko sam skuzio po netu, creatori traze ako ce neka druga kuca nastaviti... hvala. |
Nema smisla
|
zahvaljuem. ide shift+del
|
Citiraj:
Citiraj:
|
danas ujutro u 8.40h je dobra epizoda DS9 :)
|
Završio gledati Future Man. Nije kvaliteta, ali se nasmiješ tu i tamo. Čudi me kako su ameri uopće snimili seriju s takvim ratingom :)
|
Discovery iz epizode u epizodu sve bolji. Iz mlake gluposti na pocetku su stvorili napetu seriju.
|
Napokon odlična epizoda.
Lorca je kralj :D |
Slazem se, stvarno me ugodno iznenadilo
|
Ovo je bio mega twist kaj se tiče Lorce :)
|
Citiraj:
I ova zadnja epizoda me podsjetila na Fringe. |
Citiraj:
interesantna, smao nekako mracno sve uvijek, navikao sam na star trek na njihove bijele brodove, bijele unutrasnjosti, osvjetljenje ko u solariju... :D |
Uf, ova zadnja epizoda je bila baš slash&dash. Napeta.. I like it :)
|
Ovo je predobro,najbolji ST serijal do sada,a po meni i jedna od boljih serija uopće,a kužim da je tek počelo.Pa za ovoliko događanja i twistova i zapleta nekim serijama treba dvije-tri sezone.
|
Meni je isto sjeo Discovery, nema stajanja i filler epizoda :)
U nekim epizodama ima glupih scena tu i tamo, ali sve skupa mi odgovara. |
Koji shitshow.
Ova zadnja mi je bila bezveze, koreografija one borbe je cringe worthy iako je bija jedan double fist punch u old school ST stilu :D Da ne govorim kako Michael radi šta hoće i da joj svi bezpogovorno vjeruju. |
Citiraj:
Ni logika ti nije jaca strana... Citiraj:
ako zanemarimo to kresanje uspjesan, stima sve... os financijski os sexualno... Ti bi njoj reko; ma dobro draga nisi ti zla i dalje si "moja" iako nisi cijelo vrijeme bila bas samo moja :roller: Prebaci se na Kucanice ili Gilmore Girls, ovo je SF i to konacno pravi sa dobrim obratima, alternativnim dogadanjima, napetosti ne nedostaje... dobro je netko rekao da tijek radnje podsjeca na Fringe koji je zbila dobra serija. Zadnje sto me tako prikovalo kraj ekrana opcenito od ST fransize su jedino epizode ili filmovi gdje se makljaju sa Borgom a ovih par zadnjih epizoda je mozda cak razina vise !! |
Ma nije problem što je Lorca "zao" nego to da izdajnici Michael (joj kako glupo ime za ženu nikako ne mogu prijeći preko toga :lol2:) svi vjeruju i odmah se okrenu protiv kapetana jer je ona tako rekla iako nije predočila nikakve dokaze za to...
|
Citiraj:
Dali je Michael izdajnik ili nije ovisi kako se gleda na to, nadalje ona je to prvo rekla Saru koji ima vrlo specifican odnos s njom i skuzio bi da ova nesto laze, petlja na kraju krajeva ako si zamjetio detalj kada na glavni most ulazi Tyler sta se desilo u kadru gdje se prikaze Saru ?? Tek kasnije se skuzi zasto je Saru tako "reagirao" tj. osjetio opasnost kada je Tyler prosao kraj njega :) Michael je u pocetku serije ucinila sto je morala, sustav ju je deklarirao kao izdajicu no velika vecina sigurno ne misli tako a pogotovo Saru koji je prvi dobio informaciju o Lorci te povezao neke stvari iz proslosti.... Ako zanemarimo scene fajta, tucnjave itd... koje su vise ili manje nerealne maltene u svemu danas sto se prikazuje, ostaje radnja koje je vrlo dobro povezana, izbalansirana i tijek dogadaja ide u zadnjim epizodama vise nego ocekivano sa zanimljivim obratima, kao da je tamo netkome iz rezije doslo iz dupeta u glavu: Daj ljudima ono sto ocekuju a ne da kao u GOT cekas po 3-4 epizode da se neki qujac desi :D Ostaje samo vidjeti dokle ce biti materijala za ovakvu brzu radnju no potpisao bi radje 3 sezone manje ali sa dobrim epizodama nego 12 sezona razvlacenja radnje u nedogled na kapaljku. |
Kaj velite na zadnju epizodu? Meni se sve više sviđa i jedva čekam ponedjeljak da pogledam
|
I meni je sve zanimljivije.
|
Skroz dobra i zanimljiva epizoda :)
|
Ja imam podijeljeno misljenje...
S jedne strane drago mi je da ima akcije i plot twistova. Sa druge mi se cini da vec malo pretjeruju i da ce postat teska sapunica. Takoder mi isto fali malo stila starih serija (TNG najvise) sa zasebnim epizodama ozbiljnijim temama itd. Uglavnom jos samo jedna epizoda i gotova sezona. |
mene osobno smeta što premalo sf ima, a previše akcije
kao da je akcijska serija, plus dodatno sve je premračno. |
Razočarala me zadnja epizoda Discoverya! Sve u svemu dobra je serija, rekao bih 7/10 s tim da svakako može napredovati jer ima potencijala... Ali ta zadnja epizoda je baš meh.
|
Citiraj:
i svi do jednoga glumca su mi ocajni, osim Saru, koji mi je na neki cudan razlog simpatican skroz. :D |
Citiraj:
Citiraj:
I u pravu si, radnja stvarno ide prebzo... Sve u svemu nekako sam na kraju razocaran sa serijom. Nadao sam se necemu drugacijem. Mislim da ce druga sezona bit ista kao i ova. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |