PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=248955)

Gemmy 06.05.2014. 17:47

Ako uvedu salary cap, arsene dragi ce napravit dominaciju u PLu :kafa:

Sta realovci stvarno ocekuju za im za rotaciju igraci moraju biti world class igraci? Pa hebote protiv malage stavi illarmendija, a drugu jacu tekmu stavi modrulju i tako dalje. Njima ronaldo igra 50 tekmi godišnje i onda se cude kada se ozljedi. Ako misliš da ce ti klasni igraci dolaziti da budu u rotaciji kao i cassillas, griješiš.

robert7 06.05.2014. 19:40

Al ga ovaj hammer of thor zna nasrat, uz bok si varanu :D

Najbolji nogomet, najbolji klub, najbolji igrac, a nisu osvojili ni sugavi capital cup, gdje po tebi, ako igraju samo s jednom postavom, su trebali nasamarat sve rezervne ekipe drugih ekipa koje tamo igraju?

Ajde ne bulazni, looserpool bio i ostao, da su zasluzili nesto osvojiti, osvojili bi. Isto ko i Barca, da je zasluzila osvojila bi...

Ovo im je zlatna prilika bila, jer premiership nikad jadniji nije bio, Utd prošao rošadu, normalno je da će ovu ( i vjerojatno iducu ) biti sakat, Chelsea je doveo najveceg ziherasa na svijetu, i s kvalitetnom ekipom su odigrali ocekivano ( top 3, da su imali trenera sa vecim mudima mozda bi i osvojili ), Arsenal ko arsenal, nepouzdan, City imao krizu usred sezone kad su falili dva kljucna igraca ( prvo Aguero pa Yaya ), i ostale "manje" ekipe koje su uvijek tu negdje, a nista ne naprave osim ukradu koji bod velikim ekipama.

I sta bi ti sad, iducu sezonu se Chelsea nahajca igračima, UTD ide u remont, City ce sigurno kupit opet nekog velikog igraca, Arsenal nekog wunderkida, jedino ce lpool kupiti nekog Andy Carrola za 30milja funti i opet kukati, a da ne pricam da ce izgubiti jedinog igraca koji je ikad valjao, to je Gerrard.

Jel ti treba dalje pisati ili?

A sta se salary capa tice, nece to nikad zazivjet, jer jedina lova se moze izmust van je da se velika lova okrece, pa koliko se samo para pronevjerilo na transferima Ronalda, Balea, Neymara i takvih bakraca, budimo realni, igra se radi para :)

hammer_of_thor 06.05.2014. 20:25

Baš si sladak kad si ljut i frustriran. :)

robert7 06.05.2014. 20:52

Argumentirano kao i uvijek :)

Naprotiv, zasto bi bio frustriran? Svi klubovi koje mrzim ( a liverpool ne mrzim, daleko od toga, vec sam realan ), ove sezone nece uzeti nista, oni koji su mi dragi ce osvojiti, ne vidim problem :)

Hamm 06.05.2014. 21:12

CFC ne bi s niti jednim trenerom ostvario bolji rezultat. :) Bez poštenog napadača nemreš imati pošteni klub. To je ono kaj CFC nema niti će imati ako ne vrate Lukakua. Cavani je ok opcija ali mislim da bi se lukaku bolje uklopio.

Flood 06.05.2014. 21:49

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2590866)
A sta se salary capa tice, nece to nikad zazivjet, jer jedina lova se moze izmust van je da se velika lova okrece, pa koliko se samo para pronevjerilo na transferima Ronalda, Balea, Neymara i takvih bakraca, budimo realni, igra se radi para :)

Pa UEFA je namirisala di ima love i sada ide kakti fair play izigravati i šeicima munuti malo. :D
Uglavnom,zabava za raju. :)

robert7 06.05.2014. 21:53

Ma vjerujem da bi, igrali su par tekmi preziheraski, slazemo se da im je centarfor kljucna tocka, ali nije da kreiraju toliko sansi po utakmici pa sve promasi centarfor ( ala Real recimo ), vec jednostavno imaju vrhunska krila, nelos vezni red, kvalitetnu obranu i vanserijskog golmana, koji iako je u godinama, je jedna pouzdanost u ekipi.

Neznam, nisu imali neku konkurenciju, mogli su uz minimalni rizik mozda i slaviti naslov, ovako tesko... Problem Mourinha je sto se u bitnim utakmicama zna jedino bunkerirati, a ima kvalitetniju ekipu prema naprijed nego za branit se, jer od defanzivnih veznih imaju jedino mikela, koji je tako tako, ramires puno trci, ali je daleko kvalitetniji prema naprijed nego prema otraga...

Po meni dovuc Lukakua nazad ili utrpat cavanija za iducu sezonu, i probat sacuvat hazarda, jer tko ce cavanija hraniti loptama kad hazard ode? I nac uz matica kvalitetnog veznjaka

Hamm 06.05.2014. 22:05

Imaju oni jako puno šansi kaj ih jedna kvaliteta ala tores zakopa. :) Ali ipak stoji ovo kaj si rekao. Imaju puno bolju ekipu za napad nego za bunker, a murinjo se zakoprava. Modu nadigrati gotovo sve ili makar parirati.

Nadam se da će Hazard ostati. Ne vrijedi Cavani Hazarda...ni blizu. :) Dobar je i navijao sam da dođe u CFC ali ne za cijenu Hazarda.

Mogu si uzeti ramiresa i fernandu. :D

@hammer..liverpool se s ovih 3:3 zakopao jako duboko. :) I drago mi je pošto su ko zadnji papci kukali kako je Everton dao pobjedu Cityu. Žalosno. :)

Možda su oni dali X CP-u. :p

Doduše ovu sezonu su odigrali odlično i to u razdobljima kada je Sturridge igrao. Baš ih digne. ;)

emilblomsky 06.05.2014. 22:34

Real baš neće,eto ozlijedio se Bale i nema Carvajala za sutra,nemreš vjerovat!

http://www.realmadrid.com/en/news/20...nst-valladolid

Po ovome bude u zadnjoj liniji na mjestu Carvajala Nacho ,stoperi Pepe i Ramos ,lijevo Coentrao.
Sredina Modrinjo,Alonso,Di maria,Isco ,naprijed Benzema i Kiki,opet 4:4:2,bude nešto ipak!

Hamm 06.05.2014. 22:42

Je da bez Balea fakat ne znam kako će. :) Nije da je bio iznimno važan dio te ekipe. Zapravo su ga platili stvarno puno previše u odnosu kaj je pokazao. :)

adaksinjo 06.05.2014. 22:54

povuci to ili se spremi na post od 32 reda svega, samo ne normalnih argumenata.

trouble 06.05.2014. 22:58

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2590782)
O treneru se isto samo hvalospjevi mogu reći.
.

Ostatak posta ti je sranje al ovo sam odabrao kao njegov highlight....tu se vidi da o nogometu znaš kolko i ja o crnog magiji na Haitiju...

(ko god gledao tekmu jučer mogao je vidjet kardinalne greške u odabiru momčadi,zamjenama i postavi igre dok su vodili)

I btw,još jednom objašnjavam....najbolji igrači na planeti...OSVAJAJU naslove. Ne druga mjesta.

Gemmy 06.05.2014. 23:12

najbolji igraci na planeti ne moraju osvajati naslove, pogledaj samo galacticose :kafa:

ja sam prezadovoljan sezonom liverpoola, bez obzira sta sta se nije uspio osvojit naslov.
sada treba samo zadrzati suareze, i nastaviti graditi ekipu, nadam se da se nece zalomiti opet carroll, downing i slicni, a ako real ga stvarno zeli neka plate tih 100 milijuna, i naci ce se (slabija) zamjena, ali s tim parama se moze dosta rupa pokrpati

doky 06.05.2014. 23:30

Galacticosi su bila drugačija brija, nema to veze s ovim Loserpoolom koji uz sav krump i sudce ove godine nije uspio osvojiti ligu jer se u ovakvim trenucima kao jučer usere.

Hamm 06.05.2014. 23:40

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 2590955)
povuci to ili se spremi na post od 32 reda svega, samo ne normalnih argumenata.

Pa kaj kaj je istina. :D To je da ja sad idem opravdavati Fernandu i počnem pisati kako je vrijedio svake funte. :D Rajt rajt. :D

Gemmy 06.05.2014. 23:41

E pogledaj malo ekipu liverpoola, oni su pol sezone se krpali.
Suarezz nije igrao prvih 6 tekmi, lijevi bek cijelo vrijeme ozljeden i zamjena mu je mulac iz rezervi, rezerva za napadaca je hebeni aspas, koji nebi uspio zabit Hrv Dragovoljcu, desni bek je Johnson koji je zadnji dobar prodor napravio pred par godina, a igra u obrani mu je koma, onda kolo ture koji nas je isto kosta par tekmi s ogromnim greskama. Stanje u sredini nije niš bolje, kada u derbiju protiv citiya i cheslea nema bolje rezerve nego ulazi Teixeira znas da je stanje kriminal.
Svaki od ostalih top klubova City/Chelsea/Arsenal/United ima puno bolju klupu i rezerve za svaku poziciju pokrpat i cudo je da smo bili u borbi za naslov.
Slicna stvar je bila s Arsenalom, oni su igrali izvrstno prvu polovicu sezone dok su bili svi zdravi, i onda kad su im se ozljedili par kljucnih igraca odmah su pali, u kombinaciji s panjem u napadu, su ispali iz igre za naslov.

trouble 06.05.2014. 23:47

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 2590969)
najbolji igraci na planeti ne moraju osvajati naslove, pogledaj samo galacticose :kafa:

Gledam...Cristiano se naosvajao naslova,xabi alonso jos vise...Casillas osvojio sve...od LP svjetskog europskog...to je ekipa prepuna Šampiona. Kaj je Suarez osvojil?

Hamm 06.05.2014. 23:52

Wilson J...mlađarija junajteda :)

Dva komada večeras. :)

https://www.youtube.com/watch?v=ZcTQRkg6Hao
https://www.youtube.com/watch?v=16FsLhMjSyM

Gemmy 07.05.2014. 00:07

Ja govorim o klubu u kojem igra, ne repki, ili klubu prije. I mislio sam na stvaranje galacticosa. O kakvom vremenskom razmaku ti pricaš? CR je digao samo jednu ligu odkako je došao u real. Xavi je u Realu osvojio isto trofeja kao i u Liverpoolu, s time da je s redsima digao LP. Iker je Bog u Realu i nadam se da ce opet dobiti jedinicu jer ju zasluzuje.

Suarez je prekratko u klubu da se broji neki rezultati

Suki je digao copa america ako ces tako :kafa:

Dottore 07.05.2014. 00:23

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2590990)
Wilson J...mlađarija junajteda :)

Dva komada večeras. :)

https://www.youtube.com/watch?v=ZcTQRkg6Hao
https://www.youtube.com/watch?v=16FsLhMjSyM

Welcome RVP.

Dalje mi nije jasno kako Mikrofon bijedno napucao na vratara

trouble 07.05.2014. 00:35

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 2590996)
Ja govorim o klubu u kojem igra, ne repki, ili klubu prije. I mislio sam na stvaranje galacticosa. O kakvom vremenskom razmaku ti pricaš? CR je digao samo jednu ligu odkako je došao u real. Xavi je u Realu osvojio isto trofeja kao i u Liverpoolu, s time da je s redsima digao LP. Iker je Bog u Realu i nadam se da ce opet dobiti jedinicu jer ju zasluzuje.

Suarez je prekratko u klubu da se broji neki rezultati

Suki je digao copa america ako ces tako :kafa:

Ja gledam,ko i generalni menađeri,kad kažu pri dovođenju igrača...donosi nam šampionski mentalitet,on je šampion. Sad,to možda tebi niš ne znači,al ako o tome melju ljudi koji su u nogometu godinama i zarađuju milijune od toga...sorry al vjerovaću njima :) Suarez je zasad...samo prvi strijelac lige...bili su i Dion Dublin,Chris Sutton,Kevin Phillips...čini(lo) li ih to izvanserijskim igračima?

panda505 07.05.2014. 01:57

Ne pomaže ni to da ima problema u glavi :D

Hamm 07.05.2014. 09:39

Ni WHU ni A.Villa nemaju nekih motiva potrgati se protiv Citya. :) Pobjedom ništa ne dobivaju, a izgubljenom tekmom nikaj ne gube. :)

schetz 07.05.2014. 09:40

Ma nema tu kruha..
Osim toga više nisam siguran ni da će dobiti Newcastle :mad:

Juice 07.05.2014. 11:41

Hamm, ovo će te zanimat
http://www.chelseacroatia.com/

ShanTech 07.05.2014. 16:14

Ništa čudno, svi koriste sve mogućnost dok im gori pod petama. :D

Sad mi palo na pamet kako se Šalke prošle godine žalio na nastup Drogbe za Galatasaray u LP. Tak jasno da su ih turčini prošli. :D

Drvoje 07.05.2014. 16:45

Citiraj:

Autor Juice (Post 2591205)
Hamm, ovo će te zanimat
http://www.chelseacroatia.com/

Pa on je osnivač, doživotni "precjednik", porota, sudija i admin tog "sajta" :D

emilblomsky 07.05.2014. 22:39

Ramooooooos!Vamos!

spawn 07.05.2014. 23:18

Modric vec neko vrijeme dize ruke za svaki prekrsaj. Volim ga kao igraca ali kod igraca ne volim kad se stalno nesto buni. Ja bi upozoravao ovakve gluposti. Trecinput karton. Pa dizi ruke. Valjda u spanjolskoj tako treba.

Hamm 07.05.2014. 23:20

City vodi protiv Ville 2:0 :)

ShanTech 07.05.2014. 23:26

I Sunderland dobro stoji, isto 2:0. Sad će da pobjegnu na nedostižnih pet bodova Norwichu. Stvarno su odlično odigrali ova zadnja kola i zaslužili ostati. :)

Hamm 07.05.2014. 23:34

I ode city na 3.0. :D Glavno da liverpoolovih 3:3 kod uvijek neugodnog CP-a ništa ne znači. :D

emilblomsky 07.05.2014. 23:38

Realu nasusno treba napadac! Morata i Benzema,strava!
Sada je ocito da bez Balea i Ronalda bilo bi borbe za ostanak u ligi!

Hamm 07.05.2014. 23:40

City završio 4:0 :D

Tako se to radi. :)

partwish 07.05.2014. 23:43

Auuuuuu, Real ga je dobio! :D

1v@n 07.05.2014. 23:47

Čekaj sad da završi ovako tekma pa će opet bit klupa prekratka, sunce u očima, komarci, mjesečeve mijene i tako to :D

Pa-pa liga :D

MeanBoss 07.05.2014. 23:47

Barca ima sve u svojim nogama! :D trenutno...:P

spawn 07.05.2014. 23:49

Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014

Dobio ga je zasluzeno. Ne zabijes,dobijes. Nogomet. Morata je greska,Illara je greska, benzema treba biti rezerva,itd

Hamm 07.05.2014. 23:52

I na kraju će barca osvojiti. :D

1v@n 07.05.2014. 23:53

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2591670)
I na kraju će barca osvojiti. :D

Čekamo varana da potvrdi :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:25.