![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Svatko će čekati da protivnik ispuca projektil prije ispuštanja/bacanja/aktiviranja ECM-a ili flare-ova Citiraj:
|
Citiraj:
Ti bar letiš često, trebao bi znati... |
Citiraj:
E da, letim često, pa ću parafrazirati :) Zašto bi itko ispucavao flare-ove za vrijeme lockanja kad postoji mogučnost da pobjegne Stingeru/Igli i sličnome i sačuva flare da ne mora čekati reload i riskirati death ako ga netko drugi počne loviti :) Logično da češ ispucavati flareove kad protivnik opali, a ne panično ispucavati protumjere čim netko počne lockati :) |
ECM koliko znam nema nikakvog ucinka nakon sto te lockao/ispalio, sluzi da sprijeci lock, nakon toga radje bjezi ak imas samo ECM Jammer :D
|
Ja sam probao par puta letit u helikopteru i katastrofalan sam :D.
Razorim se uvijek ili letim jako sporo haha. A ovi moji frendovi to lete ko profesionalci. Makar si nisam uzeo niti vremena da naučim letjet heličem. |
poanta cijele price je, ne znaju svi koristit taktiku, nama ova funkcionira za sad, mozda kad ljudi pocnu drugacije, i mi cemo nesto drugacije. Jedino imam filing, ako uletim u njihovu bazu i ispostavljam c4 po letjelicama da ce me neko nazvat njubarom :D mada, i to je taktika
|
Mislim da se ni nećeš moći približiti bazi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
On foot ne možeš ušetati u neprijateljsku bazu, bar ne u Conquestu. Jedino sletit i na brzinu nešto pokušat, ali takav spawnkilling mi je prilično lejm. |
Citiraj:
http://battlefield.wikia.com/wiki/ECM_Jammer |
Citiraj:
Citiraj:
|
Najgore je kada ti je choper jako blizu i ispali heat seeker onda ti niti flares ne pomaže jer ne stignu reagirati na vrijeme i rakete te pogode... a ecm ja uvijek koristim kad pocne lock tako da sprijecim lock..:D
|
Uletis s helijem, postavis c 4 i odletis van, igras dalje, kad vidis vozilo u zraku, detoniras, ako si riknuo u medjuvremenu (jer campat kod baze stvarno je lejm) faq it, ispocetka,ali ako imas u svom timu 15 lv 10-30 a u neprijateljskom 10 orlova koji lete fantasticno pa je STVARNO potreban team play, i anti air i likovi na zemlji i tvoja vozila moraju radit zajedno (a to se uglavnom ne dogadja, milion puta se desi da mi u bazi imamo sva vozila,a ekipa trckara okolo, ili jos gore, svi su zivi reconi) onda ti je to vise manje jedini nacin (ili quit)
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/3K/10B/4hAR...-23-17-06-.jpg pricekam da se chopper/jet spawna i postavim c4 na rep (to radim samo ako mi tim vodi uvjerljivo) |
Citiraj:
Citiraj:
Doslovno ohrabruje baseraping, spawnkilling i sve ostale low-life vrste igranja. |
Citiraj:
|
Stvarno su mogli barem nešto od ovog ubacit :( |
Citiraj:
Ja godinama žudim za noćnim mapama u online FPSovima. Totalno drugačiji filing daju. Nažalost takvih mapa ima sve skupa 2 ili 3 u shooterima koji nešto valjaju. Inače upravo sam otključao ovaj M98B, pa to će čudo užitak za snajpanje :D Šteta što Recona igram jako jako rijetko. |
Citiraj:
@hammer_of_thor Imam trenutno 489 killova s M98B (moram do 500 uskoro :D) i super je, samo steta sta ne moze napraviti instant kill kada pogodis nekog u tijelo na nekoj manjoj udaljenosti ili barem na blizinu. |
Citiraj:
:stoopid: |
Citiraj:
Danas sam zaigrao da konačno ovo otključam, a zadnji puta ne sječam se kad sam igrao Recona, valjda još prije patcha. Pa pogledaj gdje stojim sa Reconom a gdje sa Inžinjerom ili Assaultom, i pogledaj Assignments, nemam ništa za Recona ispunjeno. Ova statistika prilično loše prikazuje gametime. Zadnjih mjesec dana 80% vremena igram assault ili inžinjer Sa SV98 imam najviše killova al to stoji još od prvih tjedan dana BF3, otad samo mjenjam oružja (unlockovi pa sad ova B2K oružja) pa se sa nijednim osim AEK 971 nisam približio tom broju. Citiraj:
Ali inaće odličan snajper. |
Meni je Karkand odlična mapa za scope, samo me malo hebe fps kad gađam metu u pokretu, u gradu.
Inače igram sa M40A5 (SV98), a ovaj L96 mi se čini nekak velik i uglat dok ga furam. Najbolje oružje u BF3 mi je M16A4, s njim sam napravio pola od ukupnih killova dosad :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
M16A3 je cista suprotnost i slazem se da je najbolja assault puska. |
Da, radi se ipak o M16A3 :D
|
Mrzim HAVOCa :fuming:
Manevrira kao da imam obješen još i T90 ispod sebe :rolleyes: Evo otprilike ovako ==> http://www.chinook-helicopter.com/ne.../CH47_tank.jpg |
Evo moj post tjedna da ispunim kvotu, here it goes:
Havok :hitthewal: |
Odlično, meni pukne veza dok bi na kraju runde imao score ~50000.
|
Ako nije puko server bodovi ti ostaju
|
Vidi stvarno, ja već počeo paničariti:D
Samo što je ovaj put Batllelog-u malo više trebalo da ažurira statistiku. |
Citiraj:
|
Da li se u slučaju izlaska s servera broje i dodatni bodovi (poput ace squad 500pts, conquest winner 500pts, ribboni itd..)?
|
Mislim da da.
Mene u zadnje vrijeme jako cesto izbacuje sa raznih servera i ide mi poprilicno na zivce. |
jel oni misle jos mapa dodavati nakon karkanda ?
|
eto i mene oko podne s vama na napucavanju :D
vrijeme je da se okušam u multiju :D nick mi je Zeljhac, pa slobodno dodajte frenda... :D (plaćam pivu :D :D ) pomoć i tipovi poželjni, noob na n-tu sa bf3 :D zadnji multi kojeg sam pošteno igrao je cod 2 :D :D :beer: |
Da fakat. Meni nekako ne izgleda da bude još puno DLC. Ako bude uopšte još koji.
Rekli su duga podrška, ali vidim da se masa ljudi buni oko tehničkih problema. Kad je izašao zadnji i predzadnji patch? Izašo koji nakon BtK? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:43. |