![]() |
Slazem se.Trebalo bi zamolit sckameyera da vidi da li se moze nesto napraviti po pitanju thr-a i ipta u quasaru,elementumu.
|
pa zar nije torrenthr ugasen?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
thr radi ko urica
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
thr nikad zivlji :banana:
|
ok, evo me opet: TX9 friško updejtan, kodi (tj. TX center fork od Tanixa) nov novcat... filmovi stavljeni svaki u njihov dir i odabrano u opcijama da se svaki film nalazi u svom dir...
i problem je da neki filmovi rade a neki ne, jednostavno ih ne pokreće, kad klikćem ništa se ne događa... pomoć? |
nisam nasao nigdje postoji li netlix plugin a da ne baca u chrome. znaci s userom i passom nikakve muljancije, ali da kodi dekodira video? mac nema netflix app a chrome i safari u mom slucaju zakucavaju proc na 100%
|
Citiraj:
Netflixova aplikacija je i dalje upotrebljivija od ovoga, ako je na nečemu imaš u HD rezoluciji. Ovaj plugin ne prati gdje si stao s gledanjem, pa ne možeš nastaviti na drugom uređaju. https://github.com/asciidisco/plugin.video.netflix |
Eee vidiš kako složiti Netflix kroz kodi?
|
Kodi 18 i taj plugin. InputStream bi trebao sam povući iz dependenciesa. Ako nisi na Androidu, treba ti još Libwidevine, sve piše na toj stranici. Difoltne postavke daju najbolju rezoluciju koju uređaj može prožvakati, ako hoćeš više moraš u Inputstreamu omogućiti 4K i ostale rezolucije, odabrati maksimalnu i u Netflix pluginu prebaciti na ručni odabir streama/rezolucije.
|
Da dodam, filmovi koje ne mogu pokrenuti su xvid u.avi formatu. Koliko vidim po netu, ekipa ima oduvijek problema s xvid-om i kao rješenje je updejtiranje Kodija ali s obzirom da imam zadnji to baš i nije rješenje u mom slučaju
neka ideja kako da to riješim? |
Citiraj:
i dan danas nisam nasao, kako da napravim vise razlicitih foldera za filmove, a da mi ne trpa sve u isti "Movies" folder htio bi razdvojiti u 3 4 kategorije... filmovi - crtici - atmos filmovi - nesto deseto ali ja nikako skuziti kako to napraviti... |
Mislim da je za to potreban skin koji to podržava, tj. ako se ne varam, ni novi difoltni nema tu mogućnost.
Recimo s Aeon Nox se lako napravi custom menu, a u custom items dodaju putanje ili playlist. |
nevjerojatno mi je da to ne postoji jos uvijek.
totalno debilno da sve mora trpati u isti kos a kada mi povuce info, ne mos znati jel ima Atmos, ili je li 3D film, itd... |
Pa prebaci se na aeon nox i slaži kako te volja. Nema boljeg skina.
Edit: U info filma na dnu bi ti trebo izbacivati kartice s oznakama 1080, 4k, hd, fhd, 5.1, dd, dts, dtsma, 3d i sl |
ma izbaciva, ali zelim razdvojiti filmove u startu, a ne da svaki otvaram info.
shvacas. aeon nox sam probao davnije, totalno mi cudan skin i treba manual naci kako sloziti to cudo. |
Aeon je bas jednostavan skin, a te opisne kartice se pokazuju bez da ulazis u info filma, u glavnom popisu svih filmova pod triPanel view opcijom recimo ih ima najvise. Ovisno koju prikaz odaberes, prikazuje od 3 - 5 kartica.
Bez custom skina to neš sloziti tako kako si zamislio. Mozes to sloziti koristeci smart playliste, tako ces imati punu funkcionalnost scrapera. Mozes i jednostavno dodati vise foldera koje zakacis na home menu, alj tada nemas librarys. |
Zna netko neki addon za sport s kojim bi mogao sutra gledati finale australian opena?
|
Citiraj:
tamo imas sve.. from my x720 |
i kaj sad bolje stavit quasar ili elementum?
kaj bolje radi? |
Ja sam elementum izbrisao jer mi se rušio.
Quasar FTW |
Citiraj:
Elementum ima suport, developer se trudi i mislim da ce se uskoro rijesiti ovih par problema. Uglavnom mozes imati obadva aktivna, svaki ce imati svoj burst. Meni je na friskuninstalaciju libreeleca sve proradilo stabilno, jedino sto za sada elementum ne postize full speed, tj. velikoj vecininje tako, ali rijesava se... Evo upravo stize notifikacija da je developer izbacio novu verz. u kojoj pokusava rijesiti brzinu pa testirajte... Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Elementum nisam probao, ali Quasar mi je prije cca mjesec dana prestao raditi tj. javlja grešku kod otvaranja. Nikakav reinstal i brisanje starih fajlova nisu pomogli. Imam kodi krypton.
EDIT: Sad sam instalirao elementum, ali i on javlja grešku kod pokretanja. |
Citiraj:
from my x720 |
Imam 4.0.17 verziju, mislim da je to najnovija.
Ostali addoni rade ok, ali quasar i elementum nikako da prorade. |
Meni quasar radi ok ali elementum ne zeli pokrenuti. Javlja da neki binaries fali. Gledao sam rjesenja tog problema po netu i kazu da treba instalirati elementum birst i da ce nakon toga proraditi ali meni nije pomoglo. Ako imate neki postupak po kojem se moze libreelec podesiti za elementum bio bih zahvalan :)
|
Da nije možda problem u verziji elementuma?
Stavio sam arm, možda treba arm64. Box je Beelink mini mx3. |
probao sam oba, i ne rade. Ne znam, možda treba kodi u windowsima, a ne libreelec?
Mislim i quasar radi jako dobro, i ima masu dobrih linkova ali bih volio imati oba, ako jedan zakaže da mogu odmah drugi potegnuti :) |
probajte onu verziju za sve platforme koja ima za skinuti, mozda vam ona proradi.. kod mene radi bez problema, na androidu, Libreelecu i Win10..
from my x720 |
Probao sam i ne radi
|
https://github.com/scakemyer/plugin....sar/issues/902
ima iko slicnih problema ? Sve radilo najnormalnije do juče...problem je samo quasar, sve drugo radi normalno. |
Jel me moze netko uputiti na neki tutorial za podesavanje HR TV programa za LibreELEC/Kodi na Raspberry Pi?
HT smatra da je 10 mbit dovoljno za moju zgradu i ne znaju kad se planira upgrade centrale, pa sam osuđen na pokućni od Tele2, pa nema MaxTV i ostalih điđa... Ne mora čak ni bit neki ogroman izbor, al eto, da imam par naših programa za pogledat. |
Citiraj:
Imas na FB grupu, sve pise ;) |
imaš na youtube-u detaljne upute gdje te vodi glasovno i sve ti prikaže na ekranu.
live tv serbia addon - skroz detaljno - nemreš fulat. za početak to stavi. zadar addon niti pomisliti staviti. matija addon - ima 2 gb i to dalje nisam probao tak da ne znam kakav je. EDIT: kakav je osijek build? |
glede mog problema...
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako zelis bas dobru uslugu bez ispada i sa brdom kanala, javi se u pm. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:34. |