![]() |
Možda vezano za prethodne postove, ova tema mi nikako ne štima:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1691381 Cijeli dan se ne da učitati dalje od 22. posta (koji je igrom slučaja tor-ov :p). Sumnjam da je problem do mene jer mi samo ta tema šteka na cijelom forumu. Nažalost nemam drugih browsera za testiranje osim ff-a. Update: Jutros evo šljaka, otvara cijelu temu. |
Meni sve radi normalno na FF-u, došla tema do 39. posta.
|
Meni je otvori, ali zato ostale povremeno zaštekavaju...
|
Da, još uvijek se javlja to sranje - probajte s CTRL+F5 refreshati stranicu.
|
|
Nisi Marvina vidio još? :D
|
Evo meni se desilo isto sta i demetriusu, sta je to?
|
To je napredni feature foruma da te zabavlja i kada nije dostupan.
Drugim riječima, kada se dogodi neki error (ne znam u čem je problem u ovom slučaju) onda se najčešće pojavi marvin ako je server još uvijek aktivan (ako se nije cijeli srušio) |
gro problema sa loadanjem i daddy-u i meni u firmi... sumnjam da je do nas jerbo se nije ništa mijenjalo koliko znamo, a samo odjednom je počelo kenjkat.
doslovno svaku temu moram refreshat po 5 puta da je cijelu izlista. el tore ako trebaš neki ss ili sl. javi na pm. |
Mozda je samo koincidencija, ali meni otvara bez greske otkad sam u opcijama vratio defaultnu vrijednost prikaza broja postova po stranici...
kuc, kuc drvo... |
Citiraj:
Možda nam je to poruka da previše surfamo po forumu za vrijeme radnog vremena :D Citiraj:
|
Evo, nemos vjerovat zacoprao sam ga :kafa:
Radio kako spada ravno 2 minute otkad sam ovo napisao, a prije toga 2 dana bez greske. :hitthewal: |
ne znam tor kaj ćemo... valja to popravit.
još ćeš mi reć da ću morat od doma surfat?! :D |
sačuvajbožegrijeha :D
Najsmješnije je to što nije do proxya, ima ekipe koja nije iza njega, pa ne ide... |
eeee sorry ljudi... meni jučer u firmi nije bilo interneta, pa su me već u 7 ujutro sterali doma, tako da sam imao slobodan dan. a danas isto :)
tako da sam se ponovo primio sređivanja PCE servera. sorry. bar nije bilo problema navečer :) |
Treba li gornji post ovako prevesti: Kad horza radi onda nitko ne radi ? :D
|
Kuca T-Com adsl zna zastekati, pos'o Metronet dela ko vurica :)
|
Meni baš obratno, doma na tcomu sve ok, na poslu metrić - sve šteka...
|
Meni ni doma ni na poslu ne steka.
Pouka: Preselite se u Hercegovinu :D |
Citiraj:
|
Ma malo te zezam, šta bi se reklo ide ti u rok službe,
inaće je uptime sasvim ok. |
Citiraj:
|
evo meni i doma (t-com) počelo štekat... do sada nije.
horza trebat će tebi još krepati interneta u firmi :D |
niš ti nije počelo štekat. to provjeravam caching generiranih php-a na novom nginx-u. sorry ako nam se teme ne refreshaju čim napišemo odgovor... trebat će mi malo vremena da skužim kaj je pametno keširat, a kaj ne.
please recite ako se pojave neki novi problemi. |
Upravo sam na par minuta bio regan pod nickom "horza". Imao sam administratorske opcije. WTF?! :stoopid:
Kaj je najbolje nisam se ni ulogiro, sam mi je šaltao par usernema, pa sam bio i McG, pa hammer... :D |
Mene malo-malo forum odjavi pa me prijavi pod nekog dugog člana, pa opet malo odjavi, pa opet me prijavi na drugog člana, ne piše mi Pozdrav, h_o_t, već piše pozdrav, night rid3r, electrus ili neki drugi član, ako odem u privatne poruke, opet mene prijavi pa su u inboxu one poruke koje sam ja dobio...
EDIT: Matthew, kakav ownage ha? :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Mah, no frks. :)
Baš je bio dobar osjećaj imati rukovoditeljsku palicu u ruci i na par minuta. B-) Iako nisam mogao (niti nisam htjeo) ništa prčkati. :D |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:47. |