![]() |
boduli su qurac za njega :D
|
Citiraj:
Jos mi je najdraze citat ove nabijam postove svakodnevne likove i pitam se ma kako samo neko ima volje doci pisat kako mi kmecemo a on u topicu kmece bez razloga . Znaci komedija zesca od BF ali nema veze nije mi izbilo 8 keka iz dzepa a niti ce spomenuti shop 1 kunice ubuduce. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
da barem stave 20% na sve pa ajde, ali ovo nema smisla
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja bi ove skuplje da su malo jeftiniji. :D Tipa neki Fractal, NZXT i tak to.. ali cijene za njih se nigdje nisu ni pomaknule. |
Ja bas nista kupio nisam. Gledao malo graficke kartice... kad ono nista...
Pred par dana otisla ona ponuda u instar informatici za 1660 Super... A nista, bit strpljiv. Ako netko vidi dobru priliku za graficku do 2000 kn, slobodno inbox. |
Otvorio ja maloprije mail i u promocijama stoje dvi narudžbe od chipoteke. Obje za gopro, kontaktirao ih odmah i jednu mi stornirali. A za drugu mi još nisu dali 100% potvrdu.
|
Citiraj:
|
Znači što se tiče BF ove godine u HR, barem što se elektronike tiče, sve se svelo na 19 robota usisivača i hrpe jeftinih kabela iz firme u stečaju... Vrh :)
|
ne zaboravi zvučnike za 35kn! :D
|
Samsung 970 EVO NVMe 1TB ispod 100eura, jedino mi je žao što sam to propustio.
|
Citiraj:
|
Dodjem tu i tam, cisto da vidim jel agi skinuo rekorde u 2020..vidim da je. :chears:
|
Citiraj:
https://images2.imgbox.com/ca/78/D52VpgIy_o.jpg Bilo ih je na dvje-tri strane po toj cijeni. |
Citiraj:
Hvala na infu, ali gledam Philips Sonicare jer mi i cura ima, pa da možemo zajedno glave uzimati za njih :D |
Bok ekipa. Ima li kakvih Mall.hr kupona u opticaju?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Ovo i mene zanima..imam 2200 kn u košarici pa ako se može koja kuna ušparati bio bih zahvalan!
|
Citiraj:
ne znam koji model trazis, ja bas nedavno uzeo ovdje 4500 (gum care) za 550 kn, besplatni shipping, doslo za par dana http://www.novodent4smile.hr |
Samsung T7 Touch 1TB
na OTTO.de
https://www.otto.de/p/samsung-portab...nId=1241557411 uz Guttschein - 15EUR ukupno 104.99 EUR i slanje preko mailboxde.com još 11.97 EUR dakle ukupno 116.96 EUR tj. cca. 885kn kod nas najjeftiniji oko 1540 kn jedino isporuka krajem 01/2020 :hitthewal: |
Citiraj:
Da. Ali ih više nema ili ih ja ne mogu nać ? |
Nigdje dobrog popusta na high end stvari (gtx 3080, novi ryzeni, 144hz monitori, iphone 12, samsung s20).... Jebes ti black friday na jeftinjaru koja se ionako ne prodaje :/
Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
Dobar popust na amazonu za 860 evo, uzeo sam si 2tb model preko mailboxa pa sam platio samo njihov pdv:
https://www.amazon.de/Samsung-MZ-76E...81&sr=8-1&th=1 |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW jel hoće tko ovo: Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
Pa dobro al di si našo 3080, nove ryzene i iphone 12, 3080 teško naći i po višoj cijeni od regularne, a tek po nižoj, ryzeni tek izašli, a iphonima valjda nikad ne padaju cijene.
|
Citiraj:
Ili zdravoseljacki imas trgovinu, imas bademe 90kn i orahe 80kn. Orah se rasproda prije nego sta napuniš police, badem prodas kesu misecno. Sta ces stavit na black friday, orahe? |
Uostalom čak su i bile Ampere RTX u Instaru na BF - o tome koliko je cijena spuštena ili realna ne bih raspravljao, u najboljem slučaju kao i ostatak BF ponude kod nas :D ali ako si očekivao vrući hardver u pola cijene mislim da si omašio kako BF funkcionira...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad koliko je bilo primjeraka :D Recimo Viper Ultime u Linksa kome je napet je bio 700tinjak kuna, G502 za 370...da se ubost nešto periferije koji SSD, napajanje, ovo ostalo je smiješno, pogotovo ako se prate cijene i ide nešto ciljano kupit. Kad pogledaš standard vani i cijene (i van ovog BF ludila), da imaš free dostavu i za čunga lungu dođe ti slabo gdje živimo. |
Ima kakvih dobrih Cyber Monday popusta? Pogotovo za mehaničke tipkovnice, hvala!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:34. |